Richie Sambora

Forum ogólne

Moderator: Mod's Team

ODPOWIEDZ
usunięty użytkownik 4858

Post autor: usunięty użytkownik 4858 »

misiek_93 pisze:Hehe dzieję się. Sambora ponoć groził śmiercią Pani Nikki Lund i ponoć zainteresowała się tą sprawą policja.
http://www.vh1.com/music/tuner/2015-04- ... =CLASS_1pm
(news nie jest z prima aprilis, ale ponoć Nikki zawiadomiła policję 1 kwietnia. Głupi żart?)

EDIT:
Na fanpage bonjovi.pl już są o tym doniesienia, ale na forum jeszcze nikt tego nie poruszył ;)
chyba nikt z obserwujących jak zachowuje się Nikki nie sądził, że pozwoli odejść Richiemu "bezboleśnie"...
Na jego miejscu przymknąłbym oko na straty finansowe ze wspólnej firmy i dałbym sobie spokój z jakimikolwiek telefonami do niej :cfaniak:
Awatar użytkownika
monjovi
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: New Jersey
Kontakt:

Post autor: monjovi »

misiek_93 pisze:Hehe dzieję się. Sambora ponoć groził śmiercią Pani Nikki Lund i ponoć zainteresowała się tą sprawą policja.
http://www.vh1.com/music/.../?xrs=CLASS_1pm
(news nie jest z prima aprilis, ale ponoć Nikki zawiadomiła policję 1 kwietnia. Głupi żart?)
Uwielbiam tę komedię :D Jak to mówią ''nie ruszaj g..., bo śmierdzi '' :D Sambora nie posłuchał, teraz niech sie męczy z panią Lund! :D
[align=center]http://www.lastfm.pl/user/monjovi[/align]
Awatar użytkownika
Adrian
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Adrian »

Oskarżenia są mocne i w nie nie wierze, ale jakby się okazały prawdziwe (w co nie wierze) to pokazywałoby, że Richie ma swoją ciemną stronę ;)

"He's been physically abusive to her and hit her in the chest at a meeting [in January]," the source said. "This left her bruised and shaken up."

http://www.people.com/people/mobile/art ... 90,00.html
01.Stuttgart 2006
02.Lipsk 2008
03.Drezno 2011
04.GDAŃSK 2013!!
05.WARSZAWA 2019!!

Please Wait.....Loading....
Awatar użytkownika
Smolek
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Smolek »

Richie zdementował (co było raczej oczywiste) jakoby miał grozić śmiercią Nikki.
Awatar użytkownika
medicineman90
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Keep The Faith
Keep The Faith
Kontakt:

Re: Richie Sambora

Post autor: medicineman90 »

Cała ta sytuacja niesamowicie mnie bawi, gdyż - tak jak już zauważyliście - przypomina telenowele :)
Richiemu mogły puścić nerwy i mógł rzucić do Nikki coś w stylu "...mam Cię dość, zabiję Cie, a potem wykopie dół i Cię w nim zakopie", ale tylko idiota/ka brałby to na serio i zgłaszał na policje. Co innego w momencie jeśli Richie podniósł na nią rękę, bo tego już nic nie tłumaczy.
Zobaczymy co przyniosą kolejne doniesienia, póki co - to mnie to bawi :)
Harlem rain coming down,
Another shattered soul, in the lost and found.
One more night, on the street of pain,
Getting washed away by the Harlem rain.
Awatar użytkownika
Dand
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Dand »

Swietna sprawa z Richim piszącym na twitterze do córki Kuby80BJ. Filmik zrobił na nim wrażenie :)
Załączniki

[Rozszerzenie jpg zostało wyłączone i nie będzie dłużej wyświetlane.]

Obrazek
Awatar użytkownika
imp
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

Post autor: imp »

he, he
dobre!
Kuba80BJ
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Keep The Faith
Keep The Faith

Post autor: Kuba80BJ »

Dand pisze:Swietna sprawa z Richim piszącym na twitterze do córki Kuby80BJ. Filmik zrobił na nim wrażenie :)
Dzięki Dand :) Cóż mogę dodać...Cały czas jestem w szoku...wzruszony i szczęśliwy. To jest po prostu cud o jakim zawsze marzyłem i nie bardzo mogę go póki co ogarnąć słowami :)

A tu Natalka w akcji: :)
https://youtu.be/HmcGXEO9-Qw
Awatar użytkownika
Agata BJ
Administrator
Administrator
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: These Days
Kontakt:

Post autor: Agata BJ »

Kuba, po prostu zrobiliście furorę tym filmikiem i już :D Nic dziwnego, że sam Richie postanowił na to odpowiedzieć :D
Młoda urocza, może za parę lat będzie fanką numer jeden :D
Pozdrowienia dla całej Waszej, cudnej rodzinki!
19.06.2013 - Gdańsk
12.07.2019 - Warszawa

Kontakt: agata@bonjovi.pl
Awatar użytkownika
Dand
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Dand »

Kuba80BJ pisze:Cóż mogę dodać...Cały czas jestem w szoku...wzruszony i szczęśliwy.
Sam jak to przeczytałem wracając z pracy zrobiło mi się gorąco i nawet moge powiedzieć,że poczułem się szczęśliwy ze względu na to, że zdaje sobie sprawę jak bardzo to było dla Ciebie ważne, zresztą tak samo ważne było by dla mnie. Niby taka bzdura ale ciesze się ,że ci sie przytrafiła. Teraz nic tylko oprawić to w ramkę i mieć pamiątkę do końca życia. Zwłaszcza,że nie jest to częste by coś Sambore tak poruszyło na twitterze :)
Obrazek
Awatar użytkownika
Damned
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: These Days
Kontakt:

Post autor: Damned »

Nie dziwie się Ryśkowi, że zareagował :) On, i jego solowa twórczość nie są, i nigdy nie były mainstreamowym graniem. Ba, Seven Years Gone nie było nawet singlem. A jednak gdzieś daleko za Atlantykiem, w ojczystym kraju jego przodków, są dzieci, które z własnej woli śpiewają jego nieznane szerszej publiczności piosenki... :)

Panie Tata, zdałeś egzamin na piątkę :D
A Natalia pewnie jeszcze o tym nie wie, ale ten utwór będzie grał w jej głowie do końca życia :)
Miracle-BJ
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Miracle-BJ »

Kuba piękną i zdolną masz córeczkę. :brawo:
Richie nie mógł inaczej postąpić jak napisać kilka słów do Natalki z wyrazami szczerego zachwytu i podziękowaniem dla niej. :o
Ja bym wydrukowała w powiększeniu te słowa od Ryśka, dołożyła jego zdjęcie, oprawiła w jakąś ramkę i powiesiła w pokoju córeczki. Jest to pamiątka na całe życie, którą teraz bardziej pewnie tata Kuba nie może się nacieszyć, a córeczka z każdym rokiem będzie ją bardziej celebrować. :jupi:
BJ - It's my life - Always !
Kuba80BJ
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Keep The Faith
Keep The Faith

Post autor: Kuba80BJ »

Dzięki Wam za bardzo miłe słowa :) Minął tydzień i dalej jestem w szoku że to się stało ale skoro cały czas te tweety widzę na profilu Richiego to znaczy że nie śniłem :) Dodam tylko, że printscreen z tweetami już wisi w ramce na ścianie, zaraz obok gitary i paru innych moich fotek Richiego z koncertów na których byłem. Taka moja osobista "Sambora Wall", a teraz nawet wyjątkowo osobista :) Do ideału brakuje na niej jeszcze tylko jednego zdjęcia marzeń, ale mam nadzieję że któregoś dnia się tam pojawi ;)
usunięty użytkownik 4858

Post autor: usunięty użytkownik 4858 »

Awatar użytkownika
monjovi
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: New Jersey
Kontakt:

Post autor: monjovi »

A cóż to za fryzurka? Wygląda jak Ciocia Wiesia ;) :D
Ktoś tu kiedyś snuł teorie (Kondzik?), jakoby długość włosów panów z BJ oddziaływała na nagrywaną aktualnie przez nich muzykę :D
[align=center]http://www.lastfm.pl/user/monjovi[/align]
ODPOWIEDZ

Wróć do „Richie Sambora”