o kurde, musze sobie ten dzień zapisaćkikusia28 pisze:Skoro nawet mnie się podobało
Bez Richiego w Europie!
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
medicineman90 pisze:Staram się być obiektywny. O ile kawałek był w porządku, to technicznie momentami wokalnie "jechał" bardzo obok :/ Mówie to ja - zwolennik RS.Tomker pisze:Słabo? Medicine, jaja sobie robisz?
I NIE ATAKUJCIE MNIE OD RAZUPO PROSTU POWIEDZIAŁEM CO MYŚLE
Ciesze się z Jego powrotu, ale myślałem, że wokalnie spisze się lepiej
Nikt Cię nie atakuje
"bardzo obok" dla mnie to zdecydowanie źle słyszałeś
- Thalion
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Ta gitara mnie rozbroiła... uwielbiam ją. Fajnie zaśpiewał, tylko przez to miotanie się na krześle wyglądał, jakby śpiewał przed pełnym stadionem, a nie do kamer internetowych.
Mam nadzieję, że to jak wyglądały jego włosy, to była kwestia oświetlenia...
Najbardziej pocieszające jest to, że nie zapomniał do czego służy gitara i wygląda na to, że ma świadomość, że jego ręce lepiej sobie radzą z nią, niż z igłami
To najważniejsze.
Mam nadzieję, że to jak wyglądały jego włosy, to była kwestia oświetlenia...
Najbardziej pocieszające jest to, że nie zapomniał do czego służy gitara i wygląda na to, że ma świadomość, że jego ręce lepiej sobie radzą z nią, niż z igłami
11 VI 2008, Southampton
19 VI 2013, Gdańsk
If there is no future, there must be no past...
19 VI 2013, Gdańsk
If there is no future, there must be no past...
- medicineman90
- Gdańsk Supporter
-
Keep The Faith
- Kontakt:
- monjovi
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: New Jersey
- Kontakt:
Też miałam takie wrazenie, jakby chciał tlum zachecic do śpiewania razem z nimThalion pisze:Fajnie zaśpiewał, tylko przez to miotanie się na krześle wyglądał, jakby śpiewał przed pełnym stadionem, a nie do kamer internetowych.
i tak jak mi brakuje wokalu Ryśka obok wokalu Jona na koncertach, tak dziś brakowało mi tam drugiego głosu Jona.. Ale utwór wybrany dyplomatycznie
[align=center]http://www.lastfm.pl/user/monjovi[/align]
- Damned
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: These Days
- Kontakt:
Oj taaak! Dlatego przypomnijmy sobie tą piękną wersję Lean on Me, BJ w pełnym składzie:i tak jak mi brakuje wokalu Ryśka obok wokalu Jona na koncertach, tak dziś brakowało mi tam drugiego głosu Jona.
http://www.youtube.com/watch?v=pZjugH84fHo
ej, świetnie to brzmi na 2 głosy, nie słyszałem tego wcześniej.Damned pisze:Oj taaak! Dlatego przypomnijmy sobie tą piękną wersję Lean on Me, BJ w pełnym składzie:
http://www.youtube.com/watch?v=pZjugH84fHo
Już nie mogli nie równiej klaskać. Tak, czepiam sie
I'm a devil on the run
A six gun lover
A candle in the wind
A six gun lover
A candle in the wind