Nie no, to nie dzieje się naprawdę! To już nie jest komiczne, tylko groteskowe!! Nie mam prawa krytykować Cię Adrian, Twoja sprawa w jakich kategoriach to wszystko sobie rozpatrujesz, tylko ja pytam po co ta szopka na forum? Nazywasz to prowokacją, która nei tyle wkurza, co rozsmiesza!! Co chcesz tym udowodnić? Za pierwszym razem wtopiłeś i zacząłeś usprawiedliwiać się złym dniem( bulszit). Szkoda, że nie wyciągnąłeś żadnego wniosku z komentarzy ludzi, tylko dalej sie nakręcałeś
Powiem szczerze, ze jakiś negatywów do Richiego nabawiłem się DZIEKI i wyłącznie fofire i temu forum

to już jest żałosne! Zaczynasz się gubić troszkę. O swoje dziwne zachowanie zaczynasz obwiniać ludzi z innego forum no i sesję...
uwierz mi, większość z nas przez to przechodzi, ale nikt nie zachowuje się tak dziwacznie.
Mam swoje powody dla których pisze to i owo, ale nie będę tego zdradzał teraz.
Rysiek dzwonił z kliniki czy Bandiera z Puerto Rico i sprzedał Ci niusa, iż BJ zaczynają nowy rozdział swojej kariery bez RS, dlatego grzebiesz go już za życia?

w planach na 2010 mają zapewne jeszcze wymienić perkusistę, są na etapie szukania.
ps.
Podoba wam się mój nowy podpis i zdjęcie
Myślę, że w miejsce Jona powinienieś wkleić swoje
Wiesz co Adrian? zaminusowałeś! Już nie przez to, że założyłeś dwa hmm głupiutkie tematy, ale za to, że brniesz w tych swoich bredniach, mimo, że do końca tak nie uważasz. Robisz to tylko pod publikę. To mi się nie podoba! Nie chcesz być już więcej postrzegany jako zaślepiony fan, więc wymyślasz pierdoły, byle tylko zaskoczyć ludzi. Wollałam Cię jako fanatyka. Teraz udajesz kogoś, kim naprawdę nie jesteś.