Jasne, dobrze, że odwołali, ale generalnie to smutne.......
Terroryście zaczynają żadzić światem. Decydują juz nie tylko o tym gdzie i kogo trafią, ale nawet o tym, czy taka ogromna impreza sie odbędzie, czy nie............. Smutne...
Bon Jovi odwołują Live Earth
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
- sobol_77
- Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: New Jersey +TD +SWW
Ja podejdę do tematu na wesoło - bartek, założyłeś go w stylu tytułów onetowych - BJ nie odwołują przecież całego Live Earth a swój występ
.
Onet i Interia w szczególności wrzucają krzykliwe tytuły typu: POLAK W SERIE A
- a z tekstu wynika, że chodzi o ligę szachistów i po całej sensacji hehe
.
Wiele krzyku o nic - dobrze się stało i tyle.
Onet i Interia w szczególności wrzucają krzykliwe tytuły typu: POLAK W SERIE A

It's a bitch, but life's a roller coaster ride,
The ups and downs will make you scream sometimes...
The ups and downs will make you scream sometimes...
sobol_77 pisze:a podejdę do tematu na wesoło - bartek, założyłeś go w stylu tytułów onetowych - BJ nie odwołują przecież całego Live Earth a swój występ.
Onet i Interia w szczególności wrzucają krzykliwe tytuły typu: POLAK W SERIE A- a z tekstu wynika, że chodzi o ligę szachistów i po całej sensacji hehe
.
Oj Sobol, może faktycznie źle podszedłem do nazwy tematu, ale nie spodziewałem się, że ktoś będzie tak czepliwy i podejdzie do tego w ten sposób, pisząc, że odwołują live earth miałem na myśli sam występ bon jovi w ramach live eartha nie całe przedsięwzięcie, bo im coś nie odpowiada i dlatego nikt tam nie zagra :-)
podałem tylko newsa, którego brak na stronie, bo newsmani zrobili sobie wolne :-)