To ja w takim razie zagłosuję jak Dand: I Could Make a Living Out of Lovin' You i Hush
PS. już wiem na co zagłosuję na liście 2004-2014...
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
No własnie chciałam powiedzieć, że jakby co to nie ściągam od SmolkaKM pisze:Pewnie się sugerujecie swoimi odpowiedziami ;P
Trudno określić które solowe Jona są jego solowe, a które były nagrywane pod płyty zespołu. Dużo dem pisane na 3 solowy album Jona zostało nagrane ponownie na Sex Sells a potem na Crush.Smolek pisze:A tak się zapytam czy będzie "If I Can't Have Your Love" Richiego, które znalazło sie na box-secie? Bo jak Jona solowe się pojawiły w ankietach, to i ta piosenka Richiego powinna się pojawić.
Pominąłem wszystkie utwory Richiego, bo jest ich dosyć sporo (lista poniżej). Co prawda w wielu z nich występuje także David czy Tico, ale jednak nie da się ukryć, że dla większości fanów kwintesencją Bon Jovi jest wokal. Nagrania solowe Jona włączyłem do plebiscytu, by uzupełnić stawkę 100 utworów w dobrej jakości dźwięku.Smolek pisze:A tak się zapytam czy będzie "If I Can't Have Your Love" Richiego, które znalazło sie na box-secie? Bo jak Jona solowe się pojawiły w ankietach, to i ta piosenka Richiego powinna się pojawić.