Bon Jovi 18
7800 Degrees Fahrenheit 17
Slippery When Wet 97+2=101
New Jersey 157+1=158
Keep The Faith 138+10=148
These Days 158+7=167
Crush - 12
Bounce - 16
Have A Nice Day - 37
Lost Highway - 6
The Circle 43+4=49
uff zdążyłam
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
W sumie można powtórzyć zabawę z punktacją 1-11, byłoby bardziej miarodajnie na pewno.Adrian pisze:A ja uważam, ze wyniki nie są do końca miarodajne i jeśliby tylko zmienić system punktowania od 1 do 11 to Bounce i Crush i (pewnie LH) wylądowałoby ewidentnie ponad BJ i Fahrenhaita. Jestem się w stanie o to założyć.
Wystarczy spojrzeć tutaj
http://bonjovi.pl/forum/topics49/albumy ... 334,75.htm
W zestawieniach uwzględniających Circle, Crush mieści się niemal wszędzie na 5-6 miejscu, co dałoby mu sporo punktów w takim systemie punktowania.
W obecnym systemie punktowania albumy takie jak LH, Crush i KTF zostały u mnie potraktowane tak samo jak BJ i Fahrenhait czyli dostały 0wą ilość punktów co nie jest odzwierciedleniem rzeczywistości.
Zestawienie jednak jak zestawienie. To jest zabawa a nie walka o coś. Ten system sprawił, ze mamy bliską róznice punktową. Wygrały albumy i tak najbardziej popularne u nas na forum, a i tak dla mnie najlepszy będzie HAND
Zamierzam co rok robić głosowanie. Z pewnością zmienię skalę punktów.Tatar pisze:W sumie można powtórzyć zabawę z punktacją 1-11, byłoby bardziej miarodajnie na pewno.
Akurat w moim przypadku tak nie jest. Po odsłuchaniu innych płyt od razu nasuwały mi się piosenki, które mi się średnio lub wogóle nie podobały. W "kółku" natomiast tylko dwie piosenki mi się średnio podobają (co daje tej płycie trzecie miejsce jak dla mnie).Ja to myśle ,że pozycja "kółka" jest taka wysoka ze względu na to ,że jest to płyta nowa, którą wielu z nas dość często obecnie słucha.