Gdańsk 19.06.2013!

Gdańsk, 19 czerwca 2013 r., PGE Arena

Moderator: Mod's Team

ODPOWIEDZ
KondZik

Post autor: KondZik »

Fakt, zastanawiałem się na ile coś widzisz (sorry to nie miał być pojazd:P)
Wystarczyło zapytać, czy Cię wezme na barki. :)
Byłem tak szczęśliwy, że pewnie bym się zgodził.
Tylko że brać obcą 15 letnią dziewczyne to troche nie przystoi :P Jeszcze by mnie ktoś posądził o coś złego :P
I zdarza mi się bywać na koncertach, ale nie widziałem dawno takiego żywiołu hahaha:P ręce, nogi na wszystkie strony:P
A co do śpiewania to masz troche powera :P Stare kawałki krzyczałaś PRAWIE :P głośniej ode mnie. Właśnie to mi do 15 latki nie pasowało troche, że zna tylko te stare kawałki.
Ale ALways chyba nie śpiewałaś co :P :D ? Za trudne :P ? heh
Awatar użytkownika
takjakja
It's My Life
It's My Life

Post autor: takjakja »

Ja szesnastka,a wyspiewalam wszystko tez :PPP
http://www.lastfm.pl/user/lemuryy

https://www.facebook.com/profile.php?id=100000264659045 - zapraszajcie,piszcie czy tam co chcecie,lubie gadac o muzyce! ;)
Awatar użytkownika
Thalion
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Thalion »

Bardzo mi się podoba to, że znajdujecie się teraz, nie znając się na koncercie, po opisach szaleństw :)

Dla mnie największym zaskoczeniem było to, że ludzi którzy mają takiego samego świra jak ja na punkcie tej kapeli jest tak dużo :D
Za to wielkie dzięki Wam wszystkim!
11 VI 2008, Southampton
19 VI 2013, Gdańsk
If there is no future, there must be no past...
Awatar użytkownika
Kama97
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Kama97 »

Ja też 16 i też wszystko wyśpiewałam, a właściwie wykrzyczałam, jak zobaczyłam 2 zdjęcia na których jestem ( w trakcie koncertu ) to poprostu .... Jak opętana, łapy w górze, dziwna mina, japa otwarta na całą szerokość wyśpiewująca piosenkę za piosenką ... zresztą nie tylko ja na tych zdjęciach tak wyglądałam :P
10.06.2011 - Drezno
27.07.2011 - Barcelona
19.06.2013 - GDAŃSK, moje miasto !
05.07.2013 - Londyn
KondZik

Powiem szczerze koncert w Dreźnie był moim pierwszym więc te emocje były jednak większe. Pierwszy kawałek i Bounce który uwielbiam ! Był cały skład. Tak samo koncert Richiego w Berlinie, nie od dziś wiadomo to mój idol i byłem w 7 niebie. ALE...
Koncert u nas, w Gdańsku mimo, że bez RS miał to coś w sobie wg mnie. To, że było większość Polaków, wspaniała atmosfera, wielkie Bon Joviowe święto i obym dożył jeszcze raz tego. Bardzo prosze Panie na górze :jupi:
Awatar użytkownika
agajoov
It's My Life
It's My Life

Post autor: agajoov »

Thalion pisze: Dla mnie największym zaskoczeniem było to, że ludzi którzy mają takiego samego świra jak ja na punkcie tej kapeli jest tak dużo :D
Ja też niezmiernie się cieszę, że mogłam poznać wielu z Was, z forum i nie tylko, pozytywnie zakręconych na punkcie Bon Jovi! Być wokół ludzi, którzy czują tę samą radość i euforię - bezcenne! :)
because we can !
19.06.2013 - Gdańsk
Awatar użytkownika
takjakja
It's My Life
It's My Life

Ja mam zdjecia jak biegne na stadion po otwarciu bram ;x

[ Dodano: 2013-06-25, 23:36 ]
Ogolnie byla bardzo fajna atmosfera,siedziałam przed brama 8B ze dwie godziny,mimo ze bylam spragniona i glodna humor mi dopisywal,z kazdym sie rozmawiało o muzyce,o wsystkim.Genialnie ;)

https://www.facebook.com/profile.php?id=100000264659045 - zapraszajcie,piszcie czy tam co chcecie,lubie gadac o muzyce! ;)
KondZik

takjakja pisze:Ja mam zdjecia jak biegne na stadion po otwarciu bram ;x
Tak? Która to Ty?
Siora mi mówiła, że widziała tam gdzieś mnie jak jeszcze stoje za bramą i patrze na biegnących haha:P

ps. nie powiem bo biegłem do 4 i cieszyłem się że wyprzedzam troche ludzi :D hihihi
Awatar użytkownika
takjakja
It's My Life
It's My Life

Ta w niebieskim koleczku.Paint lvl expert ;x
Po moim biegu zajełam sobie miejsce metr od wybiegu,wiec jestem z siebie dumna haha ;x
Załączniki

[Rozszerzenie jpg zostało wyłączone i nie będzie dłużej wyświetlane.]

KondZik

Haha, dobre ujęcie :P
No czyli misja spełniona. Najważniejsze ;)
Ogólnie to spokojnie było tam pod 8 aż jakieś 3 dziewczyny chyba usiadły pod bramą więc wszyscy którzy czekali wcześniej się ruszyli. A ja nadal siedziałem na skarpie, nie chciało mi się tam siedzieć na słońcu, a byłem metr za Yaną czyli 1,5 m do wybiegu więc spoko wyszło :P
izq
Little Bit Of Soul
Little Bit Of Soul

Post autor: izq »

KondZik pisze:Fakt, zastanawiałem się na ile coś widzisz (sorry to nie miał być pojazd:P)
Tylko że brać obcą 15 letnią dziewczyne to troche nie przystoi :P Jeszcze by mnie ktoś posądził o coś złego :P
I zdarza mi się bywać na koncertach, ale nie widziałem dawno takiego żywiołu hahaha:P ręce, nogi na wszystkie strony:P
A co do śpiewania to masz troche powera :P Stare kawałki krzyczałaś PRAWIE :P głośniej ode mnie. Właśnie to mi do 15 latki nie pasowało troche, że zna tylko te stare kawałki.

!!!!! no way ! chyba tego nie napisałeś!
jak to PRAWIE ? :P mam dowody rzeczowe, że darłam się głośniej ! xDD
chociaż muszę przyznać, że robiłeś mi znakomitą konkurencję.
i chyba jednak wystarczająco dobrze mnie nie słyszałeś, skoro nie wiesz dlaczego nie "śpiewałam" always xD zdecydowanie za trudne - ciężko by było wydrzeć akurat tą piosenkę.
a tak poważnie to po prostu powstrzymywałam łzy szczęścia :)

by the way - jako 25(tak tak!!!!!!!!!!!!!!!!)-latce nie przystoi mi pytać obcych mężczyzn, czy wezmą mnie na barki! nawet jeśli mam 157 i prawie nic nie widzę ! xP ;)
KondZik

izq pisze:
KondZik pisze:Fakt, zastanawiałem się na ile coś widzisz (sorry to nie miał być pojazd:P)

!!!!! no way ! chyba tego nie napisałeś!
jak to PRAWIE ? :P mam dowody rzeczowe, że darłam się głośniej ! xDD
chociaż muszę przyznać, że robiłeś mi znakomitą konkurencję.
i chyba jednak wystarczająco dobrze mnie nie słyszałeś, skoro nie wiesz dlaczego nie "śpiewałam" always xD zdecydowanie za trudne - ciężko by było wydrzeć akurat tą piosenkę.
a tak poważnie to po prostu powstrzymywałam łzy szczęścia :)

by the way - jako 25(tak tak!!!!!!!!!!!!!!!!)-latce nie przystoi mi pytać obcych mężczyzn, czy wezmą mnie na barki! nawet jeśli mam 157 i prawie nic nie widzę ! xP ;)

No starałem się konkurować z Tobą :) Następnym razem zaśpiewajmy na 2 głosy:P
Ha... a Wanted pamiętasz :P ? I chórek Richiego? Kto zrobił :P ?
A mi nie przystoi proponować 15 latce, że wezme na barki, żeby coś widziała. :P
A co do Always to śpiewałem mimo wzruszenia :D Heh, ćwiczyłem trafianie w dźwięki. W domu zawsze się wstydze, że ktoś usłyszy, a na koncercie to przecież normalka :D
izq
Little Bit Of Soul
Little Bit Of Soul

Thalion pisze:Bardzo mi się podoba to, że znajdujecie się teraz, nie znając się na koncercie, po opisach szaleństw :)
Mi też :P Dostałam dzisiaj w prezencie ogromną dawkę śmiechu dzięki temu:)

[ Dodano: 2013-06-26, 00:14 ]
KondZik pisze: No starałem się konkurować z Tobą :) Następnym razem zaśpiewajmy na 2 głosy:P
A co do Always to śpiewałem mimo wzruszenia :D Heh, ćwiczyłem trafianie w dźwięki. W domu zawsze się wstydze, że ktoś usłyszy, a na koncercie to przecież normalka :D
ej ej ! bez takiego wypominania ! pewnie, że pamiętam - miałam nadzieję, że Ty nie pamiętasz xD hehe
no ja się trochę zapomniałam z tym "wstydzę, że ktoś usłyszy" (...)
jestem jak najbardziej za zaśpiewaniem na dwa głosy! teraz tylko czekać na powrót BJ !
oj, poprawił mi się humor - dawka dobrej energii na następny dzień (a już wiemy, że na koncercie wyczerpałam jej roczne zapasy:P:)) dzięki za to:)
KondZik

izq pisze:
Thalion pisze:Bardzo mi się podoba to, że znajdujecie się teraz, nie znając się na koncercie, po opisach szaleństw :)
Mi też :P Dostałam dzisiaj w prezencie ogromną dawkę śmiechu dzięki temu:)

[ Dodano: 2013-06-26, 00:14 ]
KondZik pisze: No starałem się konkurować z Tobą :) Następnym razem zaśpiewajmy na 2 głosy:P
ej ej ! bez takiego wypominania ! pewnie, że pamiętam - miałam nadzieję, że Ty nie pamiętasz xD hehe
no ja się trochę zapomniałam z tym "wstydzę, że ktoś usłyszy" (...)
jestem jak najbardziej za zaśpiewaniem na dwa głosy! teraz tylko czekać na powrót BJ !
oj, poprawił mi się humor - dawka dobrej energii na następny dzień (a już wiemy, że na koncercie wyczerpałam jej roczne zapasy:P:)) dzięki za to:)
To ustalmy, że Ty chórków nie robisz (bo w tym jesteś słaba :P) więc ja robie. :D
Heh, ale zaśmiecamy forum :P

Kurcze, przez moment byłem załamany na tyle, że nie chciałem jechać na BJ bez Richiego a teraz uważam że to mój najlepszy koncert na jakim byłem. Nawet z setlistą która IMO była gorsza niż w Dreźnie.
izq
Little Bit Of Soul
Little Bit Of Soul

KondZik pisze:To ustalmy, że Ty chórków nie robisz (bo w tym jesteś słaba :P ) więc ja robie. :D
Heh, ale zaśmiecamy forum :P
no gdybym Cię nie znała to bym się chyba obraziła ! ( xD )
zdecydowanie za bardzo spamujemy, dlatego ja się już zmywam,
co by już w pierwszym dniu na forum nie dostać jakiegoś bana :P
;)
do jutra, tak myślę ;)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Dyskusja ogólna”