Zapraszam do dyskusji na temat tego co chcielibyście zrobić specjalnego na koncercie Bon Jovi w Polsce, jakby to miało wyglądać i ewentualnie jak to zrobić
Moderator: Mod's Team
W takim razie proponuję wrócić do - moim zdaniem - GENIALNEGO pomysłu sprzed sześciu lat, żeby na Who Says You Can't Go Home iść do domu.Adrian pisze:Każdy pomysł jest dobry!
Dawaj! Dwie pierwsze bardzo mi się spodobały, czekam na więcejM.J. pisze: Edit: Moja wyobraźnia uruchomiła właśnie lawinę absurdalnych akcji fanowskich...
Aż się wzruszyłamDand pisze:Jestem za tym by to było coś z This house jeśli chcemy by JBJ się podobało.
Moja propozycja coś w stylu : This house is your home
Świetne, ale.. we Włoszech i Hiszpanii za te akcje z tego co mi wiadomo odpowiadali jacyś specjaliści od tego typu akcji. Nie jestem sobie w stanie wyobrazić, abyśmy bez tego typu ekipy poradzili sobie z czymś takim.Dand pisze:Jestem za tym by to było coś z This house jeśli chcemy by JBJ się podobało.
No co no ;p bo Bon Jovi to zespół wielkich, mądrych haseł, nie ? ;palniac pisze:Aż się wzruszyłamDand pisze:
Nie wiem, czy jesteście gotowi na pomysły typu "na Born Again wszyscy wyciągamy testy ciążowe"EVENo pisze:Dawaj! Dwie pierwsze bardzo mi się spodobały, czekam na więcejM.J. pisze: Edit: Moja wyobraźnia uruchomiła właśnie lawinę absurdalnych akcji fanowskich...
Bon Jovi to rasowy milf rock, więc może pójdźmy w tę stronę…Dand pisze:.
Nie no tak serio to mozaika nie pójdzie na pewno.
W naszych możliwościach jest flaga tak jak poprzednio. Chyba,że ktoś wpadnie na jakiś bardziej orginalny pomysł.
No co no ;p bo Bon Jovi to zespół wielkich, mądrych haseł, nie ? ;palniac pisze:Aż się wzruszyłamDand pisze:
prosto i do serca najlepiej.
Jestem wystarczająco "zachwycona" gdy przede mną na koncercie wpakuje się jakiś dryblas czy nastolatek z bujną fryzurą... Dodać do tego jeszcze kapelusz kowbojski, to cóż... krew i łzy, krew i łzy...KM pisze:Ja tak na razie nie o akcji, ile o dodatkach - marzy mi się, żeby obok koszulek na koncert, zrobić kapelusze fanklubowe, takie kowbojskie :-). Bardzo przydatne mogłyby być w lipcowym słońcu...
Nieeee, no gratulacje MJM.J. pisze:Nie wiem, czy jesteście gotowi na pomysły typu "na Born Again wszyscy wyciągamy testy ciążowe"EVENo pisze:Dawaj! Dwie pierwsze bardzo mi się spodobały, czekam na więcejM.J. pisze: Edit: Moja wyobraźnia uruchomiła właśnie lawinę absurdalnych akcji fanowskich...