marcelbombka pisze:A jak by koncert był znowu w Polsce to które miasto byście wybrali? Podobno Chorzów to stadion po koncert to kosmos.
madm pisze:Na Śląski wejdzie spokojnie z 80 tys ludzi na koncert wiec to zdecydowanie za duży obiekt. Ja bym nie pogardzil 2 koncertami halowymi np Kraków i Gdańsk

Widziałam Śląski i też mi się wydaje, że to zdecydowanie za duży obiekt. Nie jestem pewna, czy na drugi potencjalny koncert w Polsce byłoby chętnych AŻ tyle ludzi, co w Gdańsku (z perspektywy czasu jestem zdziwiona, że sprzedało się tyle biletów - no ale skoro Sheeran wyprzedał się w godzinę, to co ja wiem).
Zdecydowanie bardziej realne wydają mi się koncerty halowe, ale jeśli trasa ma być w sezonie letnim...
Jeżeli stadion - błagam, nie Narodowy. Chociaż na koncert mogłabym wtedy pójść piechotą, to wolałabym jednak na nim cokolwiek usłyszeć.
Life Festival Oświęcim wysyła różne sygnały, że była ankieta, że było w niej Bon Jovi, że byli różni inni artyści i że rozmowy z niektórymi już trwają i chcieliby ogłosić nawet w tym miesiącu. Nie powiem, byłam na tym festiwalu i podobało mi się, więc popieram tę opcję.

His momma said he was crazy - he said 'Momma, I've got to try'.