Na forum są 2 osoby, które znają na 100% odpowiedź (i jeden gość - trzecia osoba), ale nie brały w mojej zagadce jeszcze udziału. Bałem się, że jak ją zobaczą to pierwszym strzałem odgadną i będzie po sprawie, ale mam farta - nie logowali się jeszcze dzisiaj hehe.
It's a bitch, but life's a roller coaster ride,
The ups and downs will make you scream sometimes...
Ok, mój ostatni strzał, bo już nie mam pojęcia... Krzyżyk -> okładka -> skrzyżowane dłonie -> "Keep the faith"
EVENo pisze:WIEM! To Everybody's Broken! Dlaczego? Bo Everybody's Broken znaczy "Wszyscy działają wadliwie" a my nie umiemy zgadnąć więc działamy wadliwie
Dorota pisze:Ok, mój ostatni strzał, bo już nie mam pojęcia... Krzyżyk -> okładka -> skrzyżowane dłonie -> "Keep the faith"
Nie . Obrazka wcale do niczego nie trzeba odwoływać - sam w sobie jest bezpośrednią odpowiedzią.
Jeszcze jedna podpowiedź - koncerty X w Polsce w listopadzie 2003 (Spodek i Torwar) - choć moim zdaniem foto powinno wystarczyć hehe.
[ Dodano: 2009-09-30, 16:05 ]
DefLeppard pisze:Everyday
Hehe dokładnie. Wiedziałem, że Ty i Zibi od razu zaczaicie w czym rzecz. Foto to okładka albumu X grupy Def Leppard z 2002 roku - na którym to albumie znajduje się numer Everyday . Banalne.
Gratuluję - zadajesz.
It's a bitch, but life's a roller coaster ride,
The ups and downs will make you scream sometimes...