Indywidualny popis

Dyskusje na temat poszczególnych piosenek.

Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team

ODPOWIEDZ
Jaro
It's My Life
It's My Life

Indywidualny popis

Post autor: Jaro »

Ciekaw jestem w jakich utworach według Was najlepiej indywidualnie zaprezentowali się członkowie Bon Jovi? Moim zdaniem wygląda to tak:

Jon - Santa Fe
Richie - Dry County
Tico - Keep The Faith
David - Wild In The Streets
Hugh - koncertowe Keep The Faith z New Jersey One Last Wild Night 2001.
Sam Bora

Post autor: Sam Bora »

Ciekawy temat...

Jon świetnie brzmi w Living in Sin - znakomita ballada.Mnóstwo w niej pewnego rodzaju Mistycyzmu.Ponadto wizytówką Bon Joviego są takie kawałki jak Always, Hey God czy Wanted. Najlepszy przykład na to że dla chcącego.

Richie - dla mnie Sambora najlepiej brzmi na płytach New Jersey i Keep The Faith.Większość piosenek z tamtego okresu to znakomite utwory. Polecam rozpędzoną lokomotywę z Homebound Train

Dave zdecydowanie wyróżnia się w Let It Rock. Bez wątpienia odwala ogromną prace w Always.Świetnie brzmi także w It's My Life

Tico - tutaj nie mam wątpliwości.Blood On Blood.Takiego kawałka Bon Jovi już nie powtórzą.A szkoda.

Hugh - jak dla mnie bas w Bon Jovi odgrywa drugorzedną rolę.Gdybym miał wskazać coś ze studyjnych nagrań to undivided.
Awatar użytkownika
lady_in_black17
Save a Prayer
Save a Prayer

Post autor: lady_in_black17 »

Jon - wszystkie do These Days włącznie, ale My guitar lies bleeding in my arms, Always, Santa Fe, Living in sin i Something to believe in nie przebije nic
Richie - wymiata przez całe lata 80. i 90., ale Prostitute, Dry county i Ballad of youth to absolutne mistrzostwo
David - Let it rock, These Days, If that's what it takes
Tico - Keep the faith, Blame it on the love of rock'n'roll
Alec - Keep the faith
never gonna fall for modern love
ODPOWIEDZ

Wróć do „Piosenki”