za 2 lata to o Justinie Bieberze nikt nie będzie pamiętałTomker pisze:przydało by się trochę polepszyć wynik, żeby nam za 2 lata nie ściągnęli Just in Beavera zamiast BJ...
Jak ktoś ma modem to będzie miał inne IP po każdym wył/wł netu i może głosować aż mu mu się klawiatura nie zetrze...
Gdańsk 19.06.2013!
Moderator: Mod's Team
- Margaretka
- It's My Life
Margaretka, 2 lata temu mówiłaś to samoMargaretka pisze:za 2 lata to o Justinie Bieberze nikt nie będzie pamiętałTomker pisze:przydało by się trochę polepszyć wynik, żeby nam za 2 lata nie ściągnęli Just in Beavera zamiast BJ...
Jak ktoś ma modem to będzie miał inne IP po każdym wył/wł netu i może głosować aż mu mu się klawiatura nie zetrze...
Tymczasem:
Koncert Justina Biebera 82,73%
Koncert Bon Jovi 14,58%
Teraz już wiem dlaczego Jon nienawidzi Justynka
Fanki Beavera miażdżą konkurencję
dzisiejszy wynik:Agata BJ pisze:Głosujemy! http://imprezyprestige.com/sondy.php?v=22
(Który z koncertów zorganizowanych przez Prestige MJM w 2013 roku uważasz za najlepszy?)
Koncert IL Divo & Katherine Jenkins 3,81%
Koncert Justina Biebera 79,61%
Koncert Bon Jovi 15,17%
Koncert Pet Shop Boys 0,29%
Koncert Roda Stewarta 1,12%
- Agata BJ
- Administrator
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: These Days
- Kontakt:
Logicznym było, że będą ze sobą "konkurować" Bon Jovi i Justin Bieber. Oba te koncerty były bardzo wyczekane przez fanów. A to, że Bon Jovi wylądowało na drugim miejscu też nie jest dla mnie zaskoczeniem z tego prostego powodu, że fanów Biebera jest w Polsce DUŻO więcej i są dużo bardziej zdeterminowani do tego typu rankingów przez zupełnie inną średnią wieku niż naszaTomker pisze:dzisiejszy wynik:Agata BJ pisze:Głosujemy! http://imprezyprestige.com/sondy.php?v=22
(Który z koncertów zorganizowanych przez Prestige MJM w 2013 roku uważasz za najlepszy?)
Koncert IL Divo & Katherine Jenkins 3,81%
Koncert Justina Biebera 79,61%
Koncert Bon Jovi 15,17%
Koncert Pet Shop Boys 0,29%
Koncert Roda Stewarta 1,12%
Analizując na chłodno po takim czasie.
Drezno 2011 vs Gdańsk 2013
W Dreźnie był cały skład więc i brzmienie lepsze, setlista lepsza.
W Gdańsku niesamowita atmosfera zarówno od zespołu jak i publiki.
Co było dla mnie większym przeżyciem?
Drezno bo po raz pierwszy byłem na koncercie BJ i gdy po kolei wychodzili to miałem dreszcze jak nigdy w życiu.
Jeśli chodzi o muzyke to Drezno, jeśli chodzi o atmosfere i całą reszte to Gdańsk
Więc wydaje mi się że remis.
A następny koncert BJ w Polsce w pełnym składzie i "odważniejszą" setlistą będzie pewnie koncertem mojego życia.
O ile doczekam...
Drezno bo po raz pierwszy byłem na koncercie BJ i gdy po kolei wychodzili to miałem dreszcze jak nigdy w życiu.
Jeśli chodzi o muzyke to Drezno, jeśli chodzi o atmosfere i całą reszte to Gdańsk
A następny koncert BJ w Polsce w pełnym składzie i "odważniejszą" setlistą będzie pewnie koncertem mojego życia.
O ile doczekam...
-
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: The Circle
- Kontakt:
miejmy nadzieję, że dożyjemy powrotu w pełnym składzie.. i koncertu życiaKondZik pisze:Analizując na chłodno po takim czasie.
O ile doczekam...
I'm still living, yeah, semper fi!
When you want to give up and your heart's about to break
Remember that you're perfect
God makes no mistakes
When you want to give up and your heart's about to break
Remember that you're perfect
God makes no mistakes
-
- Have A Nice Day
19 czerwca to był mój koncert życia bo pierwszy raz byłam na koncercie BJ i to u nas.
Chciałabym te chwile przeżyć jeszcze raz, jak najszybciej się da, ale najpierw niech chłopaki odpoczną i wrócą w pełnym składzie ze zdwojoną siłą.
A wtedy powiem: To był mój MEGA KONCERT ŻYCIA!!!
Chciałabym te chwile przeżyć jeszcze raz, jak najszybciej się da, ale najpierw niech chłopaki odpoczną i wrócą w pełnym składzie ze zdwojoną siłą.
A wtedy powiem: To był mój MEGA KONCERT ŻYCIA!!!

BJ - It's my life - Always !
-
- Gdańsk Supporter
-
It's My Life
- Kontakt:
Z gimbazą nie wygramy. Gimnazjalistki mają tajemne moce w okolicy krocznej xDAgata BJ pisze:Logicznym było, że będą ze sobą "konkurować" Bon Jovi i Justin Bieber. Oba te koncerty były bardzo wyczekane przez fanów. A to, że Bon Jovi wylądowało na drugim miejscu też nie jest dla mnie zaskoczeniem z tego prostego powodu, że fanów Biebera jest w Polsce DUŻO więcej i są dużo bardziej zdeterminowani do tego typu rankingów przez zupełnie inną średnią wieku niż nasza
Dumny ciemnogrodzianin 
- Damned
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: These Days
- Kontakt:
Multicam DVD dostępny do ściągnięcia we właściwym temacie:
http://www.bonjovi.pl/forum/topics59/gd ... htm#107447

http://www.bonjovi.pl/forum/topics59/gd ... htm#107447