Gdańsk 19.06.2013!
Moderator: Mod's Team
- Kasaid
- Gdańsk Supporter
-
It's My Life
Jeśli chodzi o mnie to wciąż nie wierzę. Chyba największe emocje przeżyłam 5 listopada, a teraz tylko z tyłu głowy siedzi ta świadomość, że czeka mnie coś fajnego
.
I od 5 listopada boję się 20 czerwca.
W końcu od tych kilku lat było to moje największe marzenie, a potem będę musiała szukać nowego ;p.
I od 5 listopada boję się 20 czerwca.
W końcu od tych kilku lat było to moje największe marzenie, a potem będę musiała szukać nowego ;p.
- Mkwiatek93
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Ja jadę z ElblągaMagnolia pisze:Ja jestem mega szczęśliwa i równie przerażona:)) to mój pierwszy koncert tej rangi w życiu. I jadę sama (no chyba, że kogoś się spotka w pkp z Elbląga, żeby mniej samotnie było:) ).
A co do koncertu to ciągle odliczam dni, zostało tak mało a przed chwilą właściwie go ogłosili. Jakoś szybko mi to zleciało i myślałam, że gorzej zniosę to oczekiwanie
These open arms...
- Mkwiatek93
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Ja ostatnio też słyszę rzeczy/dźwieki związane z BJ których nie powinnamAgata BJ pisze:Prawie zaplułam ekranTomker pisze:Jak ktoś do mnie mówi "Dzień dobry" to słyszę "Bon Jovi"Agata BJ pisze:Czy w Was też już nieco emocje wzrastają?Tomker czasem jak coś napiszę to banan na twarzy się robi w sekundę. A Lublin musisz odwiedzić, na to wychodzi
Tomker, zapraszamy cię z Agatą na Dziki Lubelski Wschód, korzystaj

Hey I’m walkin’ wounded but I still believe
Learning how to fly with a broken wing...
Learning how to fly with a broken wing...
Najbliżej Lublina byłem w Przemyślu, Kielcach, Warszawie (nie wiem co najbliżej, chyba Kielce
ale teraz już niestety nie jeżdżę w te strony. Wawa najbliższa podróży. Tak więc możecie spać spokojnie, nie zaskoczę Was o północy dzwonkiem do drzwi
Wcześniej Lublin kojarzył mi się najbardziej z Żukiem i Lublinem (samochodami), teraz już chyba na zawsze kojarzyć mi się będzie z Waszą kapitalną Lublińską Ekipą
A póki co stolica Polski przenosi nam się do GDAŃSKA
Wcześniej Lublin kojarzył mi się najbardziej z Żukiem i Lublinem (samochodami), teraz już chyba na zawsze kojarzyć mi się będzie z Waszą kapitalną Lublińską Ekipą
A póki co stolica Polski przenosi nam się do GDAŃSKA

- M.J.
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: These Days
Wzrastają? Moje emocje niedługo eksplodują...Agata BJ pisze:Czy w Was też już nieco emocje wzrastają?
Hej, mam to samo. xD To co, może teraz drugi koncert Bon Jovi, z Samborą, w jakimś innym polskim mieście?Kasaid pisze:od tych kilku lat było to moje największe marzenie, a potem będę musiała szukać nowego ;p.
His momma said he was crazy - he said 'Momma, I've got to try'.