No bilety fakt. Ja wtedy zamawiałem 5 i to jeszcze z ebay'a bo na eventimie nie było już więc trochę drożej wyszło. Ale jak będzie trzeba to się wszystko ogarniemonjovi pisze:Chodzi też o sam zakup biletów, przesyłka strasznie droga, chyba, ze zebrać się w kilka osób. Ale co o tego auta masz rację, ewentualnie zorganizować busa jeśli więcej osób chętnych. W sumie nie ma co się martwic na zapas, przyjdą daty będziemy myśleć.KondZik pisze:Do Berlina duże koszty?
Samochód jedziemy w 4 i nie wychodzi tak źle. Droga prosta i wygodna.
Richie w Europie - czerwiec 2014
Moderator: Mod's Team
- Ricky Skywalker
- Administrator
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: NJ+KTF+SITT+AOTL
- Kontakt:
No grupowy zakup biletów zdecydowanie trzeba będzie uskutecznić, bo sam bilet kosztować będzie pewnie coś koło 50 Euro, a przesyłka 30... ale przy rozłożeniu tego na 4-5 osób to się już opłaci 
"these days all we got is hope, we got redemption and we got forgiveness. And we got one more thing - we got us these days..."
- Richie Sambora, 29-10-2007
"these days all we got is hope, we got redemption and we got forgiveness. And we got one more thing - we got us these days..."
- Richie Sambora, 29-10-2007
- StefanA
- Gdańsk Supporter
-
It's My Life
Cieszyłabym się, gdyby nagle się okazało, że wystąpi na LFO (np. zamiast Edyty Bartosiewicz w ten sam dzień co Claptonmonjovi pisze:Może zagra support przed Linkin Parka tak serio to miałoby było gdyby to był jakiś festiwal, może LFO ?
- Mona Tozzi
- Keep The Faith
Zaczynam profilaktycznie łykać AcardDamned pisze:Edyta może zostaćStefanA pisze:Cieszyłabym się, gdyby nagle się okazało, że wystąpi na LFO (np. zamiast Edyty Bartosiewicz w ten sam dzień co Clapton)
Tam wciąż jest przynajmniej jedno nazwisko nieogłoszone...
"Don't waste your time away thinkin' 'bout yesterday's blues"
- Talia
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: These Days
Nawet nie rozpalajcie nadziei!Mona Tozzi pisze:Zaczynam profilaktycznie łykać AcardDamned pisze:Edyta może zostaćStefanA pisze:Cieszyłabym się, gdyby nagle się okazało, że wystąpi na LFO (np. zamiast Edyty Bartosiewicz w ten sam dzień co Clapton)
Tam wciąż jest przynajmniej jedno nazwisko nieogłoszone...
Płakałabym jak dziecko (ze szczęścia!), bo bilet już mam

I ain't quittin' - I'm just splittin' for awhile
- imp
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Kontakt:
TAK. zorganizować busa!Chodzi też o sam zakup biletów, przesyłka strasznie droga, chyba, ze zebrać się w kilka osób. Ale co o tego auta masz rację, ewentualnie zorganizować busa jeśli więcej osób chętnych. W sumie nie ma co się martwic na zapas, przyjdą daty będziemy myśleć.
cokolwiek zorganizować, może być nawet piesza wyprawa:))
W takim towarzystwie, mogłoby być wesoło i śpiewającoimp pisze:TAK. zorganizować busa!Chodzi też o sam zakup biletów, przesyłka strasznie droga, chyba, ze zebrać się w kilka osób. Ale co o tego auta masz rację, ewentualnie zorganizować busa jeśli więcej osób chętnych. W sumie nie ma co się martwic na zapas, przyjdą daty będziemy myśleć.
cokolwiek zorganizować, może być nawet piesza wyprawa:))
"...I'd rather die than fade away"
- DirtySecret
- It's My Life
Ja za przesyłkę berlińskich biletów na Aero płaciłam teraz 15 e (na ticketmaster) ale tylko dlatego, że nie chciałam czekać czy i kiedy rzucą znowu płytę na evetime gdzie przeciez można bilety wydrukować bezkosztowo. A że koszt przesyłki się rozkładał na 2 to według mnie bez dramatu cenowegoRicky Skywalker pisze:No grupowy zakup biletów zdecydowanie trzeba będzie uskutecznić, bo sam bilet kosztować będzie pewnie coś koło 50 Euro, a przesyłka 30... ale przy rozłożeniu tego na 4-5 osób to się już opłaci
-
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: The Circle
- Kontakt:
piękne to będzie jak on będzie gdzieś blisko, gdzie większość fanów może dotrzeć (bo jak wiadomo nie wszystkim się udaKuba80BJ pisze:Richie w Europie... na te słowa czekałem najbardziejTeraz tylko daty i miejsca proszę, w tym koncercik w Polsce
Życie jest piekne!!! Po prostu piękne!

I'm still living, yeah, semper fi!
When you want to give up and your heart's about to break
Remember that you're perfect
God makes no mistakes
God makes no mistakes
- Mona Tozzi
- Keep The Faith
-
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: The Circle
- Kontakt:
12 czerwca w Łodzi? umarłbym na miejscuStefanA pisze:Cieszyłabym się, gdyby nagle się okazało, że wystąpi na LFO (np. zamiast Edyty Bartosiewicz w ten sam dzień co Claptonmonjovi pisze:Może zagra support przed Linkin Parka tak serio to miałoby było gdyby to był jakiś festiwal, może LFO ?
), albo 12 czerwca w Łodzi...Niestety to chyba tylko marzenia :/
I'm still living, yeah, semper fi!
God makes no mistakes
God makes no mistakes