Wzmianki o BJ

Ogólne tematy.

Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
witw
It's My Life
It's My Life

Post autor: witw »

O jaaaaaa Jovinka jak ja ci zazdroszczeee! o ja ale ty masz szczęście :)
'' Lay Your Hands On Me'' ;***
Awatar użytkownika
Jovinka
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

Post autor: Jovinka »

ewaika789 pisze:ooo to masz super i podziwiam Cię bo ja nigdy w życiu bym nie zaśpiewała publicznie, jak by ktoś mnie usłyszał to by miał traumę na reszte życia :P :P
Nie sądzę, aby ktoś miał traumę :) Po prostu trzeba było by wyjść i zaśpiewać, a później zobaczyć wszystkich reakcję ;D A tak poza tym to dzisiaj moja koleżanka poinformowała mnie, że w jakimś zeszłorocznym numerze Cosmopolitanu była jakaś notka o Jonie i jego rodzince. Niestety nie wiem jaki to był numer owej gazety...
"Sa-su-ke, słyszałem że Ty jesteś homo"----> http://www.youtube.com/watch?v=Vz3gfDaPWAk
Awatar użytkownika
KM
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: KM »

Najnowszy odcinek Gotowych na wszystko (S05E13), słowa Gabi:
"Wiec powiedziałam, Skarbie...
Tak nazywam Jon'a Bon Jovi...
I mówię mu,|"Skarbie, nawet jeśli potrafiłabym sterować jachtem,
Nie mam zamiaru tego robić |w 5-cio calowych obcasach."
Prawdziwa historia." :PPP

A co do kółek teatralnych, to dostałam się do jednego po zaśpiewaniu "Always", więc troszkę mi o tym przypomnieliście, bo to było baaaardzo dawno temu....
20.05.2008 - Leipzig
19.06.2013 - Gdańsk
12.07.2019 - Warszawa!!!
Awatar użytkownika
Tatar
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Tatar »

Dzisiaj w Final Countdown na VH1 były "lata 90-te. Keep the Faith było na 29. miejscu. Dalej nie oglądałem, więc nie wiem czy jeszcze coś było.
Bon Jovi skończyło sie na Kill 'em All
Jonoda
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Jonoda »

Ogladalam ten sam FC kiedys to BJ bylo na 29 i 18 miejscu z Keep the Faith wiec tak no nie wiem o co im chodzilo
13.08.11 Düsseldorf
19.06.13 Gdańsk
Awatar użytkownika
alexz123
Keep The Faith
Keep The Faith

Post autor: alexz123 »

Pamiętam, że kiedyś (kilka lat temu) oglądałam skoki narciarskie, a tam przy skoczniach puszczają głośną muzykę dla ludzi... Małysz już siadał na belce, a na dole puścili "Livin' On A Prayer". Małysz skoczył... i się przewrócił :D

Na meczach Plusligii i Plusligii Kobiet też bardzo często puszczają BJ, najczęściej IML, chociaż kiedyś słyszałam też Runaway :)
Tell me what I got to do
To make my life mean more to you...

Tell me who I got to be
To make you a part of me...
Awatar użytkownika
Jovinka
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

Najczęściej jak oglądam siatkówkę, kiedy grają nasi to słyszę ten wstęp do Lay Your Hands On Me :)
"Sa-su-ke, słyszałem że Ty jesteś homo"----> http://www.youtube.com/watch?v=Vz3gfDaPWAk
Awatar użytkownika
ewaika789
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: ewaika789 »

alexz123 pisze:Na meczach Plusligii i Plusligii Kobiet też bardzo często puszczają BJ, najczęściej IML, chociaż kiedyś słyszałam też Runaway :)

ja tez ogladam Plus Lige szczególnie kiedy gra Skra Bełchatów i jeszcze nigdy nie trafilam na BJ i widze ze alexz to tez fan Skry Bełchatów no to witaj w drużynie :D

Jovinka pisze:Najczęściej jak oglądam siatkówkę, kiedy grają nasi to słyszę ten wstęp do Lay Your Hands On Me :)

a nasi to znaczy jak drużyna ??
Awatar użytkownika
Dand
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Dand »

Najczęściej jak oglądam siatkówkę, kiedy grają nasi to słyszę ten wstęp do Lay Your Hands On Me :)
A nie pomylilo ci sie to ze wstępem do We will rock you ? :P LayYHOM chyba troche za skomplikowany do wyklaskania dla publicznosci ;]
Obrazek
bartekbb23

Post autor: bartekbb23 »

co do serialu Jak Poznałem Waszą Matkę, o którym to już ktoś tu kiedyś wspominał to w odcinku 11stym pierwszej serii pojawia się You Give Love A Bad Name
emilka
Keep The Faith
Keep The Faith

Post autor: emilka »

Dandi pisze:
A nie pomylilo ci sie to ze wstępem do We will rock you ? :P LayYHOM chyba troche za skomplikowany do wyklaskania dla publicznosci ;]
Jeszcze nigdy nie spotkałam się z żadną piosenką BJ na meczach siatkówki w Polsce, ale kto wie... Może w jakiś niższych ligach. Co innego we Włoszech - w Maceracie często puszczają It's My Life i Everyday w przerwach :)
Awatar użytkownika
Bonjova
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Bonjova »

W jednym z odcinków serialu "Jak poznałem waszą matkę" główni bohaterowie śpiewali YGLABN
25.05.2008 Leipzig
19.06.2013 Gdańsk
Awatar użytkownika
Dand
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Dand »

Przy zwiastunie filmu Mall Cop w tle leci Livin'
http://pl.youtube.com/watch?v=ErK6nw565t8
Obrazek
Awatar użytkownika
Jovinka
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

Dandi pisze:

nie. nie pomyliło mi się :D nawet raz trafiłam jak ludzie klaszczą do tej piosenki a na 'hands' podnosili ręce do góry :D
bartekbb23

Post autor: bartekbb23 »

Bonjova pisze:W jednym z odcinków serialu "Jak poznałem waszą matkę" główni bohaterowie śpiewali YGLABN
toż napisałem o tym wcześniej :whoeva: chyba że chodzi ci o jeszcze coś innego, ale ten odcinek w limuzynie jak na sylwestra jechali?
ODPOWIEDZ

Wróć do „Dyskusja ogólna”