SURVIVOR - "Bon Jovi"
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
- Adrian
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Wiem. Nie ja jednak rozpocząłem. Myślę, że takie + i minusy i ten survivour to tylko zabawa. Bardziej adekwatne byłoby jakby każdy wybrał swoje np 25 ulubionych piosenek zespołu (każdy 1 punkt) i potem zliczylibyśmy ile punktów dostała dana piosenka. No to też jednak byłoby bez sensu jeśli ktoś nie wpisałby pewnych piosenek tylko dlatego, aby zrobić na złość.Te głosowania są bez sensu gdy nie głosujecie na piosenki tylko jeden drugiemu by zrobić na złośc.
Ja to traktuje jako zabawę i tylko się uśmiecham jak wypadają kolejno AOD, TSTown, IML, DLSecret a na liście pełno gniotów.
- Jovinka
- Have A Nice Day
- Kontakt:
Wanted- gniotem??? coś się koledze (Adrianowi) we łbie się poprzestawiało, że tak powiem...Dandi pisze:Np. ?Adrian pisze:a na liście pełno gniotów.
Bo chyba nie masz na myśli Wanted, ktoremu dajesz minusy...
"Sa-su-ke, słyszałem że Ty jesteś homo"----> http://www.youtube.com/watch?v=Vz3gfDaPWAk
- Adrian
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Poleciłbym trzymać nerwy na wodzy. Ja nic takiego nie powiedziałem więc spokojnie.Wanted- gniotem??? coś się koledze (Adrianowi) we łbie się poprzestawiało, że tak powiem...
Mówię o piosenkach takich jak Raise Your Hands czy Ride Cowboy Ride, któe lubię, ale gdzie im poziomem do IMLife czy AODay.Np. ?
Bo chyba nie masz na myśli Wanted, ktoremu dajesz minusy...
A co do Wanted to powiem Ci, że dałem minus także AODay czy MAMemory czyli piosenkom, które powinny się znaleźć w HOF. Każdy ma swój system głosowania (niektórzy glosują na złość) więc mój system głosowania niech pozostanie zagadką.
A Wanted czy LOP i tak wejdą do HOF więc spokojnie bez nerwów.
Mówisz - masz.już chyba powinna być kolejna runda?
Odpada: [8] Come Back
[1] Runaway
[2] Roulette
[4] Shot Through the Heart
[5] Love Lies
[6] Breakout
[7] Burning For Love
Runda do 23 we wtorek (czyli dziś
![Uśmiech krzywy ;]](./images/smilies/icon_krzywy.gif)
Mój głos: [2] Roulette
P.S Ale już teraz zaczynają się trudne wybory.
Bon Jovi skończyło sie na Kill 'em All
- Jovinka
- Have A Nice Day
- Kontakt:
Dobrze powiedzianeTatar pisze: P.S Ale już teraz zaczynają się trudne wybory.
![Uśmiech krzywy ;]](./images/smilies/icon_krzywy.gif)
Teraz mój głos:
[4] Shot Through the Heart
[ Dodano: 2009-02-03, 01:28 ]
Hmm a nie chcę nikogo tu obrażać, ale być może poprostu jak nie możesz się zdecydować na którąś piosenkę to poprostu robisz wyliczankiAdrian pisze:więc mój system głosowania niech pozostanie zagadką.
Każdy sposób jest dobry xD
"Sa-su-ke, słyszałem że Ty jesteś homo"----> http://www.youtube.com/watch?v=Vz3gfDaPWAk