Wojna Światów - ring :).

Różnego rodzaju gry i zabawy związane z twórczością Bon Jovi.

Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Agata BJ
Administrator
Administrator
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: These Days
Kontakt:

Post autor: Agata BJ »

bartekbb23 pisze:generalnie to zje*aliście, kolejną zabawę gratuluję :brawo: odechciało mi się już bawić dalej przez takie coś.
Już nie przesadzaj, przecież to normalne że się dyskutuje o swoich wyborach piosenek i to było akurat do przewidzenia :)
19.06.2013 - Gdańsk
12.07.2019 - Warszawa

Kontakt: agata@bonjovi.pl
bartekbb23

Post autor: bartekbb23 »

Agata BJ pisze:Już nie przesadzaj, przecież to normalne że się dyskutuje o swoich wyborach piosenek i to było akurat do przewidzenia :)
mam na myśli to co się dzieje tutaj i w tym survivorze ;] i generalnie wszędzie ;] żałosne się robi najeżdżanie na piosenki po 2000 i na adriana żeby mu zrobić na złość i najeżdżanie adriana na piosenki przed 2000 i na innych żeby się odgryźć, beznadzieja, załóżcie sobie temat ' Gorzkie ?ale ' i tak wylewajcie swoje smuty do siebie, taka mała rada żeby nie zaśmiecać kolejnych tematów ;)
Awatar użytkownika
Agata BJ
Administrator
Administrator
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

bartekbb23 pisze: mam na myśli to co się dzieje tutaj i w tym survivorze ;] i generalnie wszędzie ;] żałosne się robi najeżdżanie na piosenki po 2000 i na adriana żeby mu zrobić na złość i najeżdżanie adriana na piosenki przed 2000 i na innych żeby się odgryźć, beznadzieja, załóżcie sobie temat ' Gorzkie ?ale ' i tak wylewajcie swoje smuty do siebie, taka mała rada żeby nie zaśmiecać kolejnych tematów ;)
Ojj, zawsze takie sytuacje były i zawsze będą :D Nic na to nie poradzimy. Każdy ma swój gust, którego broni jak życia ;) Póki nie ma prawdziwej kłótni to chyba nic złego się nie dzieje. Wszystko gra Bartku (póki co) :D
19.06.2013 - Gdańsk
12.07.2019 - Warszawa

Awatar użytkownika
Bartosz231
It's My Life
It's My Life

Post autor: Bartosz231 »

Ja mam pomysl :P bijmy sie.
Podzielimy sie na grupy.
Jedna grupa to bedzie: piosenki sprzed 2000r.
Druga: po 2000r.
:bije:
Awatar użytkownika
Dand
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Dand »

Ja daje minusy na piosenki, które mi sie nie podobaja a ,że są to głównie utwory po 2000 roku to tylko oddaje mój gust. Nie robie nikomu na złośc jak Adrian, który daje minusa np. Wanted mimo ,że to utwór legenda i sam przyznal ,że na minusa nie zasługuje.
Obrazek
bartekbb23

Dandi pisze:Ja daje minusy na piosenki, które mi sie nie podobaja a ,że są to głównie utwory po 2000 roku to tylko oddaje mój gust. Nie robie nikomu na złośc jak Adrian, który daje minusa np. Wanted mimo ,że to utwór legenda i sam przyznal ,że na minusa nie zasługuje.
ja np dał bym minus na wanted bo mi nie pasuje do HOF tak samo jak santa fe a co do złośliowści to juz mi ręce opadają na was ;]
Awatar użytkownika
Dand
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Śmieszne jest to , że jak ktoś daje minusy nowym utworom to od razu w twoich oczach jest to złośliwość. Za cholere ani ty ani Adrian nie możecie pojąc ,że tych piosenek można po prostu nie lubic i tyle.
Obrazek
bartekbb23

Dandi pisze:Śmieszne jest to , że jak ktoś daje minusy nowym utworom to od razu w twoich oczach jest to złośliwość. Za cholere ani ty ani Adrian nie możecie pojąc ,że tych piosenek można po prostu nie lubic i tyle.

słuchaj, wyraźnie napisałem że wy nie robicie dobrze i adrian, coś nie za dobrze czytasz z moich oczów skoro takie wnioski wyczytałeś, zacznij czytać to co piszę a nie wpatrywać mi się w oczy okej? ;] Nie naskakuj na mnie, zacznij czytać, ty też za cholerę nie możesz pojąc że nowe piosenki można lubić tak samo jak stare albo nie lubić starych tak samo jak nowych... ... ;] :whoeva:
Awatar użytkownika
Dand
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Ja sie odniosłem po prostu do wypowiedzi naskakującej na mnie i tyle. Chyba nie musze do całej twojej wypowiedzi sie odnosić , nie ?
Tu kwestia jest taka ,że Adrian sam sie przyznał ,ze daje minusy rewanżując sie za nasze wybory, które mu nie pasują. Co innego by było jakby na prawde mu sie te piosenki nie podobały. Wtedy by było ok. Ja jeszcze raz podkreślam ,że glosując nie robie nikomu na zlośc.
Obrazek
Awatar użytkownika
Adrian
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Adrian »

Ja nie miałem nic do uczciwego glosowania, bo wychodziłem z założenia, ze gra będzie tak wyglądać, ale gra była od prawie samego początku nie fair więc teraz traktuje grę jako zabawę a nie wyznacznik moich poglądów.

Nie oznacza to, ze robię komuś na złość tylko głosuje tak aby pewne piosenki nie weszły do HOF a niektóre żeby się tam znalazły. Które?? Na pewno nie bede lansował swoich ulubionych bo szkoda marnować głos a tak będę miał realny wpływ na to co się znajdzie w HOF.
Awatar użytkownika
Agata BJ
Administrator
Administrator
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

To jest już nawet śmieszne :P Przestańcie się zachowywać jak szarpiące się dzieciaki i po prostu się bawcie. Nie głosujcie, żeby komuś dokopać tylko wyrażajcie swoje poglądy poprzez głosowanie. Nawet z takiej zabawy potrafią niektórzy zrobić problem...
19.06.2013 - Gdańsk
12.07.2019 - Warszawa

Awatar użytkownika
sobol_77
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: New Jersey +TD +SWW

Post autor: sobol_77 »

Szczerze - założyłem temat licząc że to dobry pomysł i możliwość fajnej zabawy. I co? Zrobiła się farsa i dziecinada.
Ogólnie śmiesznie, jeśli nie żałośnie...
It's a bitch, but life's a roller coaster ride,
The ups and downs will make you scream sometimes...
bartekbb23

sobol_77 pisze:Szczerze - założyłem temat licząc że to dobry pomysł i możliwość fajnej zabawy. I co? Zrobiła się farsa i dziecinada.
Ogólnie śmiesznie, jeśli nie żałośnie...
no i było fajnie, ale dopóki na tym forum nie zagości temat w stylu powiedzmy' gorzkie żale' w którym będzie można gadać co się chce i swobodnie kłócić, puty reszta tematów będzie psuta tak jak do tej pory bo nikt nie odpuści nigdy nie mówiąc żeby w ogóle nie zaczynać ;]
Awatar użytkownika
Dand
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

In these Arms: (-) 4
One Light Burning 5
Runaway: 5
It's My Life: 2
I Believe: 6