To koczujemy To dziwne że zostają 2 dni, bo liczyłam na to że się tu nie zatrzymają. Każdy ma pokój o tym samym standardzie więc Jon sie tak nie wyróżnia
Hey I’m walkin’ wounded but I still believe
Learning how to fly with a broken wing...
Mkwiatek93 pisze:That's right, to będzie niezapomnienie przeżycie, spotkac takiego idola! <3 Din_Winter, masz załatwiony autograf z dorysowanym grymasem
dzięki!!!
jak bd mieli to podam wam adres to wyślecie pocztą
ej a teraz już tak na 200% poważnie , ktoś ma NA PRAWDĘ koczować pod hotelem? bo jak tak to błagam, ja niestety zaraz po koncercie wracam do domu , to błagam, załatwcie mi autograf Jona , jestem nawet gotów zapłacić
Keep The Faith, because I Believe that Good Things Come To Those Who Wait
Proponuje troche wyluzować.....wg moich informacji hotel jest zarezerwowany ale menagment nie potwierdzi iz zespół bedzie nocowac......bardziej prawdopodobne jest ze przylecą z Berlina w dniu konceru i po odlecą do Berlina......
22 lipca 2011-Wiedeń-Austria
19 czerwca 2013-Gdańsk-Polska
12 lipca 2019-Warszawa-Polska
djpj1 pisze:bardziej prawdopodobne jest ze przylecą z Berlina w dniu konceru i po odlecą do Berlina......
To by nie miało najmniejszego sensu.. po co mieliby wracać do Berlina, skoro grają nazajutrz w Stuttgarcie? Z Gdańska na 100% udadzą się bezpośrednio do Stuttgartu.