Lista,Lista chętnych na wyjazd
Moderator: Mod's Team
Od razu wyjasniam kwestię godziny wyjazdu.To zależy tylko i wyłącznie od nas o której będziemy chcieli wyjechać. Są osoby które będą we Wrocławiu o godzinie 2-3 w nocy. Więc mamy godzinę wyjsciową aby się wstępnie zorientować.A co do zaliczek to niechciałabym robić zamieszania bo kilka osób już wpłaciło.Ale zastanowię się jeszcze co do tych, którzy się jeszcze nieodezwali w celu podania dokładniejszych danych, a zadeklarowali że jadą na 100%. 
- culles
- It's My Life
- Kontakt:
peace,
Jesli jest jeszcze taka mozliwosc prosze dopisac mnie i jeszcze jedna osobe. Nie ukrywam, ze liczylem na wyjazd z Katowic... Wroclaw i tak po drodze wiec absurdalne jest organizowanie 2 niezaleznych przejazdow dla niektorych osob. Niech juz bedzie jak jest, sam nie mam czasu na organizacje czegos takiego wiec nie mam tez prawa marudzic
PS. Przelew bedzie jak tylko zaksieguje wyplate na koncie.
Jesli jest jeszcze taka mozliwosc prosze dopisac mnie i jeszcze jedna osobe. Nie ukrywam, ze liczylem na wyjazd z Katowic... Wroclaw i tak po drodze wiec absurdalne jest organizowanie 2 niezaleznych przejazdow dla niektorych osob. Niech juz bedzie jak jest, sam nie mam czasu na organizacje czegos takiego wiec nie mam tez prawa marudzic
PS. Przelew bedzie jak tylko zaksieguje wyplate na koncie.
Do piachu z tematem: "BON JOVI do piachu??"
"Bon Jovi skonczyli sie na Kill'Em All..." -Haslo roku
.:blog:.
"Bon Jovi skonczyli sie na Kill'Em All..." -Haslo roku
.:blog:.
To podam swój e-mail: iska_try@wp.pl
-
- Gdańsk Supporter
-
Keep The Faith
- Kontakt:
jestem chętny... 
http://kolekcjamuzyczna.blogspot.com/
22-06-2014 - Berlin, D - RS
19-06-2013 - Gdańsk, PL - BJ
13-10-2012 - Berlin, D - RS
10-06-2011 - Dresden, D - BJ
04-06-2008 - Vienna, A - BJ
22-06-2014 - Berlin, D - RS
19-06-2013 - Gdańsk, PL - BJ
13-10-2012 - Berlin, D - RS
10-06-2011 - Dresden, D - BJ
04-06-2008 - Vienna, A - BJ
Witam wszystkich zainteresowanych tematem
Od razu wyjaśnię sprawę z wpłatami zaliczek.Na pierwszej stronie tego tematu obok osób które wpłaciły zaliczkę do dnia 03-03-2008 jest opis 100%.Sami widzicie,że jest nas garstka.A co z pozostałymi osobami??Mam tylko pytanie do Pani Iwony Filipiak-Pod jakim nikiem Pani widnieje??
-
- I Believe
-
- Gdańsk Supporter
-
Keep The Faith
- Kontakt:
dobra, przyznam, że dopiero teraz przeczytałam ten wątek "od dechy do dechy". Tak naskoczyliście na ibonkę, że aż postanowiłam coś napisać w tej sprawie.
Ibonkę poznałam na poprzedniej trasie, bo to dzięki niej spełniło sie moje marzenie. Fartem kupiłam bilet na 7dni przed koncertem i szukałam usilnie jakiegoś transportu, gdy trafilam na stare ogloszenie gościa, tutaj na forum. Okazało się ono wciąż aktualne, dostalam tel do ibonki i tak dołączyłam do "ekipy"! Ibonka zorganizowala nam wypasionego vana z Wrocka, i mimo, ze kilka osob zrezygnowalo w ostatniej chwili i oczywiście musielismy za nich dopłacic, wyszło finansowo bardzo przyzwoicie. W Hessisch bylismy po 8 rano (to do Ciebie, Adrian!) i praktycznie pierwsi w kolejce, dlatego też mimo zwykłych biletów, dostaliśmy się do Golden Circle.
Czas oczekiwania pod zamkniętymi bramami spędziliśmy na robieniu transparentów - opłaciło sie, byliśmy na telebimie podczas "Who says"! Powrót - od razu po koncercie, więc żadnego noclegu nie potrzeba, a kierowca wyspał się i wypoczął w ciągu całego dnia. W domu bylam popołudniu. I tak to wygląda, i mam nadzieję, będzie podobnie w tym roku. Ibonka jest naprawdę solidna, dajcie jej spokój czy wypisuje listę nickami czy też powinna peselami, kwiecień też jest wystarczający by wszystko załatwić, pół Polski wbrew pozorom tam nie jedzie, a firm transportowych jest trochę. Więcej osób -wiadomo, będzie trudniej wszystko dograć, ale jak się ustawimy na dworcu we Wrocku o konkretnej godzinie to jakoś to pójdzie. Powyższy tekst nie jest sponsorowany, aczkolwiek "po znajomości"
I mam nadzieję wciąż do Was dołączyć!
Ibonkę poznałam na poprzedniej trasie, bo to dzięki niej spełniło sie moje marzenie. Fartem kupiłam bilet na 7dni przed koncertem i szukałam usilnie jakiegoś transportu, gdy trafilam na stare ogloszenie gościa, tutaj na forum. Okazało się ono wciąż aktualne, dostalam tel do ibonki i tak dołączyłam do "ekipy"! Ibonka zorganizowala nam wypasionego vana z Wrocka, i mimo, ze kilka osob zrezygnowalo w ostatniej chwili i oczywiście musielismy za nich dopłacic, wyszło finansowo bardzo przyzwoicie. W Hessisch bylismy po 8 rano (to do Ciebie, Adrian!) i praktycznie pierwsi w kolejce, dlatego też mimo zwykłych biletów, dostaliśmy się do Golden Circle.
Czas oczekiwania pod zamkniętymi bramami spędziliśmy na robieniu transparentów - opłaciło sie, byliśmy na telebimie podczas "Who says"! Powrót - od razu po koncercie, więc żadnego noclegu nie potrzeba, a kierowca wyspał się i wypoczął w ciągu całego dnia. W domu bylam popołudniu. I tak to wygląda, i mam nadzieję, będzie podobnie w tym roku. Ibonka jest naprawdę solidna, dajcie jej spokój czy wypisuje listę nickami czy też powinna peselami, kwiecień też jest wystarczający by wszystko załatwić, pół Polski wbrew pozorom tam nie jedzie, a firm transportowych jest trochę. Więcej osób -wiadomo, będzie trudniej wszystko dograć, ale jak się ustawimy na dworcu we Wrocku o konkretnej godzinie to jakoś to pójdzie. Powyższy tekst nie jest sponsorowany, aczkolwiek "po znajomości"

I mam nadzieję wciąż do Was dołączyć!