A tak serio: martwi mnie, że 4 koncert z rzędu setlista pozostaje praktycznie bez żadnych zmian, żadnych niespodzianek!

Moderator: Mod's Team
Na szczęście we wczorajszym koncercie w San Antonio trochę pozmieniali i zagrali (You Want to) Make a Memory i I'd Die for You (!).Ricky Skywalker pisze:A tak serio: martwi mnie, że 4 koncert z rzędu setlista pozostaje praktycznie bez żadnych zmian, żadnych niespodzianek!Ten zespół był znany z tego, że każdy koncert to było nowe doświadczenie, wyczekiwanie na to, co zagrają, czym zaskoczą, a tu nic - lecimy "z książki"
Oby się to zmieniło...
Życzyłbym sobie, żeby ten mem nie był tak niszowy i żarty tego typu kumał każdy fan Bon Jovi na świecie. Niestety, daleko nam do tego nawet kiedy Shanks publicznie wręcza różę Jonowi macając przy tym jego genitalia.prezes1 pisze: 19. You Had Me From Hello(na wokalu Shanks, dedykacja dla Jona, na końcu Shanks wręczył Jonowi różę)
Z tego występu nie będę żartował. Zamierzam oglądać na żywo i 'płakać jak dziecko' ze wzruszenia!EVENo pisze: Będziesz też robił relację z występu na gali HoF?Tak się zastanawiam, skoro Jon może wziąć Shanksa jako osobę towarzyszącą, to czy Richie będzie mógł wziąć Ori?
O ile jakiś fan będzie wystarczająco łaskawy, by transmitować dla nas telefonem występ BJ. Telewizyjna emisja odbędzie się dopiero kilka tygodni po gali.prezes1 pisze:Zamierzam oglądać na żywo i 'płakać jak dziecko' ze wzruszenia!
Naprawdę nikt nie zamierza transmitować? Ale kiszka!(bez aluzji do braci z GretyDamned pisze:O ile jakiś fan będzie wystarczająco łaskawy, by transmitować dla nas telefonem występ BJ. Telewizyjna emisja odbędzie się dopiero kilka tygodni po gali.prezes1 pisze:Zamierzam oglądać na żywo i 'płakać jak dziecko' ze wzruszenia!
I stąd mam wciąż motywację do tych relacji!medicineman90 pisze:Te wzajemne dedykacje to jakiś żart... Dobrze, że Shanks nie wyskoczył nago z różą w tyłku dla Jona...
Co do samych niespodzianek w secie - WOW, natomiast całe te dedykowanie sobie piosenek na scenie to troche - jak to mówi moja bratanica - "beka".