A co do zagadki to nie wiem...
Co to za piosenka?
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
- sobol_77
- Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: New Jersey +TD +SWW
Pudło
.
Hehe no dobra. Kierujcie się tym, czym jest to zdjęcie, nie chodzi o symbol sam w sobie czy kolorystykę. Foto odnosi się bezpośrednio do tytułu piosenki, trzeba tylko zgadnąć, jakie jest źródło zdjęcia
.
[ Dodano: 2009-09-30, 12:14 ]
Dodam tylko (wspominałem o tym na początku), że skojarzenie na podobnych zasadach już się pojawiło wcześniej przy okazji innej zagadki
.
Hehe no dobra. Kierujcie się tym, czym jest to zdjęcie, nie chodzi o symbol sam w sobie czy kolorystykę. Foto odnosi się bezpośrednio do tytułu piosenki, trzeba tylko zgadnąć, jakie jest źródło zdjęcia
[ Dodano: 2009-09-30, 12:14 ]
Dodam tylko (wspominałem o tym na początku), że skojarzenie na podobnych zasadach już się pojawiło wcześniej przy okazji innej zagadki
It's a bitch, but life's a roller coaster ride,
The ups and downs will make you scream sometimes...
Przypomina mi sie tylko jak ktoś dał linka do pustej strony i było "Nothing" hmmm... Albo chodzi ci o okładkę "Dangerous"...Dodam tylko (wspominałem o tym na początku), że skojarzenie na podobnych zasadach już się pojawiło wcześniej przy okazji innej zagadki.
Myślę...
Myślę...
Myślę... (ta gra chyba nie jest dla mnie
Myślę...
Dobra, znowu strzelam: Bounce? xD
- sobol_77
- Have A Nice Day
Trop dobry - ale nie jest to Bounce hehe. Teraz to już praktycznie gotowa odpowiedźEVENo pisze: Albo chodzi ci o okładkę "Dangerous"...
Ostatnio zmieniony 30 września 2009, o 12:58 przez sobol_77, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Gdańsk Supporter
-
It's My Life
Hmm… to mój pierwszy raz w tej zabawie, ale cóż, spróbuję
To może najpierw uzasadnienie: jako że na podobnej zasadzie miało być skojarzenie z inną zagadką, to może obrazek ma się kojarzyć z okładką tak jak u Agatki (sorki za te rymy, tak wyszło). Więc mi się kojarzy z okładką Whitesnake „Good To Be Bad” (tam też jest „taki” krzyżyk), a że jedna z piosenek nosi tytuł „Till The End Of Time”, to strzelam w „Always”, choć już kiedyś było… 
- sobol_77
- Have A Nice Day
Sposób myślenia dobryDorota pisze:obrazek ma się kojarzyć z okładką tak jak u Agatki (...) to strzelam w „Always”, choć już kiedyś było…
- sobol_77
- Have A Nice Day
Nie - za dużo kombinowaniaDorota pisze:To może "Someday I'll Be Saturday Night"? Nazwa płyty: "Crossroad", a więc obrazek z "krzyżykiem"; ma się wiązać z okładką, więc zdjęcie na okładce to kadr z teledysku...
[ Dodano: 2009-09-30, 15:24 ]
Dokładnie.EVENo pisze:Pewnie za dużo kombinujemy, a odpowiedź na 100% jest tak prosta...
Obrazek jest bezpośrednią odpowiedzią - sam w sobie, bez dorabiania dodatkowej filozofii hehe.