Zakładam ten temat ze względu na osobiste bulwersacje. Ludzie!!! Love lies?! Breakout?! Co Wy najlepsze kawałki chcecie powyrzucać? A teraz tłumaczyć mi sie tu...
Tatar pisze:Zakładam ten temat ze względu na osobiste bulwersacje. Ludzie!!! Love lies?! Breakout?! Co Wy najlepsze kawałki chcecie powyrzucać? A teraz tłumaczyć mi sie tu...
tatar, skasuj temat, bez sensu, znowu zacznie się to co ostatnio, zrobiłeś zabawę, uszanuj to i odpuść.
ale w tym topicu chodzi o to, żeby nie robić kosza z Survivora, tylko komentarzami i opiniami wymieniać sie tu. ja nic nie prowokuje, nie wiem o co Ty mnie podejrzewasz....
Ja głosowałem na Love Lies sam nie wiem czemu, chyba już przesłuchała mi się ta piosenka inne bardziej mi się podobają. No ale przecież i tak tylko jedna piosenka w końcu zostanie i mówie że będzie Runaway
It's not where we're coming from
It's how we turn from here
We know where we want to go
We just need the light to get us there
Ja glosowałam na Breakout bo mi się po prostu nie podoba. Jakoś nie widzę w niej niczego fascynującego. Za to uważam Love Lies za jedną z lepszych na tej płycie. W Love Lies się zakochałam bo kiedyś usłyszałam jej wykonanie na żywo i było genialne. I tak mi już zostało.
A tak w ogóle to gra mi się bardzo podoba.
witw pisze:Własnie nie wiem po co bulwers itak zostanie RUNAWAY a pozatym tłumaczenie się nic nie da.Każdy zagłosuje itak na to na co będzie chciał....
co racja to racja.
Do 'Breakout' się nie czepiam, bo jest w sumie ok. Gorzej z Get Ready, której niestety nie lubię...
W sumie patrząc na wasze nastawienie to rzeczywiście Runaway bedzie poza konkurencją. Pozostaje czekac na survivora z Farenheitem - tam bedzie ciekawiej.
Ja glosowałem na Runaway, bo zaczeliscie glosować i wywalać najlepsze piosenki z BJ więc Runaway tez do nich należy. Z chcęcią dołącze sie do frontu obalenia tej genialnej piosenki.
Potem Hardest Part, Livin, KTF, TDays, IML, Undivided, I Am, WLOALeaving
Jaka patologia? Przecież to zabawa. Każdy lubi taką piosenkę jak lubi. Ja z tego albumu uwielbiam 4 piosenki Runaway, Come Back, STTHeart i Breakout , ale z chęcią zobaczyłbym np STTHeart na szczycie dlatego głosuje na Runaway. Im wcześniej odpadnie tym większe szanse na szczyt dla STTHeart.
No chyba mogę sie bawić a nie głosować według pewnych ścisłych zasad?? Nie stresujcie się to tylko zabawa.
Adrian ale zdajesz sobie sprawe , że każdy ma inny gust i nie każdy musi lubić akurat te piosenki co ty ?
Ja naprawde jestem w stanie pojąc twoje uwielbienie do AnyOD czy I am bo nie są to złe kompozycje ale jak piszesz o WLOALeaving to nie wiem czy sie śmiać czy płakać.