Witajcie : ) Mam pytanko czy ktoś chciałby kupić 3 bilety golden circle 480 zł sztuka do Drezna. Nie mogę niestety jechać w czerwcu więc zależy mi na szybkiej sprzedaży
[ Dodano: 2011-06-02, 06:33 ]
Okazja mam jeszcze 3 bilety golden circle po 300 zł na Drezno! Warto!
Z tego co mi kiedyś odpisali to z Wawy wyjazd jest między 2.30 a 3.00 rano w dniu koncertu. Napisali mi też, że szczegóły będą wysyłać mailem ok 5 czerwca, czyli dziś Dlatego czekam na jakąś wiadomość od nich, ale jak na razie nic.
hej, jeszcze nie mam biletów (być może odkupię na Golden Circle z drugiej ręki), ale może spontanicznie pojadę sam lub z siostrą do Drezna.
Czy ktoś mógły mi powiedzieć jakie są są opcje dojazdu bezpośrednio z Warszawy lub pośrednio z innego miasta? Nie zostało czasu zbyt wiele, więc nie wiem jaka jest teraz sytuacja z wolnymi miejscami w zorganizowanych busach lub prywatnych samochodach (dorzucimy się do paliwa). Czy ktoś ma jakieś aktualne informacje, propozycje?
Co do transportu mniej zorganizowanego, możemy pojechać tylko na koncert jak i być nieco wcześniej lub później jeszcze w Dreźnie.
No to świetnie bo szukam osoby chętnie właśnie...
Więc tak na wyjazdownia.com masz numer telefonu: 667-599-708
Duży bus jest zajęty już cały ale jeszcze jest mały na 8 osób ze mną są 3 osoby chętne na razie. Zadzwoń i popytaj. Koszt za obie strony to 159zł.
Spadłeś mi jak z nieba bo inaczej nie mam jak jechać
jak coś to odpisz mi please.
Ja mam natomiast pytanie: czy ktoś dojeżdza z Wrocławia do Poznania pociagiem czy jakkolwiek, a później już z Shortcutem? Szukam towarzystwa w podróży do Poznania
"Nawet jeśli coś jest twoim przeznaczeniem, to wcale nie znaczy, że wyniknie z tego coś dobrego."
Ja wybieram się z Wrocławia pociągiem do Poznania, tylko później z wyjazdownią jadę. Ale zawsze można się zgadać jakoś i wspólnie pojechać jeśli wyjazdy są w miarę w zbliżonych godzinach. Z wyjazdowni jest o 4 rano, a nie wiem jak z shortcutem sprawa wygląda.
Nikt nie jedzie z Wrocławia pociągiem (szynobusem) do Drezna? Bilet w 2 strony do wykorzystania przez 4 dni kosztuje 160 zł i jest to stałe połączenie...