Survival - What About Now

Różnego rodzaju gry i zabawy związane z twórczością Bon Jovi.

Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team

Awatar użytkownika
Smolek
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Smolek »

Tomker pisze: A co tu jest niejasnego? Jak by BJ wydali good guys don't always wear white na OFICJALNEJ płycie BON JOVI to, też nie miałbym tego traktować jako integralnej części tej płyty?
Tylko, że Good guys don't always wear white to jest piosenka BJ, więc sytuacja jest inna. A Running i Habits to są PIOSENKI JONA, i ich nie powinno się porównywać z piosenkami BJ w Survivorze. A Into The Echo to piosenka BJ, więc też powinna być jak nabardziej w Survivorze..

[ Dodano: 2013-03-12, 21:45 ]
Tomker pisze:
P.S. Smolek - zamykamy temat?
Ja bym wyrzucił wszystkie solowe piosenki z listy, i pozostawił 14 piosenek zespołu, i byłoby git..
Awatar użytkownika
Gloria
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Gloria »

5. Amen

Bawimy się czy dyskutujemy? Moim zdaniem jeśli NRA i OHDH są w zestawieniu to tak samo powinno być ERLHTY. Koniec końców wszystkie 3 zostały wydane na TEJ płycie pod szyldem BON JOVI.
Albo coś mnie ominęło :cfaniak:
usunięty użytkownik 4858

Post autor: usunięty użytkownik 4858 »

Dand pisze:Usunąłeś bez sensu. Po prostu tego rozumowania nie kminie. Co gorsza, chyba ty również :D
Nawet nie będę pytał dlaczego uważasz Every Road za utwór z innej plyty a Old Habits już nie bo pewnie i tak nie odpowiesz. Albo coś tam pokręcisz o innych utworach.

Zobacz na mój pierwszy post. Jeśli to nie jest napisane wprost to stary, masz spory problem z czytaniem ze zrozumieniem. Albo ze zwykłym rozumieniem.
Co to za argumentacja - jak piszesz, cytuję :"masz spory problem z czytaniem ze zrozumieniem. Albo ze zwykłym rozumieniem" ?

To może dopisz jeszcze, że wszedłem do twojej piaskownicy i boisz się o zabawki? :D

Tak się składa, że "bez sensu" wg ciebie recenzuje i ocenia większość forumowiczów w temacie ocena WAN :D
Forumowicze oceniają Running, Echo, Habits, a Every road nie !! Ciekawe czy na nich też się rzucisz?

[ Dodano: 2013-03-12, 21:59 ]
Gloria pisze:5. Amen

Bawimy się czy dyskutujemy? Moim zdaniem jeśli NRA i OHDH są w zestawieniu to tak samo powinno być ERLHTY. Koniec końców wszystkie 3 zostały wydane na TEJ płycie pod szyldem BON JOVI.
Albo coś mnie ominęło :cfaniak:
Gloria, to nie jest przecież żaden problem! Tylko trzeba pisać tak od razu, a nie jakieś podkopy...
Uznałem, że jeśli gremialnie omijamy Every road Sambory w ocenach What about now Bon Jovi, to tu też go nie wrzucać
Awatar użytkownika
Dand
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Dand »

Tylko ty nie potrafisz pojąć,że ja nie mam problemu z wywaleniem Every Road w pierwszej rundzie takiego survivora. Co mnie to obchodzi jak kto to ocenia. Tylko chodzi o równe szanse z Old habits czy Not runnin bo to ta sama para kaloszy. To zrozumiałeś ? Dziwny jesteś z tymi "podkopami", nie wiem jak z tym dyskutować już.
Obrazek
Awatar użytkownika
Smolek
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Ja zgadzam się z Dandem, jak są piosenki Jona to i niech będzie Ryśka. Ale jak dla mnie nie powinno być tutaj w tej zabawie żadnych solowych piosenek, tylko zespołu, i tyle.. Ale jak chcecie..
usunięty użytkownik 4858

To co dodajemy Samborę i głosujemy od nowa? Czy wyp..szamy running i habits? No i co wtedy z Echo?
Awatar użytkownika
Smolek
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Tomker pisze:To co dodajemy Samborę i głosujemy od nowa? Czy wyp..szamy running i habits? No i co wtedy z Echo?
Jestem za tą drugą opcją. Wyrzucić wszystkie solowe piosenki. A Echo to piosenka BJ, więc powinna zostać.
usunięty użytkownik 4858

Dobra, uważam bójkę "The Boxer: Act1" za skończoną, kto nie zgłosił zastrzeżeń, to trudno*, pora na "Astrid: Act2" :D

1. Because We Can
2. I'm With You
3. What About Now
4. Pictures of You
5. Amen
6. That’s What the Water Made Me
7. What’s Left of Me
8. Army of One
9. Thick as Thieves
10. Beautiful World
11. Room at the End of the World
12. The Fighter
13. These Two Hands
14.
15.
16. Into The Echo

Mój typ:
12. The Fighter

*coś czuję, że będzie "szansa" na (The Beginning: Epilogue) :D
Ostatnio zmieniony 12 marca 2013, o 21:33 przez usunięty użytkownik 4858, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Smolek
Have A Nice Day
Have A Nice Day

1. Because We Can

I taki układ piosenek mi się podoba. :P
usunięty użytkownik 4858

Smolek pisze:1. Because We Can

To czemu recenzjowałeś inaczej :P
Awatar użytkownika
Smolek
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Tomker pisze:

Nie masz racji. :P Recenzowałem bez solowych dokonań. ;)
usunięty użytkownik 4858

Smolek pisze:
Tomker pisze:

Nie masz racji. :P Recenzowałem bez solowych dokonań. ;)
Sory Smolek, pomyliłeś mi się z Dandem :D
rtcr
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
It's My Life
It's My Life

Post autor: rtcr »

Tak jak są albumy na których mógłbym nie głosować w ogóle, ze względu na wyrównany i bardzo wysoki poziom tak na tym albumie nie będę głosował ze względu na wyrównany niski poziom.
How does money lead to greed
When there's still hungry mouths to feed
usunięty użytkownik 4858

rtcr pisze:Tak jak są albumy na których mógłbym nie głosować w ogóle, ze względu na wyrównany i bardzo wysoki poziom tak na tym albumie nie będę głosował ze względu na wyrównany niski poziom.
:D :D :D
No nie, drugi klient ;), który rozłożył temat :D
.................................................................

Zamykam survival. Wrócimy do niego jak emocje wywołane ocenami WAN nieco okrzepną
. Temat poprowadzi EVENo :cfaniak:
Ostatnio zmieniony 1 czerwca 2013, o 16:10 przez usunięty użytkownik 4858, łącznie zmieniany 2 razy.
Awatar użytkownika
Martixx
Patron www.bonjovi.pl
Patron www.bonjovi.pl
Keep The Faith
Keep The Faith

Post autor: Martixx »

12. The Fighter
ODPOWIEDZ

Wróć do „Gry / Zabawy”