POJEDYNEK TELEDYSKÓW BON JOVI
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
- Damned
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: These Days
- Kontakt:
Dorzucam drugi klip do Everyday, z montażem autorstwa Anthonyego Bongiovi.
http://www.youtube.com/watch?v=_VsOir-4Nvo
- monjovi
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: New Jersey
- Kontakt:
A mnie się tam podobają spadające telewizory ! Świetna sceneria, w tle 'satelity', urywki z róznych zakątków świata, i mam sentyment bo przez lata miałam na ścianie plakat Jona właśnie z tego teledysku. Zatem mój głos idzie na Everyday.
[align=center]http://www.lastfm.pl/user/monjovi[/align]
- Thalion
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
IML
Kiedy puściłam ten teledysk, zaczęłam się bać o swój słuch, a potem martwić się, że mam coś nie tak z pamięcią. Jednak po kilku testach i porównaniu obu klipów stwierdzam, że z pamięcią wszystko ok, a słuch nie nawala... stąd pytanie - gdzie w wersji klipu z montażem Anthonyego podziała się linia drugiej gitary? Jedna linia jest, ale drugiej nie ma... a to fajna linia, lubię ją!
Wzięli i ukradli? Uciekła przed spadającymi telewizorami?
Tomker, ciekawa propozycja. Walka finałowa pozwoli zestawić klipy, które nie stanęły przeciwko sobie do tej pory. Chyba rzeczywiście po kilku zwycięstwach można przenieść tam IML... mój głos masz, ale nie wiem jak reszta
Dzięki za to!Damned pisze:Dorzucam drugi klip do Everyday, z montażem autorstwa Anthonyego Bongiovi.
Kiedy puściłam ten teledysk, zaczęłam się bać o swój słuch, a potem martwić się, że mam coś nie tak z pamięcią. Jednak po kilku testach i porównaniu obu klipów stwierdzam, że z pamięcią wszystko ok, a słuch nie nawala... stąd pytanie - gdzie w wersji klipu z montażem Anthonyego podziała się linia drugiej gitary? Jedna linia jest, ale drugiej nie ma... a to fajna linia, lubię ją!
Wzięli i ukradli? Uciekła przed spadającymi telewizorami?

Tomker, ciekawa propozycja. Walka finałowa pozwoli zestawić klipy, które nie stanęły przeciwko sobie do tej pory. Chyba rzeczywiście po kilku zwycięstwach można przenieść tam IML... mój głos masz, ale nie wiem jak reszta
11 VI 2008, Southampton
19 VI 2013, Gdańsk
If there is no future, there must be no past...
19 VI 2013, Gdańsk
If there is no future, there must be no past...
- Adrian
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Everyday jest to dla mnie klip z TOP3 Bon Jovi. Jest dla mnie kapitalny. Żywy, ciekawy i bardzo dobrze zmontowany. Do tego dzieje się bardzo dużo. Pamiętam, że jego premiera była podczas mistrzostw świata w lekkoatletyce bodaj w Niemczech. W przerwach między występami mieli go pokazywać.
Jeden jedyny minus to te spadające TV. Jeżeli one by leżały w miejscu to byłoby wszystko ok. Jak spadają to trochę mi to kiczowatością zajeżdża.
A czy później jakiś klip może pokonać IML... A dobrze przyjęte na forum MAMemory? HAND? WTWYAre? Ja bym widział tutaj szanse na wygraną z IML. Oczywiście jeżeli głosujący na IML lekko przysną jak to było z SIISo
Głos na IMLife.
Jeden jedyny minus to te spadające TV. Jeżeli one by leżały w miejscu to byłoby wszystko ok. Jak spadają to trochę mi to kiczowatością zajeżdża.
A czy później jakiś klip może pokonać IML... A dobrze przyjęte na forum MAMemory? HAND? WTWYAre? Ja bym widział tutaj szanse na wygraną z IML. Oczywiście jeżeli głosujący na IML lekko przysną jak to było z SIISo
Głos na IMLife.
- prezes1
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: These Days i NJ
Todd Kellstein jest znany przede wszystkim ze słynnego filmu dokumentalnego 'Buffalo Girls'. Poza tym reżyserował klipy dla Ronana Keatinga, Samanthy Mumby i Sum 41. Jako autor zdjęć i drugi reżyser pracował min. z Oasis, Eminem, Black Eyed Peas, Britney Spears. Twórca wielu reklam.
Ponieważ IML i tak wygra zagłosuję sobie na Everyday(bo to ostatnia taka szansa hehe).
Telewizory mi nie przeszkadzają, fajne są takie na baterie...
Natomiast irytują mnie niemiłosiernie bialutkie ząbki Jona(malowane chyba specjalną farbką).
Co do walki finałowej, widzę że Sleep ma tyle samo głosów co Born. To może najpierw walka o finał między nimi(oczywiście jak nic się nie zmieni do końca). I potem jeden z nich się zmierzy z IML. Chyba że HAND namiesza po drodze!
Ponieważ IML i tak wygra zagłosuję sobie na Everyday(bo to ostatnia taka szansa hehe).
Telewizory mi nie przeszkadzają, fajne są takie na baterie...
Co do walki finałowej, widzę że Sleep ma tyle samo głosów co Born. To może najpierw walka o finał między nimi(oczywiście jak nic się nie zmieni do końca). I potem jeden z nich się zmierzy z IML. Chyba że HAND namiesza po drodze!
"Opinions are like assholes...Everybody has one!"
- monjovi
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: New Jersey
- Kontakt:
Zapomniałam wspomnieć o zębachprezes1 pisze:Natomiast irytują mnie niemiłosiernie bialutkie ząbki Jona(malowane chyba specjalną farbką).
myślicie, ze IML pokona wszystkie kolejne teledyski ? Wg mnie jest kilka lepszych, nawet na Bounce.
[align=center]http://www.lastfm.pl/user/monjovi[/align]
- Din_Winter
- Have A Nice Day