Tak dokładnieRicky Skywalker pisze:Włosi roznieśli system tą akcją, trzeba im to przyznać

[ Dodano: 2013-06-30, 11:45 ]
oooo już jestem I believe
Moderator: Mod's Team
Tak dokładnieRicky Skywalker pisze:Włosi roznieśli system tą akcją, trzeba im to przyznać
Jon dał radę, brzmi super. David
madm pisze:Na nastepnym koncercie w Polsce zróbmy taką kartoniadę, żeby z kartoników wychodziły podobizny
medicineman90 pisze:Ja myślałem o tym, żeby wzdłuż trybun z kartonów ilustracje okładek kolejno układać,ale nie wiem czy takie coś ma szanse wyjść
zgadzam się...Przyjechali pierwszy raz i za bardzo sie nie wysilili,standardowa,bez perełek a już ta która miała być bez tych zmian to była jakaś porażka calkowita,brak Bed of roses,Ill be ..a gra jakis beznadziejny kawałek Supermen,którego 3/4 stadionu nie zna....Nie rozumiem tez dlaczego dzielą fanów na lepszych i gorszych,jedni dostają 3 godziny koncertu a drudzy 2...Co sobie myslą w takiej Bułgarii? na ich miejscu olała bym BJ po takim występie jak tam dali,albo jako organizator nie zaplaciła bym za takie "show"....rtcr pisze:Widząc taką setlistę coraz bardziej jestem przekonany, że ta z Gdańska to totalna słabizna i lekcewaga. Przyjeżdżają na pierwszy koncert, widzą wspaniałą publiczność i nic nadzwyczajnego. A we Włoszech Dry County, These Days itd.