Według mnie to był playback

Ogólne tematy.

Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team

playback czy nie?

Czas głosowania minął 25 czerwca 2008, o 10:52

Tak
7
88%
Nie
1
13%

Liczba głosów: 8

johnbonjovi14

Post autor: johnbonjovi14 »

" żal du+pe ściska " , taki zaj.. zespół a taka zje.. Polska , ,
wcale się Jonowi nie dziwie że nie chce przyjechać , tutaj nic nie może wyjść dobrze ,

" Zespoły dzielą sie na dwie grupy : 1 grupa to ta dobrze śpiewająca z playbacku , a druga to ta dobrze śpiewająca LIVE , nie wiem jak Wy ale ja wolę tę drugą " cyt.B.KO?ODZIEJCZYK . oczywiśćie do tej drugi zaliczymy BON JOVI

polecam filmy na stronie w opisie , zapraszam do pooglądania
oraz liczne wywyaidy
PO polskuObrazek
Ostatnio zmieniony 22 czerwca 2008, o 15:25 przez johnbonjovi14, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Frankie
Administrator
Administrator
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Frankie »

Uwaga nie tylko do johnbonjovi14. Proszę o zachowanie kultury wypowiedzi na forum.
Everybody lies...but not about June 19th 2013, PGE Arena Gdansk and July 12th 2019, PGE Narodowy, Warsaw!!!
Awatar użytkownika
Mika
Save a Prayer
Save a Prayer

Post autor: Mika »

Na widok takiego zmieszania członków BJ i lekkiej kpiny z całej tej sytuacji robi mi się niedobrze ;/ . Czuję wręcz wstyd...... co za dziadostwo!!! ;[ To było przyjęcie godne jakiejś prowincjonalnej kapeli a nie zespołu którego płyty sprzedano w ponad 100milionowym nakładzie.
Awatar użytkownika
ewaika789
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: ewaika789 »

Ja się dopiero teraz wypowiem jak dal mnie to ewidentny playback jeszcze raz playback i playback, może dlatego playback bo była za mała sala i jakby śpiewali na żywo to by rozsadziło tą małą budę ale powinni się cieszyć ci którzy go chociaż wtedy widzieli( a tak nawiasem z którego to roku było??) ja ani razu w moim życiu nie widziałam ich na żywo jak się wkurzę to pojadę na jakiś zagraniczny koncert nieważne ile to mnie będzie kosztować :D

[ Dodano: 2008-08-26, 19:07 ]
Może was to nie dziwić ale tam jeszcze przeglądałam ten ''polski koncert'' i mam tu taki link http://pl.youtube.com/watch?v=ki5Ee-Xq4 ... re=related
I jestem zszokowana bo Jon powiedział że przyjadą w przyszłym roku w czerwcu a z tego co mi wiadomo to nic takiego się nie odbyło no szkoda że narobił takiej nadziei (no cóż faceci :P) aaa i jeszcze oklaski dla Richiego w środku rozmowy zapytał się czy są pierogi no to tylko pogratulować wyczucia czasu :P
Awatar użytkownika
AxeL
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: AxeL »

Ludzie nie wiem po co wogole taka dyskusja ? Przeciez od dawna wiadomo ze to jest playback i ze na takich koncercikach nikt nie gra live . Fakt zal patrzec na ta publicznosc , oni chyba nie wiedzieli gdzie idą . Wywiad fajny , ale ta sciema jona boli .
"These days - there ain't a ladder on these streets" - BJ These Days
Awatar użytkownika
ewaika789
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Axel chodzi ci o to że mieli przyjechać w ''przyszłym roku do Warszawy na ten duży stadion''?? Jeśli tak to masz rację to był okres Crush i oni zdążyli wydac 3 inne płyty a w Polsce tak jak ich nie było tak nie ma. No szkoda wielka szkoda :(
Awatar użytkownika
AxeL
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: AxeL »

Tak o ten słynny wywiad . Pozostaje tylko czekać , sadze ze w najbliższej trasie koncertowej odwiedza Nas :)
"These days - there ain't a ladder on these streets" - BJ These Days
Awatar użytkownika
ewaika789
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Pozostaje tylko czekać , sadze ze w najbliższej trasie koncertowej odwiedza Nas :)
Ty naprawdę w to wierzysz, (jak dla mnie oni zapomnieli że taki kraj jak Polska w ogóle istnieje) no ale sama nie wiem czas pokaże :D
Jonoda
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Jonoda »

Zawsze można marzyć że Bon Jovi gra w polsce :D
13.08.11 Düsseldorf
19.06.13 Gdańsk
Awatar użytkownika
ewaika789
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Taaak zamknąć się w pokoju zgasić światło włączyć np. ''Crush tour'' albo ''H.A.N.D. Tour'' i Bon Jovi są w Polsce... :P
ODPOWIEDZ

Wróć do „Dyskusja ogólna”