odrobine wczesniej bo premiera miała być 10.11jovi pisze:Singiel w sprzedaży dopiero 23.10.2009.
Płyta odrobine wcześniej bo 06.11.2009.
Informacje potwierdzone przez Universal Music GmbH
We Weren't Born To Follow
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
wiecie co, tak sobie czytam te Wasze narzekania i zastanawiam sie, czy przypadkiem wszycy narzekający nie maja po 100 lat i kilku ciężkich przeżyć na karku. Wszyscy czegoś chcecie, oczekujecie itd. A może po prostu przyjąć to co jest i przestać po zespole jeździć jak po łysej kobyle? Każdy może mieć swoje zdanie, zgoda, ale Oni robią swoją robotę jak potrafią - lub jak chcą - a jak sie nie podoba - zawsze można zmienić forum.... Nie twierdze, że mamy wszyscy popadać w zachwyt, ale moze nie oczekujmy, że Jasiek napisze dla każdego z nas oddzielną piosenkę, aby nas zaspokoić....
W Monachium było cudownie, ale w Gdańsku.... damy czadu!
Nowy singiel pozytywnie mnie zaskoczył. Może dlatego, że - jak to ktoś wcześniej napisał- nie miałam żadnych konkretnych oczekiwań. Nie wiem czy będzie to hit na miarę It's my life - raczej wątpię, ale czy w końcu słuchamy ich utworów po to, żeby osiągnęły komercyjny sukces? Dla mnie najważniejsze jest to, aby utwór podobał się przede wszystkim mnie. Ta piosenka spełnia te oczekiwania, może nie w 100%, ale w 90% na pewno.
Tak jest Tatiana. I o to właśnie mi chodziło. To ja nie miałam oczekiwań - i teraz przynajmniej bez nastawiania sie moge słuchać tej piosenki i nie marudzić, że za mało tego, za dużo tamtego. Piosenka jest ok. A na koncertach i tak wszyscy CFi co narzekają będą skakali do góry.
- Frankie
- Administrator
-
Have A Nice Day
Od razu sorry za offtop. Portal Onet.pl zauważył już WWBTF i podaje informację dotyczącą nowego albumu.
http://muzyka.onet.pl/0,2028435,newsy.html
Coś się zaczyna kręcić. Marcin Jędrych też mi wczoraj odpowiedział, że jak tylko WWBTF dotrze do RMF FM zastanowią się co dalej z nią zrobić.
http://muzyka.onet.pl/0,2028435,newsy.html
Coś się zaczyna kręcić. Marcin Jędrych też mi wczoraj odpowiedział, że jak tylko WWBTF dotrze do RMF FM zastanowią się co dalej z nią zrobić.
Everybody lies...but not about June 19th 2013, PGE Arena Gdansk and July 12th 2019, PGE Narodowy, Warsaw!!!
- jovizna
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Angelo, trzeba oczekiwać czegoś więcej, tym bardziej gdy wiemy, że potrafią i mogą stworzyć coś lepszego.Wystarczy się wysilić a nie łykać wszystko, co zaproponują. Może oni sami się z nas śmieją, że jakiegokolwiek gniota by nie nagrali to i tak się sprzeda dobrze a kolejna trasa koncertowa pozwoli im podreperować budżet.
!!
Za każdym razem bredzą to samo!!!
Sorry, ale muszę sobie ulżyć -Jak mnie wku.... takie pierd....- Ten album nie przypomina niczego, co nagraliśmy wcześniej - zapewnia gitarzysta, Richie Sambora. - Każdy, komu prezentowaliśmy materiał był nim podekscytowany. My na pewno jesteśmy bardzo zadowoleni.

Za każdym razem bredzą to samo!!!
Jovizna, mnie nie chodzi o to, żeby wszystko łykać. Chodzi mi tylko o to, że "coś lepszego" to pojęcie względne - dla większości z nas oznacza coś innego. i nie wydaje mi sie, żeby chłopaki tworzyli piosenki, które w końcu są ICH wizerunkiem - z myślą, że bedzie można sie z nas pośmiać. Co do jednego masz racje - i tak kupimy płyte - choćby z ciekawości, a juz to, czy sie spodoba, czy nie - to inna bajka. Najwyżej przesłucha sie raz i odstawi na półkę z niecio zawiedzioną miną. Chciałam napisać tylko tyle, że jazdy pod tytułem - oczekiwałem tego czy tamtego, mogli sie lepiej postarać itd - są bez sensu. A to te kazdy ma zdanie - podoba mi się, czy nie podoba mi się - to przecież jasne. Ale oceniajmy to co jest, anie to, co chcielibyśmy, żeby było. To takie troche, co by było gdyby. A piosenka juz jest...
no, czyli standardowe wywiady jak przed każdą płytą. Ciekawe komu prezentują ten materiał, że wszyscy są tak podekscytowani?- Ten album nie przypomina niczego, co nagraliśmy wcześniej - zapewnia gitarzysta, Richie Sambora. - Każdy, komu prezentowaliśmy materiał był nim podekscytowany. My na pewno jesteśmy bardzo zadowoleni.

Bon Jovi skończyło sie na Kill 'em All
ps. Wybacz jovizna, ale co to da że garstka ludzi bedzie wymagac czegos innego. Ja też wolałbym żeby komponowali coś ambitiejszego, ale coż zawsze pozostaje wrzucic plytke innego zespolu jak tak zle to widzisz
Na interii również nie śpią...
http://muzyka.interia.pl/rock/news/bon- ... 1355430,46
sorki za wtrącenie
miłego dzionka
Na interii również nie śpią...
http://muzyka.interia.pl/rock/news/bon- ... 1355430,46
sorki za wtrącenie
miłego dzionka

Ostatnio zmieniony 20 sierpnia 2009, o 15:32 przez KondZik, łącznie zmieniany 1 raz.
- milagros^
- Have A Nice Day
ja nie moge, ale zdjecie dalikondzik pisze:Na interii również nie śpią...
http://muzyka.interia.pl/...regu,1355430,46
sorki za wtrącenie
ROCK NOW, ROCK THE NIGHT!!! <3