Wiecie, mam takie pytanie… Jeżeli głosuję na NRD ciągle na to samo imię i na ten sam nr telefonu, to te głosy się liczą, czy nie..? Bo za każdym razem pokazuje się niby, że „Dzięki, Twoje głosy zostały wysłane itd.”, ale po tym wczorajszym spadku zaczynam mieć wątpliwości…
Nie da sie . Imie i numer to pola obowiązkowe. Ja podaje ciągle inne imie i zmyślam numery może ktoś dzieki mnie Levisy wygra
Przypominam też by na RMFce głosować na NIE na inne utwory, choćby te z końca listy.
Dorota pisze:Wiecie, mam takie pytanie… Jeżeli głosuję na NRD ciągle na to samo imię i na ten sam nr telefonu, to te głosy się liczą, czy nie..? Bo za każdym razem pokazuje się niby, że „Dzięki, Twoje głosy zostały wysłane itd.”, ale po tym wczorajszym spadku zaczynam mieć wątpliwości…
no ja też właśnie nie wiem też się zastanawiam, bo oddałam ze 40 głosów na ren sam numer i imię
Ale weźcie pod uwagę, że ktoś inny mógł również zagłosować 150 razy na inny utwór.
Ja zaglosowalem raz, jakoś nie chce aby WWBTF było wysoko . Dla mnie jest to piosenka porostu za slaba . Moze 2 singiel będzie lepszy wtedy sam będzie walczył.
"These days - there ain't a ladder on these streets" - BJ These Days
Oj Axel widzę, że nie podzielasz naszego entuzjazmu ale dzięki Ci chociaż za ten jeden głos. Zawsze to jeden do przodu
To nie chodzi o to czy piosenka jest dobra czy słaba tylko o to żeby nasz ukochany zespół znalazł się na pierwszym miejscu. Na razie nie mamy innej (lepszej) piosenki do wyboru.
AxeL pisze:Moze 2 singiel będzie lepszy wtedy sam będzie walczył.
Z tym nie mogę się zgodzić. Nawet najbardziej genialny singiel nie zawalczy sam o siebie. Od tego jesteśmy my fani żeby udzielać poparcia.
When you wanna give up, and your hearts about to break
Remember that you're perfect, God makes no mistakes
Wątpię aby Its my life potrzebowało tysiące Waszych fak'ow aby byc 1 na polskich listach.
Ale IML też nie walczyl sam o siebie. Wyniki 90% list przebojów są zależne od głosów najzwyczajniejszych ludzi, ktorzy głosują. Może nie były potrzebne głosy fanów BJ, ale były potrzebne głosy fanów "It's My life" (no bo przeciez można być fanem jednego utworu - ja tak mam do "Anybody Seen My Babe" mimo, że baaaardzo nie lubię innych kawałków Rolling Stonesów).
EVENo ma rację tyle, że IML "wyskoczyło" do ludzi z wielkim hukiem i było po prostu wszędzie. Jesto to piosenka o wiele bardziej wpadająca w ucho niż WWBTF, ale zobaczymy. Nidgy nie mów nigdy. Może za jakiś czas WWBTF też się tak rozprzestrzeni, ale bez wątpienia potrzebuje naszych głosów żeby się rozpędzić.