This Is Our House - Premiera
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
sporo starego BJ w tym kawałku, ale końcówka jest nie do zniesienia, jeden wielki chaos..
It's not where we're coming from
It's how we turn from here
We know where we want to go
We just need the light to get us there
- DiamentowaDusza
- It's My Life
Tekst nie powala ale dobitnie piosenka ma coś co trzeba w muzyce pop. Coś co zadowoli amerykanów bo będą w stanie zapamiętać cały tekt piosenki a tym bardziej refren. Dużo Yeah Yeah Yeah i powtarzanie This is our house ...
Mnie się podoba gitarka, która pojawia się gdy Jon zaczyna swoj skrzek. Tylko teraz czekać jak jakaś drużyna NFL czy NBA czy zawodnicy boksu podłapią piosenkę i będą wykorzystywać jako hymn.
Piosenka nie zaskakuje, ale w ucho wpada 3 razy puszczona w domu i niektorzy domownicy nucą this is bla bla
tylko kot ... jakis zbytnio nie zachwycony
Mnie się podoba gitarka, która pojawia się gdy Jon zaczyna swoj skrzek. Tylko teraz czekać jak jakaś drużyna NFL czy NBA czy zawodnicy boksu podłapią piosenkę i będą wykorzystywać jako hymn.
Piosenka nie zaskakuje, ale w ucho wpada 3 razy puszczona w domu i niektorzy domownicy nucą this is bla bla
C'mon
:)
miałem cichą nadzieję, że będzie solówka - zagrali to w Regina no i się rozczarowałem muzycznie fajna rockowa, tekstowo kiepska a bez solówki to staje się SHITEM...
!
Załamują mnie chłopaki - Jon zabronił Richiemu czy Shanks?? To już zaczyna być tragiczne.

Załamują mnie chłopaki - Jon zabronił Richiemu czy Shanks?? To już zaczyna być tragiczne.
...and just only rock...
- Adrian
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Solówka na pewno będzie w pełnej wersji. Nie sądzę też by było to nagrywane jako klip do singla Wygląda to na reklamówkę dla jakiegoś tam zespołu którego ta piosenka jest hymnem. Coś jak było z ILTTown przy promowaniu bejsbolu.
Ogólnie jestem na nie jeśli chodzi o singiel. Wolałem WGIGOn dla mnie jest zdecydowanie lepsze. No i mam nadzieje, zę singlem z GH będzie"This Ain't Love" a nie TIOHouse.
Ogólnie jestem na nie jeśli chodzi o singiel. Wolałem WGIGOn dla mnie jest zdecydowanie lepsze. No i mam nadzieje, zę singlem z GH będzie"This Ain't Love" a nie TIOHouse.
jeśli coś w ver. demo jest shitem to mało prawdopodobne zeby w studio to uratowali... Dobre kawałki nawet w wersjach demo są zajebiste <np. dema z NJ>
Skoro to jest na razie tylko demo, to zawsze może być ono mocno zmienione w finalnej wersji studyjnej. Zresztą Bon Jovi raczej nie nagrywa tak krótkich piosenek. Taka długość pasuje raczej do agresywnych punkowych utworów a nie do softrockowych ballad. Mnie też się wydaje że oni tylko kręcą jakąś reklamówkę. PS: Lekko offtopując, chyba znacie ten przypadek grupy Babylon Zoo?
skoro dla Ciebie to ballada to ....