This Is Our House - Premiera

Dyskusje na temat poszczególnych piosenek.

Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team

teken020
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: teken020 »

sporo starego BJ w tym kawałku, ale końcówka jest nie do zniesienia, jeden wielki chaos..
It's not where we're coming from
It's how we turn from here
We know where we want to go
We just need the light to get us there
Awatar użytkownika
PePe
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: PePe »

Hmmmm.......nie jest tak zle ;) Jako opening song (na koncercie) calkiem fajne nawet :) mysle, ze sluchajac tego w chacie na pelny regulator przy dobrym humorze moze byc calkiem zjadliwe :D
eNZu
It's My Life
It's My Life

Post autor: eNZu »

Refren puszczali w O2 przed właściwym intro do koncertu. Całkowicie się zgadzam z tym, co napisała AgaBonJovi odnośnie wrażeń, gdy pierwszy raz słyszy się ten kawałek przed dłuuugo wyczekiwanym koncertem :))

Po refrenie spodziewałem się, że będzie to większy rocker, ale poczekajmy na finalną wersję.
Awatar użytkownika
DiamentowaDusza
It's My Life
It's My Life

Post autor: DiamentowaDusza »

Piosenka wcale nie jest najgorsza,wpada w ucho szybko więc może wtrafi do większego grona :cfaniak:
Wg mnie ta piosenka nie jest najgorsza,wg mnie jest lepsza niż niektóre nuty na The Circule :P
Awatar użytkownika
jovi
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

Post autor: jovi »

Tekst nie powala ale dobitnie piosenka ma coś co trzeba w muzyce pop. Coś co zadowoli amerykanów bo będą w stanie zapamiętać cały tekt piosenki a tym bardziej refren. Dużo Yeah Yeah Yeah i powtarzanie This is our house ...

Mnie się podoba gitarka, która pojawia się gdy Jon zaczyna swoj skrzek. Tylko teraz czekać jak jakaś drużyna NFL czy NBA czy zawodnicy boksu podłapią piosenkę i będą wykorzystywać jako hymn.

Piosenka nie zaskakuje, ale w ucho wpada 3 razy puszczona w domu i niektorzy domownicy nucą this is bla bla :) tylko kot ... jakis zbytnio nie zachwycony
C'mon
Jonoda
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Jonoda »

Ja czekam na tą piosenkę długo(od premiery na meczu NFL) i poczekam na pełna wersję, bo wątpie żeby tak ją zostawili ponieważ 2 minuty to mało, tak z minutę chociaż dłużej to powinna trwać
13.08.11 Düsseldorf
19.06.13 Gdańsk
TheRock
Have A Nice Day
Have A Nice Day

:)

Post autor: TheRock »

miałem cichą nadzieję, że będzie solówka - zagrali to w Regina no i się rozczarowałem muzycznie fajna rockowa, tekstowo kiepska a bez solówki to staje się SHITEM...!!!

Załamują mnie chłopaki - Jon zabronił Richiemu czy Shanks?? To już zaczyna być tragiczne.
...and just only rock...
Awatar użytkownika
Adrian
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Adrian »

Solówka na pewno będzie w pełnej wersji. Nie sądzę też by było to nagrywane jako klip do singla Wygląda to na reklamówkę dla jakiegoś tam zespołu którego ta piosenka jest hymnem. Coś jak było z ILTTown przy promowaniu bejsbolu.
Ogólnie jestem na nie jeśli chodzi o singiel. Wolałem WGIGOn dla mnie jest zdecydowanie lepsze. No i mam nadzieje, zę singlem z GH będzie"This Ain't Love" a nie TIOHouse.
Awatar użytkownika
sobol_77
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: New Jersey +TD +SWW

Post autor: sobol_77 »

Solówka przyda się na pewno - ogólnie na yt numer zbiera raczej baty hehe.
It's a bitch, but life's a roller coaster ride,
The ups and downs will make you scream sometimes...
kowal11
It's My Life
It's My Life

Post autor: kowal11 »

piosenka moze nie jest odkrywcza,ale wpada w ucho i mozna pospiewac.przede wszystkim solowka by sie przydala!a tekst nie ma zawierac glebi ,jego ma sie wykrzyczec na koncercie i przy nim poskakac o to chodzi w tym utworze.mnie sie w miare podoba
Awatar użytkownika
Justysia
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Justysia »

a mi sie nie podoba ani troszke :zniesmaczony:
dupa i tyle :) nawet nie chodzi już o ten - o zgrozo - brak solówki, ale to jakieś nijakie i w ogóle puste , że tak powiem. Niech oni już lepiej kończą karierę, jak mają takie songi pisać bo tego to się słuchać nie da :(
One light burning ...
Geminiman019

Post autor: Geminiman019 »

Wiecie co. Na razie wstrzymajcie się z krytyką tej piosenki, do czasu premiery wersji studyjnej. Jak wiecie koncertowe wersje mogą znacznie różnić się od tego co jest oficjalnie wydane na albumie.
teken020
Have A Nice Day
Have A Nice Day

jeśli coś w ver. demo jest shitem to mało prawdopodobne zeby w studio to uratowali... Dobre kawałki nawet w wersjach demo są zajebiste <np. dema z NJ>
Geminiman019

Post autor: Geminiman019 »

Skoro to jest na razie tylko demo, to zawsze może być ono mocno zmienione w finalnej wersji studyjnej. Zresztą Bon Jovi raczej nie nagrywa tak krótkich piosenek. Taka długość pasuje raczej do agresywnych punkowych utworów a nie do softrockowych ballad. Mnie też się wydaje że oni tylko kręcą jakąś reklamówkę. PS: Lekko offtopując, chyba znacie ten przypadek grupy Babylon Zoo?
teken020
Have A Nice Day
Have A Nice Day

skoro dla Ciebie to ballada to ....
ODPOWIEDZ

Wróć do „Piosenki”