[ Dodano: 2013-05-27, 14:37 ]
Btw. mam nadzieje ze na płycie( miejsca za 190 zl) publicznosc nie bedzie dretwa, jak sie czasami zdarza i bedzie mozna skakac i spiewac nie patrzac na to ze obok stoi ktos kto poprostu dretwo obserwuje scene i komu sie przeszkadza.
Moze trafie na ludzi z ktorymi bede mogla pospiewac
[ Dodano: 2013-05-27, 14:37 ]
Btw. mam nadzieje ze na płycie( miejsca za 190 zl) publicznosc nie bedzie dretwa, jak sie czasami zdarza i bedzie mozna skakac i spiewac nie patrzac na to ze obok stoi ktos kto poprostu dretwo obserwuje scene i komu sie przeszkadza.
Moze trafie na ludzi z ktorymi bede mogla pospiewac
Jak zagrają "Ona tańczy dla mnie" to na pewno
Na to, że większość ludzi będzie znała słowa utworów BJ nie licz...
no wiesz o co chodzi
Na Gunsach stalam obok takich ludzi,co ciekawe wiekszosc plyty taka byla, ze strach bylo skakac i sie bawic,bo kazdy dretwo stal...
And I blame this world for making a good man evil
It's this world that can drive a good man mad
And it's this world that turns a killer into a hero
Well I blame this world for making a good man bad
Na gc napewno
chodzi o to ze najlepsza zabawa jest zawsze najblizej sceny, a reszcie plyty czesto nie klimat nie udziela i ludzie wogole sie nie bawia. A na gc mnie nie stac chwilowo bo i tak musze przejechac cala polske ;x
Pewnie będą jeszcze dostępne ale najlepiej zadzwonić do empiku, media markt, media expert i się spytać czy mają. A potem kupować...
Tu na forum mnóstwo osób sprzedaje bilety, trzeba poszukać tylko...
takjakja pisze:no wiesz o co chodzi
Na Gunsach stalam obok takich ludzi,co ciekawe wiekszosc plyty taka byla, ze strach bylo skakac i sie bawic,bo kazdy dretwo stal...
im dalej od sceny tym więcej "apaczy" będzie. Będą tylko stać i patrzeć.
Dlatego najlepiej zorganizować się w grupkę, wtedy zabawa się uda