Stąd zmieniliśmy kwotę zbiórki i zbieramy dalej!

Moderator: Mod's Team
Tzn? Jak zamierzasz/zamierzacie przekazać koszulkę bez pomocy Live N? ...I to już raz było ?Naprawdę warto robić to samo jeszcze raz ?Bodzio pisze: (nie mamy wsparcia organizatora), ale mamy kilka pomysłów.
Stąd zmieniliśmy kwotę zbiórki i zbieramy dalej!
Czyli jaką? Bo jakoś nie umiem jej nigdzie znaleźć.LarysaBlanka pisze:E no chyba ma na myśli tę aktualnąwg mnie o niebo ładniejsza od tej, którą dostał w Gdańsku
Nie wiem po co te gierki. Wzoru nie ma ani tu, ani na stronie zbiórki, więc nie wiem gdzie miałbym go szukać.LarysaBlanka pisze:EVENo - Więc proponuję abyś pobudził swoje szare komórki jeszcze bardziej.
JonetteBJ pisze:Ale ta koszulka będzie inna niż ostatnio? Bo trochę bez sensu byłoby znowu dać taką samą...
Tak czy inaczej pomysł dobry i popieram. Pokażmy Jonowi, gdzie są najbardziej oddani fani
Aktualny wzór koszulki reprezentacji Polski jest taki jak w linku poniżej i taką będziemy chcieli zakupić.EVENo pisze:Czyli jaką? Bo jakoś nie umiem jej nigdzie znaleźć.LarysaBlanka pisze:E no chyba ma na myśli tę aktualnąwg mnie o niebo ładniejsza od tej, którą dostał w Gdańsku
1 500 zł jest do zebrania na 1 cel. Dodatkowe 150 zł to 2 cel jakim jest koszulka. Potem (jak uzbieramy) wstawimy informacje o tym co będziemy chcieli zrobić za dodatkową kasę jeśli uzbieramy 1 650 zł . Czy coś tutaj jest niejasnego? Raczej chcieliśmy aby przebiegało to według standardowej procedury zbiórkowej.djpj1 pisze:Bodzio pisze:Mamy pewien plan.
/quote]
Nie neguje pomysłu ..tylko sposób jego realizacji, Mamy pewien plan nic nie mówi...I bardziej chodzi mi o to ,iż było do zebrania 1500zł ,później 2000zł ,a teraz 1650 zł...to ile wreszcie jest to uzbierania? I bardziej skupił bym się na informacji dla ludzi którzy będą na płycie co to ma być i przy jakim kawału by nie okazało się ,że nie bardzo wiadomo o co chodzi i kwestia czy LN pozwoli na wniesienie i rozdysponowanie 10.000 kartek na płytę....LN to Prestige MJM....Oby się udało.
Oczywiście. Wy jeszcze nie wiecie, ale wcale nie jedziecie na koncert Bon Jovi. To będzie koncert redakcji bonjovi.pl, 5 redaktorów na scenie będzie prężyć muskuły i śpiewać o tym, że są najlepsiprezes1 pisze:Proponuję bardziej odpowiedni prezent - melonik i laseczka(ewentualnie ciupaga), elegancki parasol(z logo fanklubu i autografami Bodzia i Adriana)...Możliwości jest wiele.![]()
![]()