Bilety - Wszystko o biletach
Moderator: Mod's Team
- monjovi
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: New Jersey
- Kontakt:
Nie wyprzeda sie, obok każdej ceny biletu jest +50 co podobno oznacza, ze bieltów ciagle dostępnych jest wiecej niż 50.
[align=center]http://www.lastfm.pl/user/monjovi[/align]
- Mkwiatek93
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Gloria
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Głównie podniecanie się faktem, że bilety są już w sprzedaży, wyrażanie radości (w różnej formie) przez osoby, które już te bilety zakupiły, informacje kto jaki ma, kto się zastanawia itp., itd., etc.Mkwiatek93 pisze:Ja jutro koło południa dopiero kupuje te za 350... i mają jeszcze być!
P.S. czy ktoś mi może streścić co się działo na ostatnich 10 str tego tematu? Wystarczy was na kilka godzin zostawic...
Śledzę temat przez pół dnia i na szczęście mam nowe posty w ilościach <20
Współczuję tym, co będą stać za mną. 180 cm dla innych może nie być komfortowe.
A co do trybun... Może kiedyś, jak już się "zmęczę" wspomnianym "skakaniem". Może, nie wiem. Pewnie po pierwszym koncercie w życiu nie powiem, że chcę na trybuny, ale człowiek się zmienia. 
Ostatnio zmieniony 8 listopada 2012, o 22:53 przez alniac, łącznie zmieniany 1 raz.
19.06.2013 – Gdańsk, Polska
12.07.2019 – Warszawa, Polska
12.07.2019 – Warszawa, Polska
A kto wierzy mediom? Po to jest forum, żeby od ludzi dowiedzieć się prawdy. I za te info dziękuję dziś forumowiczom:)Vickynella pisze:Weźcie mi powiedzcie dlaczego to tak chamsko ruszyło z falstartem i nigdzie o tym nie poinformowano? Czy to tylko jakieś złudzenie i żart?!
Ostatnio zmieniony 8 listopada 2012, o 22:56 przez usunięty użytkownik 4858, łącznie zmieniany 1 raz.
- Gloria
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Nie jestem wysoka (165 cm) ale dla mnie jeśli koncert to tylko na płycie - jak najbardziej wykonalne, łącznie z zobaczeniem zespołu (nie tylko na telebimie)alniac pisze:Współczuję tym, co będą stać za mną. 180 cm dla innych może nie być komfortowe.A co do trybun... Może kiedyś, jak już się "zmęczę" wspomnianym "skakaniem". Może, nie wiem. Pewnie po pierwszym koncercie w życiu nie powiem, że chcę na trybuny, ale człowiek się zmienia.
skoro już odszukałeś ten post to chciałbym tylko gwoli ścisłości.. moim zdaniem, czyli dla mnie. osobiście namówiłem 7 osób na koncert, żadna nie idzie ze mną do GC, również wolą trybuny. nie zmienia to faktu, że ja bym tam nie usiedział :pTomker pisze:Właśnie się zastanawiam. Skoro loże VIP są na trybunach to czy na trybunie za 250 nie bedzie lepszy widok niż na Golden Circle?fmk. pisze:moim zdaniem koncert BJ na trybunach to bardziej za karę niż dla przyjemności :p oczywiście kupuję GC!
Poza tym trybuny sa po skosie ku górze a na boisku jest płasko -gorszy widok?
Co myślicie?
What a beautiful mess..