Trasa koncertowa The Circle jest uznawana jako trasa koncertowa w latach 2010/2011. Tylko nigdzie nie znalazłam terminów koncertów na następny rok. Są jakieś informacje co do koncertów w 2011r?
19.06.2013 – Gdańsk, Polska
12.07.2019 – Warszawa, Polska
jeszcze nie wiadomo nic o 2011.
na 2010 prócz usa+londyn i tych pojedynczych typu holandia, paryż pojawiły się ostatnio przecieki, że brazylia będzie w listopadzie, więc raczej nie ma co liczyć na więcej europy w tym roku - zresztą jak zapowiadali.
Kurczę nie mogę nigdzie znaleźć kto wyreżyserował teledysk Keep The Faith. Ktoś może chętny podzielić się ze mną tą wiedzą(zakładając oczywiście, że ktoś to wie)?
alniac pisze:misiek, o takie sprawy możesz pytać spokojnie Gema. Udzieli Ci tak wyczerpującą odpowiedź, jakiej nigdy w życiu nie otrzymałeś.
Ale tu nie Marty Callner przecież
Jovi - czasem mam wrażenie, że wiesz wszystko
Czasami mam wrażenie że wiem zbyt wiele, ale łatwiej mówić, że nie wie się nic
Pewnie sam bym nie wiedział ale w dvd greatest hits są wyszczególnieni reżyserzy danych piosenek. Traf chciał, że czytam wszystko i czasami zapamiętuje.
Wie ktoś może jaka jest różnica w tym DVD Greatest hits między normalnym wydaniem a tym polska cena ? Domyślam się ,że chodzi o książeczkę w środku, jesli tak to jaka ona jest ? atrakcyjna czy nie warto dopłacać by ją mieć ?