Sambora musi się leczyć !

Forum ogólne

Moderator: Mod's Team

Awatar użytkownika
Adrian
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Adrian »

Po co, te głupie prowokacje Adriana. Z całym szacunkiem do Ciebie Adrian, bo nie znam Cie więc nie powinienem Cię oceniać, ale te głupie komentarze i ten podpis przypominają mi jedynie komentujących na Onecie, Wp, czy innych portalach.
Hmm.

NIe będe po raz setny się powtarzał.
Przypomne tylko że jak fani Ryśka chcieli Jona wymieniać, albo chcieli aby rysiek śpiewał zamiast Jona to nikt się nie obrażał ..... ba tylko 1 lub 2 osoby powiedziała co wy mówicie ...

Może przesadzam, ale co mi tam.
Jeśli ktoś ma się obrażać na mnie tylko dlatego że mam takie poglądy czy inne to po co mam się z takimi osobami zadawać ?? Ja sie nie obrażałem na jak najbardziej dla mnie idiotyczne teksty i nie widzę powodu aby ktoś sie obrażał.
01.Stuttgart 2006
02.Lipsk 2008
03.Drezno 2011
04.GDAŃSK 2013!!
05.WARSZAWA 2019!!

Please Wait.....Loading....
Awatar użytkownika
PePe
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: PePe »

Ale nikt nie odwalal takich akcji jak ty ;] poza tym ty juz "zmieniles" sobie gitarzyste w BJ a powtorze po raz drugi - NIE MA BON JOVI BEZ RICHIEGO.
Awatar użytkownika
AxeL
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: AxeL »

NIe będe po raz setny się powtarzał.
Przypomne tylko że jak fani Ryśka chcieli Jona wymieniać, albo chcieli aby rysiek śpiewał zamiast Jona to nikt się nie obrażał ..... ba tylko 1 lub 2 osoby powiedziała co wy mówicie ...
wtf? Kto powiedzial ze Jona trzeba wymienic ? Stary co ty piszesz?
-> Szacunek dla Aleca i Richiego: byliście, jesteście i będziecie wielcy ...
Co mowisz ze Riche nie jest juz w Bon Jovi? Stary to bylo slabe , naprawde . Jak chcesz wkrecac to cos mocniejszego prosze.
"These days - there ain't a ladder on these streets" - BJ These Days
bartekbb23

Post autor: bartekbb23 »

AxeL pisze:wtf? Kto powiedzial ze Jona trzeba wymienic ? Stary co ty piszesz?
Przykro mi ale coś takiego niestety miało miejsce.
Awatar użytkownika
Adrian
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Powiem szczerze, ze jakiś negatywów do Richiego nabawiłem się DZIEKI i wyłącznie fofire i temu forum. Ba wcześniej żeby zobaczyć Ryska to nawet wiele rzeczy bym poświęcił. Dzięki jednak stopniowemu zniechęceniu mnie do niego przez masę tematów i wypowiedzi (dużo z nich pisane złośliwie) przestałem go "kochać".

mam zły okres i może gadam za dużo i przesadzam w niektórych kwestiach i dalej wielbię Richiego, ale kiedyś wiedziałem, ze nadejdzie taki okres gdzie i ja (jedyny zwolennik Jon w pewnym okresie) będe mógł się pośmiac z innych i gadac tak jak inni wcześniej głupoty.

no i przypominam wtedy tylko mi nie było do śmiecu inni się wspaniale bawili.

ps
gratuluje osobom które racjonalnie podchodzą do tematu
01.Stuttgart 2006
02.Lipsk 2008
03.Drezno 2011
04.GDAŃSK 2013!!
05.WARSZAWA 2019!!

Please Wait.....Loading....
Awatar użytkownika
AxeL
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: AxeL »

Powiem szczerze, ze jakiś negatywów do Richiego nabawiłem się DZIEKI i wyłącznie fofire i temu forum.
Wymien pare tych negatywow? Co zrobil cie w konia na alegro?:P
mam zły okres i może gadam za dużo i przesadzam w niektórych kwestiach
A wiesz ze widac :P
no i przypominam wtedy tylko mi nie było do śmiecu inni się wspaniale bawili.
Ja nigdy na Richego zlego slowa nie powiedzialem.
Stary THC masz na chacie? Wpadne :-)
"These days - there ain't a ladder on these streets" - BJ These Days
Awatar użytkownika
Piotrek
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Piotrek »

Skoro jakis stres |sesje, która każdy musi przejść| powoduje, że piszesz takie za przeproszeniem bzdurne 'prowokacje' to chyba jest coś nie tak. Kazdy ma swoje złe chumory itd ale wyobraź sobie jakby wszyscy zaczęli z powodu swojego złego samopoczucia pisać takie prowokacje...ciekawie ;]
A z innej strony.... Przyznałeś odrazu na początku, że Cię poniosło, potem sie wycofałeś i przepraszałeś jakbys zauwazył swoją gafe. Mówiłeś, że masz zły dzień itd. Jednak jak tylko pojawił się inny/kolejny artykuł o Samborze, że jest "uzalezniony" zaczłałeś kontynuować swoje entuzjastyczne prowokacje. Teraz obracasz kota ogonem, robisz jakies obrazki probując zrobic z tego co pisałeś jakiś test dla fanów, żart, kolejną prowokacje?

Aha moja rada, skoro umieściłeś Bandiere to umieśc i Hugha :P :) On chyba bardziej zasłużyl nawet
będe mógł się pośmiac z innych i gadac tak jak inni wcześniej głupoty.
Nie wiem jakie glupoty ;] O Jonie ? (nie przypominam sobie zeby ktoś mówił o zmianie wokalisty) Głupoty >? To, ze Jon ma slaby wokal dosć często chyba nie jest głupotą i nagięciem tylko faktem . Pozatym takie rozmowy były prowadzone luźno. A tu mamy jednak prawdziwe fakty, wymienia się takie wartości jak przykjaźń, nieszczęscie osobiste.
Ostatnio zmieniony 10 czerwca 2007, o 19:48 przez Piotrek, łącznie zmieniany 2 razy.
Hey Bon - where have all your good songs gone? ..
bartekbb23

Post autor: bartekbb23 »

Jak wam tak bardzo przeszkadzają posty i zachowanie Adriana to go poprostu ignorujcie, a nie tak jak teraz krytykujecie jego zachownie bo to dla niego tylko woda na młyn. Im więcej się onim pisze tym więcej bzdur pisze Adrian. Ja tam jestem neutralnie nastawiony do niego, jak chce niech pisze, niech sie chlopak wyszaleje i tyle.
Awatar użytkownika
Adrian
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Kazdy ma swoje złe chumory itd ale wyobraź sobie jakby wszyscy zaczęli z powodu swojego złego samopoczucia pisać takie prowokacje...
Zły humor i sesja sprawiły, że "odblokowało" mi sie pewne zahamowanie. Zawsze pukałem sie w czoło czytając teksty "Jon jest do d...", "Richie na wokaliste", "Jon rujnuje zespół" myślałem sobie "co za idio.i". Teraz wiem, że nie powinienem tak mówić. Każdy ma swoje zdanie i może wygłaszać swoje poglądy. Mnie do jednak "ruszało" wtedy i zostało to we mnie do dnia dzisiejszego a raczej właśnie wszystko to już od kilku dni wyszło ze mnie.
Wiadomo mogę mieć poglądy takie aby zmienić kogoś bo p "nie podobają mi sie jego zęby na teledysku Everyday". Mam do tego pełne prawo, ale innych może to "dotknąć" w pewnym sensie.

Narzekania na temat Jona było od groma i jest nadal. NIektóre to była zdecydowanie dla mnie przesada i ja taką samą przesade zrobiłem w stosunku do Richiego.
Wiedziałem, ze spotkam się z krytyką bo to "richie jest guru" i wogóle naj itp. Skreślając Ryska w temat włączyła się MASA ludzi którzy wcześniej sporadycznie się wypowiadali na forum. Ba o Rysku dyskutujemy nawet w 3ech tematach. Jednak jak jest temat Jonie to cisza ...

Moja prowokacja miała na celu sprawdzenie jak sie zaczną wypowiadać Ci co tak jak to mówiliście "łatwą ręką skreślali" Jona.

Ja skreśliłem Ryśka tylko dla prowokacji - odzew był natychmiastowy - wyzwiska, obrażanie się i co popieram obrona Ryśka.

I nie chodzi o to że jestem zły na to iż nie bronicie Jona, ale sami widzicie jak to działa w druga strone. Już mówiłem o wywiskach, o obrażaniu sie itp.
Wiem jestem ten zły.

To jest całe wyjaśnienie tematu. To już nie jest prowokacja i mówię to co myśe na prawde.

ps
Obrażonych przepraszam i chociaż poglądów pewnych nie zmienie to przepraszam za pwne słowa bo wiem, ze czasami przesadzałem (ale robilem to specjalnie).

I to tyle w tym temacie.
Awatar użytkownika
jovizna
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: jovizna »

:cojest: Nie no, to nie dzieje się naprawdę! To już nie jest komiczne, tylko groteskowe!! Nie mam prawa krytykować Cię Adrian, Twoja sprawa w jakich kategoriach to wszystko sobie rozpatrujesz, tylko ja pytam po co ta szopka na forum? Nazywasz to prowokacją, która nei tyle wkurza, co rozsmiesza!! Co chcesz tym udowodnić? Za pierwszym razem wtopiłeś i zacząłeś usprawiedliwiać się złym dniem( bulszit). Szkoda, że nie wyciągnąłeś żadnego wniosku z komentarzy ludzi, tylko dalej sie nakręcałeś ;]
Powiem szczerze, ze jakiś negatywów do Richiego nabawiłem się DZIEKI i wyłącznie fofire i temu forum
:D to już jest żałosne! Zaczynasz się gubić troszkę. O swoje dziwne zachowanie zaczynasz obwiniać ludzi z innego forum no i sesję...
uwierz mi, większość z nas przez to przechodzi, ale nikt nie zachowuje się tak dziwacznie.
Mam swoje powody dla których pisze to i owo, ale nie będę tego zdradzał teraz.
Rysiek dzwonił z kliniki czy Bandiera z Puerto Rico i sprzedał Ci niusa, iż BJ zaczynają nowy rozdział swojej kariery bez RS, dlatego grzebiesz go już za życia? :) w planach na 2010 mają zapewne jeszcze wymienić perkusistę, są na etapie szukania.

ps.
Podoba wam się mój nowy podpis i zdjęcie
Myślę, że w miejsce Jona powinienieś wkleić swoje :)

Wiesz co Adrian? zaminusowałeś! Już nie przez to, że założyłeś dwa hmm głupiutkie tematy, ale za to, że brniesz w tych swoich bredniach, mimo, że do końca tak nie uważasz. Robisz to tylko pod publikę. To mi się nie podoba! Nie chcesz być już więcej postrzegany jako zaślepiony fan, więc wymyślasz pierdoły, byle tylko zaskoczyć ludzi. Wollałam Cię jako fanatyka. Teraz udajesz kogoś, kim naprawdę nie jesteś.
10 czerwca 2006 - Milton Keynes
11 czerwca 2006 - Milton Keynes
25 maj 2008 - Lipsk
28 maj 2008 - Hamburg
3 czerwca 2008 - Frankfurt
8 czerwca 2010 - Londyn
10 czerwca 2011-Drezno
25 czerwca 2011-Londyn
19 czerwca 2013 - GDANSK
21 czerwca 2019 - WEMBLEY
12 lipca 2019 - Warszawa
Loading... please wait...
Sorry, your time has expired.
Awatar użytkownika
Frankie
Administrator
Administrator
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Frankie »

Zgodzę się z Tobą Adrian tylko co do jednego. Mianowicie, każdy tutaj ma prawo do prezentowania swoich poglądów, opinni, swojego zdania.
Moim zdaniem jednak żerowanie na cudzym nieszczęściu, że tak to nazwę jest nie fair.
Istnieje, owszem coś takiego jak konstruktywna krytyka, ale istnieją również granice dobrego smaku, które w moim przekonaniu wyraźnie przekroczyłeś.
Everybody lies...but not about June 19th 2013, PGE Arena Gdansk and July 12th 2019, PGE Narodowy, Warsaw!!!
Awatar użytkownika
Adrian
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Szkoda, że nie wyciągnąłeś żadnego wniosku z komentarzy ludzi, tylko dalej sie nakręcałeś ;]
No wlaśnie najbardziej nie po myśłi było mi Twoje zachowanie gdyż chciałas bagatelizować całą sytucje. Dlatego póxniej poleciały ostrzejsze teksty któe miały sprawić aby temat nie przeszedł bez echa.
Zaczynasz się gubić troszkę. O swoje dziwne zachowanie zaczynasz obwiniać ludzi z innego forum no i sesję...
NIe nie żeby była jasność bo się obrażą osoby z drugiego forum. Mówiąc "temu" miałem na myśli forum bonjovi.pl .
Pewne kwestie tkwiły już od 2003 roku i co jakiś czas były nowe tematy które mnie denerwowały, ale starałem sie jednak nie odzywać w taki sposób jak inni. A sesje nie obwiniam chociaż stres na pewno ma swój czynnik wpływający, ze "uzewnętrzniłem się".
dlatego grzebiesz go już za życia? :)
No wlaśnie czemu takie pytania pojawiają się dpiero teraz a przez te 4 lata była cisza.
Wiesz co Adrian? zaminusowałeś! itd...
Jovizna tyle gadania i na nic ?? Przeczytaj wszystko to co napisałem powyżej w spokoju. Wszystko to jest prawdą a nie to co mi przypisujecie. Może Tobie trudno to jest zrozumieć bo jesteś jedną z "nowszych" osób stojących za każdym z Jovisów nie tlyko Ryśkiem.
Moim zdaniem jednak żerowanie na cudzym nieszczęściu, że tak to nazwę jest nie fair.
Istnieje, owszem coś takiego jak konstruktywna krytyka, ale istnieją również granice dobrego smaku, które w moim przekonaniu wyraźnie przekroczyłeś.
Wiem i przeprosiłem za to, ale uważałem to za jedyny sposób na "dotarcie" i przedstawienie dosadnie całej sytuacji.

Moze będę za to cierpiał, ba już wiem że będę czytając prywatne wiadomości, ale musiałem kiedyś to powiedzieć i tyle.
KondZik

Post autor: KondZik »

Dobra, ja proponuje coś...
SKOńCZMY TO!!
To jest żałosne taki głupi temat co kto uważa za złe u kogoś i przez co zmienił swoje poglądy. Każdy ma swoje zdanie i już:) Szacuneczek dla Adriana że pisze to co myśli, a nie owija w bawełne.
Radze to skończyć już i tyle:) I jeszcze jedno: jak kogośdenerwują kogoś posty to niech sobie daruje i da spokój bo taka "dziecinada" do niczego nie prowadzi :cfaniak:
POZDRawiam
Awatar użytkownika
jovizna
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: jovizna »

Adrian pisze:No wlaśnie najbardziej nie po myśłi było mi Twoje zachowanie gdyż chciałas bagatelizować całą sytucje.
Trzeba było mnie odstrzelić
Adrian pisze:Powiem szczerze, ze jakiś negatywów do Richiego nabawiłem się DZIEKI i wyłącznie fofire i temu forum
Adrian pisze:NIe nie żeby była jasność bo się obrażą osoby z drugiego forum. Mówiąc "temu" miałem na myśli forum bonjovi.pl .
.
:hmmm: juz nic nei rozumiem...
Andruszka pisze:No wlaśnie czemu takie pytania pojawiają się dpiero teraz a przez te 4 lata była cisza.
hee? :lol:
Przeczytaj wszystko to co napisałem powyżej w spokoju.
chyba żartujesz!
Może Tobie trudno to jest zrozumieć bo jesteś jedną z "nowszych" osób stojących za każdym z Jovisów nie tlyko Ryśkiem.
Nie wiem, czy ja mialam dzisiaj jakieś zderzenie ze ścianą i nic do mnie nie dociera? :whoeva:
10 czerwca 2006 - Milton Keynes
11 czerwca 2006 - Milton Keynes
25 maj 2008 - Lipsk
28 maj 2008 - Hamburg
3 czerwca 2008 - Frankfurt
8 czerwca 2010 - Londyn
10 czerwca 2011-Drezno
25 czerwca 2011-Londyn
19 czerwca 2013 - GDANSK
21 czerwca 2019 - WEMBLEY
12 lipca 2019 - Warszawa
Loading... please wait...
Sorry, your time has expired.
Awatar użytkownika
Rattie
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

Post autor: Rattie »

spoko Jovizna, spoko. Ja też właśnie chciałbym przedstawić petycję coby Adrian napisał troche jaśniej o co mu chodzi, bo szczerze mówiąc, łatwiej byłoby wyjasnić fabułę 'Mody na sukces' niż jego teksty czy raczej 'impulsy', którymi się kierował pisząc to co napisał
To nie jest warszawa coby butelkę wódki zakręcać!
ODPOWIEDZ

Wróć do „Richie Sambora”