Panowie ShoutBox znajduje się na stronie głównej forum Uwielbiam Was niesamowicie, ale szepty zdecydowanie górują w Waszych ostatnich poczynaniach. A ja jako wredna moderatorka muszę niestety czasem kiwnąć palcem, co niniejszym czynię!
prezes1 pisze:Nic Cię nie ominęło drogi Damned!
Ale pamiętaj że szatnia jest obowiązkowa a za rzeczy pozostawione w szatni szatniarz(Tomker) nie odpowiada!
Gdyby co, to to jest wszystko posag Lusi. ;P
Koniec cytatów. Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 28 października 2013, o 23:28 przez usunięty użytkownik 4858, łącznie zmieniany 2 razy.
lydia pisze:Kocham obie te piosenki i to chyba pierwszy trudny wybór tutaj dla mnie... no ale skoro wybieramy teledyski to zostaję przy Bed of Roses
u mnie takie samo rozdarcie wewnętrzne
"In These Arms" poprawia mi humor i bardzo często go oglądam, ale głos oddaję na "Bed Of Roses" - to jednak kultowy teledysk, rozpoznawalny nawet przez tych, którzy wideografii nie śledzą.
Kolejny ciężki wybór. Oba klipy uwielbiam i mam problem... ale chyba minimalnie wygrywa In These Arms Za scenę z Jonem na czworakach Nie jestem sobie w stanie wyobrazić, co czuły te dziewczyny na końcu wybiegu
Wybieram In These Arms !
Jon szalony! Clip zwariowany dający bardzo dużo pozytywnej energii! Po jego obejrzeniu serce rwie się do życia jak nigdy! Uwielbiam go!
Miracle-BJ pisze:Wybieram In These Arms !
Jon szalony! Clip zwariowany dający bardzo dużo pozytywnej energii! Po jego obejrzeniu serce rwie się do życia jak nigdy! Uwielbiam go!
Dokładnie, mam takie samo odczucia słuchając i oglądając ten teledysk, dusza się sama śmieje. Dużo osób było zawiedzionych że BoR nie pojawiło się u Nas na koncercie, z tego co prześledziłam setlisty wcześniejsze to w tej pozycji dostaliśmy In These Arms, i całe szczęście