The Circle Tour - Opinie, video itp

Moderator: Mod's Team

ODPOWIEDZ
bartekbb23

Post autor: bartekbb23 »

Thorn in my side

http://www.youtube.com/watch?v=t6nkkbSP ... re=channel

Love's The only rule

http://www.youtube.com/watch?v=-e0YumLK ... re=channel

dałem na głównej te filmiki, ale daje i tu bo warto obejrzeć, szczególnie Thorn.. jak dla mnie końcówka miażdży, chwilami Richie brzmi jak na jakiejś dobrej metalowej produkcji z tą solówką wg mnie rzecz jasna
Awatar użytkownika
kami
It's My Life
It's My Life

Post autor: kami »

Thorn in my side robi wrażenie rzeczywiście, końcówka świetna.

Co do Love's the only rule to nie lubię jak Jon wplata Hallelujah, ale miło widzieć go wreszcie uśmiechniętego :)
We need something to believe in
studentmibm
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: studentmibm »

Thorn in my side za wyjatkiem koncowki raczej nedzne.
Love is the only rule niezle i nawet fajnie zaspiewane.

Jedno co zwraca uwage to fakt ,ze Jon wyglada na obu filmikach na masakrycznie zmeczonego. Powinni sie dac wiecej luzu.
Dorota
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
It's My Life
It's My Life

Post autor: Dorota »

emilka pisze:W sumie to nic wielkiego. Po prostu Diamond Ring nie było na setliście, ani w tzw. "audibles", a Jon chyba spontaniczne zadecydował, że to zagrają Rysiek był przygotowany do I'll Be There For You i dlatego po raz pierwszy po długiej przerwie zagrali to w wersji elektrycznej.
Aa, dziękuję bardzo :)) To któregoś dnia, kiedy Jon będzie przygotowany np. do takiego LH, zespół mógłby spontanicznie zacząć grać Hardest Part, Love is War czy If I Was Your Mother… Jej, jak ja lubię te piosenki.

A w tej końcówce Thorn in my side, śmiesznie wygląda jak Richie zagląda co chwilę do Jona, jakby go sprawdzał ;) Muszę przyznać, że jak już osłuchałam się z tą piosenką na płycie, to średnio mi się podobała, ale teraz to (obok Love's The Only Rule) chyba nr 1 na kolejny singiel. Obie fantastycznie sprawdzają się na żywo, czego niestety nie można powiedzieć o Brokenpromisaland. Ale i tak chciałabym jeszcze usłyszeć BPL na koncercie.
TheRock
Have A Nice Day
Have A Nice Day

:)

Post autor: TheRock »

hehehe
a mówiłem, że Thorn to b. dobry utwór - to mi nikt nie wierzył.

na You tube ktoś zauważył o slabym głosie Jona - no i poczatek rzeczywiście słabiutki Jon fałszuje samego siebie :(

daliby siana z taką ilością koncertów, bo inaczej to już bedzie ostatnia trasa Bon Jovi niestety.

Naprawdę z głosem Jona jest coraz gorzej jakby coraz ciszej śpiewał - mówię ogólnie nie tylko o tej piosence.

Smutne, ale jemu chyba jest już bliżej niż dalej do końca kariery...
...and just only rock...
bartekbb23

ale wy je%$cie za przeproszeniem.... liczba koncertów nie jest naprawdę nie wiadomo jak porażająca a ich ilość jak na razie nie jest większa niż na poprzedniej trasie, luz ludzie, głos jona brzmi tak na tym nagraniu, na koncercie brzmi okey, nie słyszysz tego żeby było tak tragicznie jak się tu wydaje, nie jest super, ale na koncercie to w ogóle nie przeszkadza, a głos jona już gorszy nie będzie, a teraz jest naprawdę przyzwoity, może nie ma takiej mocy jak na ostatniej trasie, ale jest barwa, której nie było wtedy za to. Nie ma co jęczeć, że nie jest choć tak jak w 2000 nie wspominając o wcześniejszych czasach, trza zacząć żyć teraźniejszością a nie przeszłością :P
teken020
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: teken020 »

publika na tych filmikach ssie.
można gdzieś posłuchać całe Hardest, które grali na jakiejś próbie ?
It's not where we're coming from
It's how we turn from here
We know where we want to go
We just need the light to get us there
Dorota
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
It's My Life
It's My Life

teken020 pisze:można gdzieś posłuchać całe Hardest, które grali na jakiejś próbie ?
Na bonjovi.com nadal dostępny jest dla wszystkich snippet z Hardest Part, a całość tylko dla członków Backstage’u. Więc może ktoś od nas mający członkostwo BWJBJ jest w stanie powiedzieć coś więcej na ten temat…

„Never say goodbye” z Omahy (czy jak to tam się odmienia):

http://www.youtube.com/watch?v=vOYZ8qCay6U

I jeszcze bardzo mi się podoba „Bad name” z tego koncertu, jeśli ktoś nie widział, to polecam :))

A co do wczorajszego koncertu- ale set lista! A skoro obiecali, że zagrają “Bullet” i rzeczywiście zagrali, to tylko patrzeć, jak w tym tygodniu pojawi się (też obiecane) „Happy Now” :))
bartekbb23

A co do wczorajszego koncertu- ale set lista! A skoro obiecali, że zagrają “Bullet” i rzeczywiście zagrali, to tylko patrzeć, jak w tym tygodniu pojawi się (też obiecane) „Happy Now” :))
BON JOVI nigdy nie obiecują.... to dla nich zbyt ryzykowne ;] oni ' pracują' nad utworami, więc niekoniecznie musi się pojawić, gdyż tak samo pracowali nad Wild is the wind i co zagrali gdzieś? nie....
Dorota
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
It's My Life
It's My Life

Fakt, "pracują" ;) Ok, moja nadinterpretacja :))
bartekbb23

może, ktoś z Polski się pokusi?

http://prayer.bonjovi.com/index.php/pre ... 696fae0582

xd
Scrooge

Post autor: Scrooge »

Na podstawie tych filmików stwierdzam, że 90% amerykańskich fanów BJ gra w Guitar Hero :D
little_sajmon
Little Bit Of Soul
Little Bit Of Soul

Post autor: little_sajmon »

Awatar użytkownika
sobol_77
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: New Jersey +TD +SWW

Post autor: sobol_77 »

Dzięki :).
Jon brzmi strasznie... Perkusja za to naprawdę fajnie, soczyście - tak jak lubię hehe.
It's a bitch, but life's a roller coaster ride,
The ups and downs will make you scream sometimes...
little_sajmon
Little Bit Of Soul
Little Bit Of Soul

Post autor: little_sajmon »

ODPOWIEDZ

Wróć do „The Circle Tour 2010 / Open Air Tour 2011”