Trasa 2013

Moderator: Mod's Team

ODPOWIEDZ
Magnum
Keep The Faith
Keep The Faith

Post autor: Magnum »

Jak będą w Polsce, to nawet taki stary wyjadacz, jak Magnum, którego już nikt nie pamięta, się wybierze! Agata, może wybierzemy się razem jak będzie :D (BTW: mam cię dalej na GG. Od 2005 roku, mimo że od 7 lat nie gadaliśmy :D )
02.03.2008 - Philadelphia
24.03.2010 - Philadelphia
19.06.2013 - GDAŃSK
Awatar użytkownika
Agata BJ
Administrator
Administrator
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: These Days
Kontakt:

Post autor: Agata BJ »

Magnum pisze:Agata, może wybierzemy się razem jak będzie :D (BTW: mam cię dalej na GG. Od 2005 roku, mimo że od 7 lat nie gadaliśmy :D )
A Ty nie mieszkasz teraz przypadkiem w Philadelphi czy gdzieś w tych rejonach? :) Pamiętam Cię, w końcu jesteś z mojego miasta. Ale teraz pozostałam tu samotną fanką ;)
19.06.2013 - Gdańsk
12.07.2019 - Warszawa

Kontakt: agata@bonjovi.pl
Awatar użytkownika
Mkwiatek93
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Mkwiatek93 »

Jeszcze jestem ja! :P
Hey I’m walkin’ wounded but I still believe
Learning how to fly with a broken wing...
Awatar użytkownika
Adrian
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Adrian »

Ej Ricki i inni. Czemu nie podaliście info, że Live Nation na oficjalnym profilu pytało gdzie zorganizować koncert Bon Jovi w PL?? ;>
http://www.facebook.com/permalink.php?i ... 5198661335

Tego newsa nie widzę przeglądając ich stronę chociaż przez ten link jest widoczny.

W tym momencie składa się to nawet w prostą i jednoznaczną całość ;D
kikusia28 pisze:Adrian , widzę że nawet Ciebie dopadło...jednak :D Ale na zawał jesteś za młody ,nawet po takim newsie. Tylko pamiętaj ,że masz starsze koleżanki .... ;)
Pamiętam, pamiętam ;) widzimy się na koncercie ;)
Awatar użytkownika
Mrsadler1997
Keep The Faith
Keep The Faith
Kontakt:

Post autor: Mrsadler1997 »

"W tym momencie składa się to nawet w prostą i jednoznaczną całość ;D "
Adrian widzę,że nie tylko Tobie się to wszystko zgadza :), może to w końcu będzie, poczekajmy do jutra i zobaczymy kogo ogłoszą :D.
A wgl. Adrianie masz może jakieś info kiedy Live Nation ma ogłosić koncerty na 2013 rok?
Awatar użytkownika
Talia
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: These Days

Post autor: Talia »

Adrian pisze: W tym momencie składa się to nawet w prostą i jednoznaczną całość ;D
Właśnie się nie składa, bo to Prestige, nie LiveNation ma jutro ogłosić tego owego "artystę". Ale idąc tym tropem, to ktoś tam w komentarzach wspominał, że "BJ to się LiveNation zajmuje", jeżeli coś jest na rzeczy, to na pewno nie będzie to jutro, bo LN siedzi cicho, a Prestige podgrzewa atmosferę.
Ja Wam wszystkim radzę opanować emocje i naprawdę nie oczekiwać zbyt wiele.
A osobiście czekam na dodanie do listy koncertów BJ Wiednia w jakimś bardziej 'rozsądnym' terminie niż sesyjny czerwiec ;)
I ain't quittin' - I'm just splittin' for awhile
Awatar użytkownika
Mrsadler1997
Keep The Faith
Keep The Faith
Kontakt:

Orchidea, częściowo się składa, właśnie też mnie zastanawia,czemu Live Nation tak nie podgrzewa atmosfery jak Prestige- może oni ogłoszą potem,ale kto wie?
Samym już faktem,że możliwe ,że w końcu BJ zagra w Posce podgrzewa atmosfere ;).
Awatar użytkownika
Adrian
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Właśnie się nie składa, bo to Prestige, nie LiveNation ma jutro ogłosić tego owego "artystę". Ale idąc tym tropem, to ktoś tam w komentarzach wspominał, że "BJ to się LiveNation zajmuje", jeżeli coś jest na rzeczy, to na pewno nie będzie to jutro, bo LN siedzi cicho, a Prestige podgrzewa atmosferę.
Ja Wam wszystkim radzę opanować emocje i naprawdę nie oczekiwać zbyt wiele.
A osobiście czekam na dodanie do listy koncertów BJ Wiednia w jakimś bardziej 'rozsądnym' terminie niż sesyjny czerwiec
No właśnie ta jutrzejsza data nie jest dla mnie pewna na 100% chyba, że Prestige połączą silę z Live Nation i razem zorganizują koncert.
W każdym bądź razie jak nie jutro to jeśli ma być koncert BJ to w przeciągu 2 tygodni powinniśmy dostać taką informacje.
Alicja
Little Bit Of Soul
Little Bit Of Soul

Post autor: Alicja »

A niech Was wszystkich...!! Przez tę dyskusję sama się wkręciłam i z niecierpliwością czekam na jutrzejszą zapowiedź :) Jeśli nie Bon Jovi to kto?? Na dobrą sprawę koncertu jeszcze u nas nie dawali a właśnie ogłaszają trasę koncertową na przyszły rok. Ponadto SĄ oczekiwaną gwiazdą w Polsce... już od kilku lat byli przecież brani pod uwagę przy okazji różnych eventów m.in. w Poznaniu czy przy okazji otwarcia stadionów, więc może może... A Springsteen i Aerosmith (już pomijając fakt, że byli w 1994 roku) jeszcze nie mają żadnych dat na przyszły rok, więc tym bardziej wątpię aby Polska była pierwsza :lol:

No nic, zobaczymy jutro. Jeśli nie jutro to może inny dzień nas jednak zaskoczy. Jeśli też nie to do Berlina mam właściwie tak samo daleko jak do Warszawy... a może przy okazji można by zwiedzić jakiś inny piękny kraj... hmmm.
Awatar użytkownika
Mkwiatek93
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Mkwiatek93 »

Ja to bym i tak wolała żeby byli w Polsce, to by był dopiero event :lol:
Ciekawi mnie jakby to przekazywały media, pewnie by nagli uznali ich świetność itd...
No ale cóż, jak pod koniec każdego postu tutaj, nastawiam się na oczekiwanie...
Hey I’m walkin’ wounded but I still believe
Learning how to fly with a broken wing...
Awatar użytkownika
Mrsadler1997
Keep The Faith
Keep The Faith
Kontakt:

Adrian ma racje, masz u mnie sok,bo piwa Ci nie kupie,bo nie jestem pełnoletnia :lol:
I wgl. kurde aż się nie mogę doczekać jutra, no i prawda jak nie jutro to powinni nam dać tą date, już tak czekamy tyle lat i należy nam się w końcu coś ;).
Awatar użytkownika
djpj1
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
It's My Life
It's My Life

Post autor: djpj1 »

Koncert bedzie w Gdańsku...jutro o 11.00 info;))))) :P
22 lipca 2011-Wiedeń-Austria
19 czerwca 2013-Gdańsk-Polska
12 lipca 2019-Warszawa-Polska
Magnum
Keep The Faith
Keep The Faith

Post autor: Magnum »

Agata BJ pisze: A Ty nie mieszkasz teraz przypadkiem w Philadelphi czy gdzieś w tych rejonach? :) Pamiętam Cię, w końcu jesteś z mojego miasta. Ale teraz pozostałam tu samotną fanką ;)
Mieszkam, ale całe lato spędzam w Polsce, więc będę :D

W sumie to też czekam trochę na to, aż wyjdą daty Amerykańskie i się chyba przejadę do Filadelfii na koncert.. a potem w Europie to już zobaczymy co będzie.
02.03.2008 - Philadelphia
24.03.2010 - Philadelphia
19.06.2013 - GDAŃSK
Awatar użytkownika
Adrian
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Koncert bedzie w Gdańsku...jutro o 11.00 info;))))) :P
Oby, oby. chociaż Gdańsk?? Ja bym walił z takim koncertem na warszawe, ale jakoś przeżyje ;)
Awatar użytkownika
Smolek
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Smolek »

djpj1 pisze:Koncert bedzie w Gdańsku...jutro o 11.00 info;))))) :P
Od kilku dni właśnie podejrzewałem, że jeżeli BJ przyjadą, to właśnie do Gdańska, miejmy nadzieję, że jutro się okaże czy to prawda. ;)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Because We Can Tour 2013”