Dand pisze:Usunąłeś bez sensu. Po prostu tego rozumowania nie kminie. Co gorsza, chyba ty również

Nawet nie będę pytał dlaczego uważasz Every Road za utwór z innej plyty a Old Habits już nie bo pewnie i tak nie odpowiesz. Albo coś tam pokręcisz o innych utworach.
Zobacz na mój pierwszy post. Jeśli to nie jest napisane wprost to stary, masz spory problem z czytaniem ze zrozumieniem. Albo ze zwykłym rozumieniem.
Co to za argumentacja - jak piszesz, cytuję :"masz spory problem z czytaniem ze zrozumieniem. Albo ze zwykłym rozumieniem" ?
To może dopisz jeszcze, że wszedłem do twojej piaskownicy i boisz się o zabawki?
Tak się składa, że
"bez sensu" wg ciebie recenzuje i ocenia większość forumowiczów w temacie ocena WAN
Forumowicze oceniają Running, Echo, Habits, a Every road nie
Ciekawe czy na nich też się rzucisz?
[ Dodano: 2013-03-12, 21:59 ]
Gloria pisze:5. Amen
Bawimy się czy dyskutujemy? Moim zdaniem jeśli NRA i OHDH są w zestawieniu to tak samo powinno być ERLHTY. Koniec końców wszystkie 3 zostały wydane na TEJ płycie pod szyldem BON JOVI.
Albo coś mnie ominęło

Gloria, to nie jest przecież żaden problem! Tylko trzeba pisać tak od razu, a nie jakieś podkopy...
Uznałem, że jeśli gremialnie omijamy Every road Sambory w ocenach What about now Bon Jovi, to tu też go nie wrzucać