Bon Jovi KRAKÓW - spotkania integracyjne przed koncertem
Moderator: Mod's Team
- AgaBonJovi
- Gdańsk Supporter
-
It's My Life
- Kontakt:
- Gloria
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Ja poproszę jakiś miękki kawałek podłogiwitektok pisze:Wszystko dobrze, bo byłby problem z DVD a tak to spoko tylko trza będzie jakoś siedziska ogarnąć, ale wezmie sie kanapę, materac i 2 krzesła i git powinno byćAgaBonJovi pisze:ja mam DVD mogę przynieść- jeśli chodziło Ci o odtwarzacz dvd to mam
a na płytce film ma Talia
rockstara też można łatwo ściągnąć
sobota też mi pasuje
- Talia
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: These Days
Czy to Twoje DVD ma wejście USB? Bo film ma 5GB(HD) i na normalną płytkę go nie zgram, a na większą nie będę wydawać kasyAgaBonJovi pisze:ja mam DVD mogę przynieśća na płytce film ma Talia
![]()
Ja kończę zajęcia o 20 i w zależności od tego gdzie mieszkasz musiałabym tam dotrzeć, a że mam filmwitektok pisze:to piątek 7 grudnia godz 20:00
P.S. film jest z napisami, ale mam nadzieję, że nikt z Was nie chce oglądać musicalu z dubbingiem
I ain't quittin' - I'm just splittin' for awhile
- AgaBonJovi
- Gdańsk Supporter
-
It's My Life
- Kontakt:
- Gloria
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Ojej, jak słodko!witektok pisze:Nie ma sprawy, poświęce swojego JaśkaGloria pisze: Ja poproszę jakiś miękki kawałek podłogi![]()
No i pasuje idealnie.witektok pisze:Tak termin się zmieniłto piątek 7 grudnia godz 20:00(71 rocznica Agresji Żółtków na Pearl Harbor i także 121 rocznica urodzin Dona Vita Corleone, dzień więc to znaczący w historii i dobry na tego typu spotkanie)
Śmierć musicalom z dubbingiemTalia pisze:
P.S. film jest z napisami, ale mam nadzieję, że nikt z Was nie chce oglądać musicalu z dubbingiem

A może odtwarzacz dvd ma (nie pamiętam kto ma go przynieść to niech sprawdzi, może w niektórych jest taka opcja. Gdyby jednak nie to ostatecznie nie musimy oglądać tego chyba w HD, w sieci powinny być jakieś normalne wersje...?witektok pisze:mój telewizor jakby co nie ma możliwości czytania z USB