A jest takie coś jak przedkoncertowy katar?madm pisze:Nie martw się. To gorączka przedkoncertowa. PrzejdzieMilla pisze:Oops, sorry, ominęłam wzrokiem link.
Jezu, mam z 40 st. gorączki, jak ja się wykuruje w te kilka dni?
Gdańsk 19.06.2013!
Moderator: Mod's Team
-
Miracle-BJ
- Have A Nice Day

Ja już też nie mogę spać i w głowie mi tylko grają takie myśli: podróż, koncert, Bon Jovi, tłum ludzi, szczęście, radość, itd., itd…!
U mnie już dzisiaj zaczęłam przygotowania do wyjazdu! Ja muszę ogarnąć przez sobotę i niedzielę cały dom, bo zostawiam dzieci i muszę zadbać o wszystkie sprawy. Co prawda to tylko 3 dni mojej nieobecności, ale chcę jechać ze świadomością, że wszystko w domu będzie OK.
Cała rodzinka uważa, że to jest jedno z największych wydarzeń w rodzinie, bo MAMUŚKA JEDZIE NA KONCERT BON JOVI!!!
Ach już nie mogę się doczekać!
U mnie już dzisiaj zaczęłam przygotowania do wyjazdu! Ja muszę ogarnąć przez sobotę i niedzielę cały dom, bo zostawiam dzieci i muszę zadbać o wszystkie sprawy. Co prawda to tylko 3 dni mojej nieobecności, ale chcę jechać ze świadomością, że wszystko w domu będzie OK.
Cała rodzinka uważa, że to jest jedno z największych wydarzeń w rodzinie, bo MAMUŚKA JEDZIE NA KONCERT BON JOVI!!!
Ach już nie mogę się doczekać!
BJ - It's my life - Always !
-
Rokitka
- Have A Nice Day

- Kontakt:
trzeba się spakowac my pare dni bedziemy to pół domu zabieramy
8 godzin muzy bon jovi na mp3 do samochodu specjalna lista zrobiona D: ale podnieta kurcze an stare lata D:
[ Dodano: 2013-06-15, 15:13 ]
[ Dodano: 2013-06-15, 15:13 ]
Ja od 2 tygodni hora teraz też w wyrku siedze cały tydzień gorączka i nie mówiłam ...Idz kochana do lekarza bo będzie źle:( na Koszarowej i ziemowita we Wrocku jest ostry dyżur.Milla pisze:Oops, sorry, ominęłam wzrokiem link.
Jezu, mam z 40 st. gorączki, jak ja się wykuruje w te kilka dni?
- Kama97
- Gdańsk Supporter

-
Have A Nice Day
Dzisiaj pojadę pod stadion zobaczyć cos się dzieje. Jutro też. I w poniedziałek i wtorek również. Żyję już tylko koncertem, teraz nic innego nie jest ważne. Tyle czekania, odliczania ... i ten dzień nadejdzie już za małą chwilę. Jestem w niebie poprostu xD
10.06.2011 - Drezno
27.07.2011 - Barcelona
19.06.2013 - GDAŃSK, moje miasto !
05.07.2013 - Londyn
27.07.2011 - Barcelona
19.06.2013 - GDAŃSK, moje miasto !
05.07.2013 - Londyn
i teraz sie wkurzylam, bo nie spodziewalam sie, ze nie bede mogla wniesc mojego nikona (hybryda) by strzelic kilka fotek...to dosc maly aparat z malym obiektywem-ale niestety wymiennym, bo to cyfrowka z wymienna optyka i teraz nie wiem co zrobic...specjalnie go zakupilam na ten koncert, bo robi dobre zdjecia w kazdych warunkach-inny aparat jaki posiadam nie da rady na koncertowe warunki i ewentualnie aparat w telefonie mojego faceta...ale to tez tak sobie-mimo ze to nawet dobbry samsung...
mam takie do was pytanie, czy ten aparat wyglada na wymienna optyke? nikon 1 J1-mam taki tylko ze srebrny-pare osob myslalo ze to zwykly kompakt-nie wiem czy ryzykowac...
http://www.saturn.pl/temp/thumbs/2/6695 ... 293701.jpg
mam takie do was pytanie, czy ten aparat wyglada na wymienna optyke? nikon 1 J1-mam taki tylko ze srebrny-pare osob myslalo ze to zwykly kompakt-nie wiem czy ryzykowac...
http://www.saturn.pl/temp/thumbs/2/6695 ... 293701.jpg
tęcza na drodze napawa mnie optymizmem =)
- Agata BJ
- Administrator

-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: These Days
- Kontakt:
Na stronie Prestige MJM, w ramach ukazania przygotowań do koncertu, padło również kilka słów o nas - fanklubowiczach
http://www.imprezyprestige.com/aktualno ... ws_id=1033