Zechcecie podzielić się z nami swoimi wrażeniami na naszym facebooku? Byłoby nam bardzo miło, gdyby ludzie dowiedzieli się, że koncert grupy Bon Jovi wywołuje takie emocje. Dołączając do naszego fanpage będziecie na bieżąco z wszystkimi informacjami o koncercie
10 czerwca 2006 - Milton Keynes
11 czerwca 2006 - Milton Keynes
25 maj 2008 - Lipsk
28 maj 2008 - Hamburg
3 czerwca 2008 - Frankfurt
8 czerwca 2010 - Londyn
10 czerwca 2011-Drezno
25 czerwca 2011-Londyn
19 czerwca 2013 - GDANSK
21 czerwca 2019 - WEMBLEY
12 lipca 2019 - Warszawa
Loading... please wait...
Sorry, your time has expired.
Cholera, będzie za 790? Dobra, kupuę GC FT, sprzedam je najwyżej, mam nadzieję, że będą chętni. Obiecuję najwyżej obniżyć cenę do 500 Ale narazie klikam wyślij i TADA! kupione kochani
PrestigeMJM pisze:Zechcecie podzielić się z nami swoimi wrażeniami na naszym facebooku? Byłoby nam bardzo miło, gdyby ludzie dowiedzieli się, że koncert grupy Bon Jovi wywołuje takie emocje. Dołączając do naszego fanpage będziecie na bieżąco z wszystkimi informacjami o koncercie
Pozdrawiamy,
Prestige MJM Team
Rzucie jakiś temat typu "jak idzie kupno biletów itp" Podkręcajcie atmosfere, to ludzie będa się wypowiadać.
Polecam też podać link do tego FBooka.
Adrian pisze:djpj1 napisał/a:
będą te za 790zł na DC-spokojnie......
Dzwoniłem do Pani z PRestige i powiedziała, że takich informacji nie posiada i powinna wiedzieć coś o nich do tej pory jeśli miałyby się pojawić.
Skąd masz źródło, że taki bilet się pojawi i kiedy?? Pytam nie dla siebie, bo kolżanka jest zainteresowana
Myślę, że djpj1 jest całkiem nieźle poinformowany, w końcu to on podgrzewał atmosferę przed ogłoszeniem koncertu. Ale na zdrowy rozum, to mało to prawdopodobne.
jovizna pisze:Ile płaci się za przesyłkę z eventim?
Ja wzięłam kuriera i płacę za niego 17zł. Polecony 7zł.
Kaśśśka, ale kombinujesz! Teraz chcesz DC za 790zł, więc lepiej chyba było brać przez FC!!!
Cztery rodzaje biletów i każde niby early entry. Troszkę wprowadzają w błąd.
10 czerwca 2006 - Milton Keynes
11 czerwca 2006 - Milton Keynes
25 maj 2008 - Lipsk
28 maj 2008 - Hamburg
3 czerwca 2008 - Frankfurt
8 czerwca 2010 - Londyn
10 czerwca 2011-Drezno
25 czerwca 2011-Londyn
19 czerwca 2013 - GDANSK
21 czerwca 2019 - WEMBLEY
12 lipca 2019 - Warszawa
Loading... please wait...
Sorry, your time has expired.
jovizna pisze:Ile płaci się za przesyłkę z eventim?
Ja wzięłam kuriera i płacę za niego 17zł. Polecony 7zł.
Kaśśśka, ale kombinujesz! Teraz chcesz DC za 790zł, więc lepiej chyba było brać przez FC!!!
Cztery rodzaje biletów i każde niby early entry. Troszkę wprowadzają w błąd.
Tak wiem... Bardzo chciałam wziąć Backstage, ale nie posiadam karty kredytowej i choć płacę z własnych pieniędzy, mój tata nie zechciał mi w tym pomóc. Już gigantyczny problem z tym był jak kupowałam do Drezna, kłótnie, itd. Stwierdziłam, że wolę tym razem tego nie rozgrzebywać i kupić drogą bardziej dla mnie dostępną. Jak już się finansowo usamodzielnię to zawsze będę kupować BS, spokojna głowa