The Circle Tour - Opinie, video itp

Moderator: Mod's Team

ODPOWIEDZ
TheRock
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: TheRock »

http://www.youtube.com/watch?v=1gMuO_Z9 ... re=related

Jon tu wygląda jak teraz (fryzura) tylko głos już nie taki

[ Dodano: 2010-03-23, 01:55 ]
eNZu pisze:Always zagrane w Yokohamie (drugie wykonanie na tym koncercie, bo miało być z niego dvd i sporo utworów było 2 razy grane): http://www.youtube.com/watch?v=-gJxal7eaZs
Też na pewno w Chicago i East Rutherford było (te wersje mam i rewelacji nie ma)
eNZu napisał/a:
Always zagrane w Yokohamie (drugie wykonanie na tym koncercie, bo miało być z niego dvd i sporo utworów było 2 razy grane): http://www.youtube.com/watch?v=-gJxal7eaZs

Wlasnie o to mi chodzilo. Naprawde nie wiem czy sie smiac czy plakac. Straszne to.
teken020 napisał/a:
np takie These Days z 2003 nie idzie słuchać.

Tak to jest kolejna piosenka z tamtych czasow, ktorej poprostu lepiej nie wlaczac.

Podsumowywujac chyba mozna sie cieszyc ze obecnie jst jak jest :P
Na Bounce wiele utworów wychodzi slabiutko np. Always czy These Days, bo Jon jeszcze śpiewa starą techniką nie tak nosowo faktem jest, że na The Circle tego nosa dużo słabiej słychać - widocznie naprawdę leczy struny. Jednak podejrzewam, że jeżeli "zrzucił by całkowicie ten filtr" i go poniosło i zaśpiewałby głosem lat 90 to raczej byłby fałsz.

Jednak widać, że pracuje nad głosem i możliwe, że kulminacyjną najlepszą formę trzymają na za rok, dwa na Wembley.
Chyba, że wcześniej Jon wysiądzie, bo uważam, że zdecydowanie za często grają, to może się źle skończyć... ,ale nie na pewno zobaczymy

Nawiasem mówiąc teraz Always zajefajnie wyszło pięknie !!!
...and just only rock...
Magnum
Keep The Faith
Keep The Faith

Post autor: Magnum »

Witam
Byłem wczoraj na koncercie w Wachovia Center w Philadelphii.. ponizej 2 wideo.. mam jeszcze kilka to dorzuce tutaj jak wrzuce i pare zdjec ;)

You Give Love a Bad Name

Runaway (encore)
02.03.2008 - Philadelphia
24.03.2010 - Philadelphia
19.06.2013 - GDAŃSK
studentmibm
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: studentmibm »

Boze ale dretwa publika. Az wspolczuje zespolowi.
teken020
Have A Nice Day
Have A Nice Day

The Circle Tour - Opinie, video itp

Post autor: teken020 »

cóż. jaka muzyka, taka publika xD
może oni po prostu wsłuchiwali się w dźwięki instrumentów itp.
It's not where we're coming from
It's how we turn from here
We know where we want to go
We just need the light to get us there
Dorota
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
It's My Life
It's My Life

Post autor: Dorota »

Magnum pisze:Byłem wczoraj na koncercie w Wachovia Center w Philadelphii
Hmm... :)) Chciałabym napisać to samo o drugim koncercie w Philadelphii, ale niestety, moja obecność na tym koncercie sprowadzała się jedynie do siedzenia przed komputerem i słuchania ciągle zacinającego się radia ;) Ale gdyby ktoś chciał posłuchać kilku piosenek, które udało się nagrać, to proszę:

http://www.megaupload.com/?d=IFXPKGCT - Bon Jovi, Wachovia Center, 24.03.2010

Happy Now, WWBTFollow, Lost Highway, Superman Tonight, It’s My Life (bez pierwszej zwrotki i połowy refrenu…), Always. Koncert przeplatany jest rozmowami z zespołem. A poza tym grali jeszcze WWWBeautiful, Squeeze Box (cover The Who) i I Love This Town. Tego już nie mam, ale pewnie niedługo i tak się gdzieś pojawi :))
Magnum
Keep The Faith
Keep The Faith

Post autor: Magnum »

02.03.2008 - Philadelphia
24.03.2010 - Philadelphia
19.06.2013 - GDAŃSK
kowal11
It's My Life
It's My Life

Post autor: kowal11 »

caly czas sledze ich kolejne koncerty i ogladam wykonania utworo na you tube i jestem zachwycony!!!jest luz jona na koncertach,co niektorzy mu zarzucaja ze nie!!!jest jon i reszta zespolu widac ze sie niezle bawia!!jak tak maja grac to niech graja nastepne 30 lat!!hehe
Awatar użytkownika
alniac
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: alniac »

Fakt, Jon to sceniczne zwierzę. :))
19.06.2013 – Gdańsk, Polska
12.07.2019 – Warszawa, Polska
Awatar użytkownika
Dand
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Dand »

Sorry kowal11 ale czy widziałeś jakiś koncert z czasów świetności BJ i samego JBJ ? Bo jeżeli uważasz ,że obecnie Jaś ma luz to nie wiem co byś powiedział o przykłądowo NJ Tour...
Obecnie Jon ma swoje przebłyski gdzie widać dawny luz i kunszt ale niestety w większości zachowuje się jakby połknął kija.
Obrazek
studentmibm
Have A Nice Day
Have A Nice Day

caly czas sledze ich kolejne koncerty i ogladam wykonania utworo na you tube i jestem zachwycony!!!jest luz jona na koncertach,co niektorzy mu zarzucaja ze nie!!!jest jon i reszta zespolu widac ze sie niezle bawia!!jak tak maja grac to niech graja nastepne 30 lat!!hehe
o jak ja lubie rano wejsc na neta i odrazu sie posmiac:)
Ostatnio mialem okazje zobaczyc ten koncert Europe, o ktorym mowil Sobol, polecam. Wokalista jest chyba nawet rownolatkiem z Jonem, a roznica diametralna.
kowal11
It's My Life
It's My Life

wiem jakie grali wtedy koncerty,wiem jak jon szalal i zgadzam sie ze byly to duzo lepsze koncerty niz teraz!!kurcze wszyscy to wiedza ,sam zespol tez to wie!!!!ja nie porownuje tych koncertow no bo i niema czego porownywac bo dzieli je spora roznica!!ale zadowolony jestem z ich obecnej formy,naprawde swietnie sobie radza i oby jak najdluzej!!!jak dla mnie jakby utrzymywali taki poziom niech graja nadal!!!Jesli chodzi o tempesta ktorego tez bardzo lubie(jeden z pieciu najwazniejszych moich zespolow) to mimo wszystko Europe to troche nizsza liga i nie wiem ,moze sie myle,ale przypuszczam ze Tempest zagral w swoim zyciu polowe mniej koncertow niz Bon Jovi!!a i jeszcze jedno ja wole ten Europe bardziej melodyjny ja od ostrego grania mam slayera
studentmibm
Have A Nice Day
Have A Nice Day

kowal11 pisze:mimo wszystko Europe to troche nizsza liga
nizsza liga hmmm, ale skoro nizsza liga to powinni grac koncerty o lige nizsza niz BJ chyba?, a tak nie jest.
kowal11 pisze:moze sie myle,ale przypuszczam ze Tempest zagral w swoim zyciu polowe mniej koncertow niz Bon Jovi
a no tu jest sporo racji, i to tez moze byc jedna z przyczyn, ze Tempestowi sie chce.
Awatar użytkownika
Tatar
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Tatar »

Jak dla mnie Jonny pozamiatał:

http://www.youtube.com/watch?v=pHVVBo2-nZs

Uwielbiam tą piosenkę i to jest dla mnie szok, że to zagrali. Jon'owi świetnie wyszło, mało która piosenka wychodzi mu tak dobrze. Krótko mówiąc zajebiście mi się podoba to wykonania, a kolejny plus to jeszcze jeden rodzynek w setliście.
Bon Jovi skończyło sie na Kill 'em All
studentmibm
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Tatar pisze:Jak dla mnie Jonny pozamiatał:

http://www.youtube.com/watch?v=pHVVBo2-nZs

Uwielbiam tą piosenkę i to jest dla mnie szok, że to zagrali. Jon'owi świetnie wyszło, mało która piosenka wychodzi mu tak dobrze. Krótko mówiąc zajebiście mi się podoba to wykonania, a kolejny plus to jeszcze jeden rodzynek w setliście.
no bo to taka piosenka na jego mozliwosci obecnie.
kowal11
It's My Life
It's My Life

student masz bardzo ciety humor
ODPOWIEDZ

Wróć do „The Circle Tour 2010 / Open Air Tour 2011”