2013.02.27 Atlanta
Moderator: Mod's Team
2013.02.27 Atlanta
Setlista:
1. Bad Name
2. Raise Your Hands
3. Lost Highway
4. Because We Can
5. Water
6. It's My Life
7. Saturday Night
8. What About Now
9. We Got It Goin' On
10. Keep The Faith
11. Ejmen
12. Bed Of Roses
13. Be There For You
14. Captain Crash
15. Born To Follow
16. Runaway
17. Sleep When I'm Dead
18. Wanted
19. Who Says
20. Bad Medicine
Encore:
21. Make a Memory
22. In These Arms
23. Born To Be My Baby
24. Have A Nice Day
25. Livin
26. Love This Town
1. Bad Name
2. Raise Your Hands
3. Lost Highway
4. Because We Can
5. Water
6. It's My Life
7. Saturday Night
8. What About Now
9. We Got It Goin' On
10. Keep The Faith
11. Ejmen
12. Bed Of Roses
13. Be There For You
14. Captain Crash
15. Born To Follow
16. Runaway
17. Sleep When I'm Dead
18. Wanted
19. Who Says
20. Bad Medicine
Encore:
21. Make a Memory
22. In These Arms
23. Born To Be My Baby
24. Have A Nice Day
25. Livin
26. Love This Town
Ja akurat Memory bardzo lubię, i może byc bez problemu na koncertach. A Love This Town też chętnie bym zamienił na TD.KondZik pisze:Zamiast Love this town np These Days i jestem wstanie znieść i LH i Make itd.
W Atlancie zagrali najwięcej piosenek sprzed 2000 roku na trasie BWC jak na razie. I pierwszy raz nie było Army Of One.
http://www.youtube.com/watch?v=oylWZvxe ... age#t=118s
hahhahahhaha
Zobaczcie co się porobiło na I'll be there.
Daję 11/ 10 xd
hahhahahhaha
Daję 11/ 10 xd
- Adrian
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Wina Tuska!. Daje 13.5/8bartekbb23 pisze:http://www.youtube.com/watch?v=oylWZvxe ... age#t=118s
hahhahahhahaZobaczcie co się porobiło na I'll be there.
Daję 11/ 10 xd
Wokal coraz lepiej swoją drogą brzmi. Do Gdańska się wyrobi i będzie power.
Swoją droga zamienić Love this town na coś sprzed 2000 np Hey God i setlista będzie wyglądać dosyć mocno już standardowo jak z poprzedniej trasy.
- Adrian
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Wiesz co on go 3ma raczej na amerykę, ale coś w tym jest co powiedziałeś. Ostatnią trasę zakończył właśnie tym numerembartekbb23 pisze:Jak ten utwór to pochwała Jona dla miasta koncertu i publiki, jak go u nas zabraknie to znaczy, że lipa była, smutna prawda to jest, ale ten utwór to wyznacznik humoru Jona. Jak jest, to jest JBJ bardzo hepi z koncertu.Adrian pisze: Love this town
Szczerzę to chciałbym go usłyszeć live bo nawet go lubię. Szału nie ma, ale wolałbym to niż 4ty raz In These Arms czy Bad Name.
- Ricky Skywalker
- Administrator
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: NJ+KTF+SITT+AOTL
- Kontakt:
No no, setlista wygląda coraz lepiej
i też bym wolał I Love This Town zamiast jakiegoś standardu, ale właśnie takiego post-2000. Najlepiej zamiast Who Says lub LH 
No i czekam na powrót Mr Sambo na wokal choć w jednej piosence!
No i czekam na powrót Mr Sambo na wokal choć w jednej piosence!
"these days all we got is hope, we got redemption and we got forgiveness. And we got one more thing - we got us these days..."
- Richie Sambora, 29-10-2007
"these days all we got is hope, we got redemption and we got forgiveness. And we got one more thing - we got us these days..."
- Richie Sambora, 29-10-2007
- Adrian
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
http://www.youtube.com/watch?v=Y0FhshQa ... e=youtu.be
Miodzio! Zapowiada się najlepsze KTF jakie mi było dane usłyszeć. Zespół już na najwyższych obrotach.
Miodzio! Zapowiada się najlepsze KTF jakie mi było dane usłyszeć. Zespół już na najwyższych obrotach.
- Damned
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: These Days
- Kontakt:
Set-lista jak na Arenę dobra i dawno nie widziałem Saturday Night w tak wczesnej fazie koncertu.
A co do wykonania Keep The Faith, to bardzo dobrze dla koncertu, że zespół pozwala sobie na taki mini-jam pod koniec utworu. David może też zaszaleć na klawiszach i zdecydowanie wolę to od szaleństw Bobby'ego.
Zastanawiające jest jednak, jak to wszystko się ma do wykonania przez Ryśka utworu, na co chyba wielu z nas czeka w Gdańsku.
Do tej pory Jon schodził ze sceny by odsapnąć, gdy Sambora przejmował mikrofon. Teraz dzieje się to gdy zespół gra jam pod koniec KTF. Trudno mi sobie wyobrazić, aby w Europie wracał po chwili na scenę, tylko po to by zapowiedzieć gitarzystę na wokalu... Inne wyjście - KTF w Europie pod koniec koncertu.
A co do wykonania Keep The Faith, to bardzo dobrze dla koncertu, że zespół pozwala sobie na taki mini-jam pod koniec utworu. David może też zaszaleć na klawiszach i zdecydowanie wolę to od szaleństw Bobby'ego.
Zastanawiające jest jednak, jak to wszystko się ma do wykonania przez Ryśka utworu, na co chyba wielu z nas czeka w Gdańsku.
Do tej pory Jon schodził ze sceny by odsapnąć, gdy Sambora przejmował mikrofon. Teraz dzieje się to gdy zespół gra jam pod koniec KTF. Trudno mi sobie wyobrazić, aby w Europie wracał po chwili na scenę, tylko po to by zapowiedzieć gitarzystę na wokalu... Inne wyjście - KTF w Europie pod koniec koncertu.
- Adrian
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
W USA Sambora nie poradził sobie z albumem a i odwołano kilka koncertów z powodu słabej sprzedaży (oficjalnie problemy z wokalem) więc to pewnie jest powód dlaczego tam póki co Richie nie śpiewa nic.Damned pisze:Set-lista jak na Arenę dobra i dawno nie widziałem Saturday Night w tak wczesnej fazie koncertu.
W Europie na bank będzie śpiewał, bo w Europie te jego klubowe koncerty były bardzo dobrze przyjęte.
W Europie setlisty powinny być dłuższe niż w USA więc Jon może mieć 2 przerwy na odpoczynek - piosenka Ryśka i końcówka KTF. Chociaż też przecież nie musi schodzić z sceny podczas koncertu.
Swoją drogą ktoś podał, że średnio na Circle Tour w USA były 23 piosenki a teraz jest 25-26. Dobra tendencja