Cześć wszystkim;) Nie byłam na tym forum bardzo długo i bardzo chciałabym poznać Waszą opinie na temat piosenki wymienionej w temacie wątku - We Don't Run. Mnie osobiście bardzo podoba się ta piosenka, kiedy pierwszy raz ją przesłuchałam była dla mnie kompletnym zaskoczeniem, ale (na szczęście) pozytywnym. Możliwe, że tylko ja tak mam, ale mam wrażenie, że są w niej odbite uczucia Jona i reszty zespoły odnośnie ostatnich paru lat. Piosenka jest bardzo moim zdaniem jednoznaczna, wyraźnie mówi, że zespół się nigdzie nie wybiera i mimo cięższego okresu przetrwa i dalej będzie z nami:) A Wy co o niej sądzicie?
PS
Jeśli jest juz taki temat to sorki
So I save a prayer
When I need it the most
To the Father,Son
And the Holy Ghost
And sign it from a sinner
With no name
Jeśli ktoś z Was chciałby amatorskie Video "We Don't Run" to niech mi prześle adres @ na priv. YouTube blokuje dlatego nie ma możliwości obejrzeć. Trzem Gigantom Forum oczywiście przesłałem.
Czy Video jest warte uwagi należałoby zapytać Damneda, Toma i oczywiście jedyną prawdziwą gwiazdę forum
Bon Jovi Live 2022 in Omaha, NE. "We Don't Run". Utwór dedykowany Ukrainie, w nowej akustycznej wersji. Jak dla mnie, to wersja ciekawa, zupełnie inna niż studyjna.
"Livin' On A Prayer"
-----------
Aby się dowiedzieć kim jestem, trzeba mnie najpierw poznać.
Fajna wersja. W ogóle miło z ich strony, że wspominają o Ukrainie. Ach jak dobrze ich znowu widzieć na scenie. Super chłopaki wyglądają, zwłaszcza ten jeden
Bon Jovi pisze: ↑2 kwietnia 2022, o 08:32
Bon Jovi Live 2022 in Omaha, NE. "We Don't Run". Utwór dedykowany Ukrainie, w nowej akustycznej wersji. Jak dla mnie, to wersja ciekawa, zupełnie inna niż studyjna.
And I blame this world for making a good man evil
It's this world that can drive a good man mad
And it's this world that turns a killer into a hero
Well I blame this world for making a good man bad
Jeśli ktoś z Was chciałby amatorskie Video "We Don't Run" to niech mi prześle adres @ na priv. YouTube blokuje dlatego nie ma możliwości obejrzeć. Trzem Gigantom Forum oczywiście przesłałem.
Czy Video jest warte uwagi należałoby zapytać Damneda, Toma i oczywiście jedyną prawdziwą gwiazdę forum
Na PW wysłałem maila
Z chęcią obejrzę. Sam też myślałem o jakimś klipie pod WDR ale mam za dużo projektów na głowie. Z chęcią obejrzę prace kogoś innego
Na PW wysłałem maila
Z chęcią obejrzę. Sam też myślałem o jakimś klipie pod WDR ale mam za dużo projektów na głowie. Z chęcią obejrzę prace kogoś innego
A ta wersja live WDR bardzo fajna!
Zespoł Bon Jovi umieścił oficjalnie na YouTube tę wersję w dniu 8 kwietnia 2022 roku, czyli wczoraj
"Livin' On A Prayer"
-----------
Aby się dowiedzieć kim jestem, trzeba mnie najpierw poznać.
Na PW wysłałem maila