![Uśmiech krzywy ;]](./images/smilies/icon_krzywy.gif)
Dziwne te wyliczankiale teraz to i tak musze robic wyliczanki
![Uśmiech krzywy ;]](./images/smilies/icon_krzywy.gif)
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
Też tego nie rozumiemAdrian pisze:Jak można głosować na Die For You xD
Masz rację, różnice pomiędzy tymi piosenkami śa naprawdę duże, ale dzięki temu jest z czego wybierać.Adrian pisze: Hmm. Dla mnie jest kolosalna różnica między poziomem Never Say czy Let It Rock a Die For You czy livinem.
Wiesz, ja tam do Let It Rock nie mam nic do zarzucenia, bo chętnie jej słucham. Co do Never Say Goodbye- to tak jak już wcześniej pisałeś- powinno odpaść (jednak dla mnie najgorszą piosenką na SWW jest Wild In The Streets).Adrian pisze:Jak dla mnie Never i Let powinno dawno odpaść, albo nie dawno tylko teraz jest ich moment.
Ja żałuję, że taki los spotkał tą piosenkę, bo na prawdę ją uwielbiam.Adrian pisze:Niestety odpadnie Die For You.
Hmmm... no cóż, każdy ma swój gust, a o gustach się nie rozmawia...monjovi pisze:no a dla mnie Never say goodbye to jedna z ulubionych piosenek z tej płyty, wiec ja bym się nie zgodziła w żadnyym wypadku, ze powinno juz dawno odpaść
Wiesz, czasem takie wyliczanki się orzydają, bo jak zostają same najlepsze piosenki to trzeba coś w końcu wybrać i wtedy taka wyliczanka (jak dla mnie pomaga) się przydaje. Ja po takiej wyliczance przynajmniej nie mam wyrzutów sumienia typu "Mogłam wybrać coś innego".Adrian pisze:Dziwne te wyliczankiale teraz to i tak musze robic wyliczankiMozę kiedyś wypadnie z nich coś innego niż Die 4 you
Wiesz tekenteken020 pisze:Co wy chcecie od Let It Rock?.
Co do NSG- nie jest ona taką najgorszą piosenką, ani też najlepszą z repertuaru BJ. Na SWW są lepsze kawałki niż NSGJovinka pisze: Wiesz, ja tam do Let It Rock nie mam nic
hmmm co do mnie to staram się tej zasady nie łamać, chociaż tak jak każdego człowieka czasami złość ponosi i czasem musi złamać zasady, które sam sobie ustanowił.milagros^ pisze:Czyżby?(...) a o gustach się nie rozmawia...