Offtop

Wszystko co nie pasuje do pozostałych kategorii.

Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team

ODPOWIEDZ

Wchodisz do pokoju i widzisz Toma Hanksa myjącego zęby Twoją łyżką. Co robisz?

Wytrącam się z równowagi i upadam na dywan
12
13%
Dzwonię do Gabryśki, bo nie mam w domu orzechów
15
16%
Biorę szklankę i uderzam nią mojego kota
3
3%
Wypluwam Domestos, który chciałem wypić
9
10%
Budyń
54
58%

Liczba głosów: 93

kejt93bub
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: kejt93bub »

Wesołych Świąt kochani ;)
(a to prezent od mojej przyjaciółki) http://img830.imageshack.us/i/najcudniejsze.jpg/
Awatar użytkownika
Dand
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Dand »

Hehe super :) aż żal by to zostało zjedzone ;p
Obrazek
EVENo

Post autor: EVENo »

Offtop z "kto pyta, nie błądzi"
Poza tym, schodzimy z tematu, więc jeśli chcesz dalej o tym rozmawiać to chętnie, ale poza forum.
Ja też miałem liczyć na miłe przywitanie 4 lata temu, gdy tu wparowałem i zrobiłem awanturę, bo obrażacie Jonusia? Nie, bo mój pierwszy post wskazywał wprost na to, że jestem debilem. Mimo to, nadal tu jestem, nalezę nawet do jakiejś organizacji i zająłem czwarte miejsce w Plebiscycie na Forumowicza Roku (FAIL).

Pierwszy post Pani Alex483 tez wskazuje na to, że nie należy do Internetowej elity, ale z tego co widzę jest rok młodsza ode mnie, więc jeszcze chodzi do gimnazjum, co ją troszeczkę usprawiedliwia.
Gdybym teraz, gdy już nieco mnie kojarzysz z forum, napisała że lubię Britney Spears to też byś mnie zjechał?
Ja słucham Timbalanda i Jean Michel Jarra. Ktoś to też może uznać za dziwne. Ale Pekin Motel to jednak inna bajka. Po za tym nie o samą muzykę chodzi. Dopiero po czasie zauważyłem słowa "Tokio Hotel" w tamtym poście. Najpierw skupiłem się na szukaniu stadionu Wisły będąc na nim (Wisła wybrana losowo, żeby nie było :P). Taki współczesny Pan Hilary. To po prostu aż się prosiło o komentarz taki, a nie inny.

Ogólnie tamten post wygląda mi nawet na prowokację, chociaż te zazwyczaj są pisane w nowych tematach.

A teraz już pójdę się przebrać i zjeść najlepszą (bo Śląską) wieczerzę w roku.

A jak wrócę to opowiem Wam o tym jak na religii sie dowiedziałem, iż mimo, że nie wierzę - to wierzę! Szczegóły wkrótce.
sebcio14
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: sebcio14 »

EVENo pisze: A jak wrócę to opowiem Wam o tym jak na religii się dowiedziałem, iż mimo, że nie wierzę - to wierzę! Szczegóły wkrótce.
Hmm, no no, to może być ciekawa opowieść ;).
EVENo

Podczas jednej z lekcji religii rozmawialiśmy o problemach ateizmu. Dlaczego ludzie nie wierzą itp. Spodobało mi się, że ksiądz wymienił "zły przykład katolików".

Jednak potem stwierdził, że... każdy wierzy! Chciał nam udowodnić, że każdy wierzy sposobem sformułowania inaczej zdania. Nie można powiedzieć, że ateiści "nie wierzą", bo oni "wierzą, że Boga nie ma" i przez to wierzą O_o

Równie dobrze mogę powiedzieć, że nikt nie wierzy, bo ludzie wierzący nie wierzą, że Boga nie ma, a niewierzący nie wierzą, że Bóg jest. Ale nie! To ludzie wierzący wierzą, że wierzą, a niewierzący wierzą, że nie wierzą.

Tak na prawdę to ludzie wierzący wierzą, a niewierzący nie wierzą.

Choć można też powiedzieć, że ludzie wierzący nie wierzą, a niewierzący wierzą, ale to już jest chyba zbyt skomplikowane...

Nas nie przekonają, że białe jest białe, a czarne jest czarne!
sebcio14
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: sebcio14 »

EVENo pisze: Równie dobrze mogę powiedzieć, że nikt nie wierzy, bo ludzie wierzący nie wierzą, że Boga nie ma, a niewierzący nie wierzą, że Bóg jest. Ale nie! To ludzie wierzący wierzą, że wierzą, a niewierzący wierzą, że nie wierzą.

Tak na prawdę to ludzie wierzący wierzą, a niewierzący nie wierzą.

Choć można też powiedzieć, że ludzie wierzący nie wierzą, a niewierzący wierzą, ale to już jest chyba zbyt skomplikowane...
Ten fragment kompletnie mnie rozbroił.
Awatar użytkownika
Rattie
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

Post autor: Rattie »

Nie powinieneś od razu wyśmiewać tej teorii. Z ateizmu wywodzą się takie poglądy jak nonteizm czyli doktryna nie zaprzeczająca istnieniu boga (ale też nie potwierdzająca jego istnienie), czyli np. buddyzm oraz apateizm, które definuje się jako pogląd, że bóg być może istnieje, ale nie ma żadnego znaczenia. Być może ksiądz nie chciał robić wykładu i po prostu uprościł sprawę używając powszechnie znanego słowa 'ateizm'.
To nie jest warszawa coby butelkę wódki zakręcać!
Geminiman019

Post autor: Geminiman019 »

Dla fanów polskiego rapu ten dzień jest smutną rocznicą. Dokładnie 10 lat temu, samobójstwo popełnił najsłynniejszy członek składu Paktofonika, Piotr "Magik" ?uszcz. Miał 22 lata.
EVENo

Fani polskiego rapu mają na to wy**bane.

http://www.youtube.com/watch?v=YzrEF3ZY ... re=related
Awatar użytkownika
misiek_93
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: misiek_93 »

Offtop z "Kto pyta, nie błądzi." :
Scrooge pisze:
EVENo pisze:
Alex483 pisze:jestem fanka Tokiop Hotel
O ku**a, teraz zauważyłem! EWAKUACJA!
:rotfl: :hahaha: był nalot "feelowców" teraz widzę pora na "hotelowców" :D
Zobaczcie sobie na teledysk Bed Medicine (LINK) i zwróćcie uwagę na fryz Aleca... Całkiem podobny do stylizacji wokalisty Pekińskiego Pensjonatu, już wiadomo kto jest jego idolem :D
EVENo

Na 2011 rock życzę Wam, abyście mogli go wspominać jak najlepiej za 365 dni. A na jeszcze aktualny - 2010 rok - fantastycznej zabawy w drodze do północy.
Awatar użytkownika
alniac
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: alniac »

Tak, szczęśliwego nowego jorku, ahoj!
19.06.2013 – Gdańsk, Polska
12.07.2019 – Warszawa, Polska
EVENo

Vh1 jest genialne... Ramówka na dziś typowo Sylwestrowa :P
Awatar użytkownika
Mrówka
It's My Life
It's My Life

Post autor: Mrówka »

Tak, tak, szczęśliwego nowego roku i szalonej Sylwestrowej zabawy :D
Mylić się jest rzeczą ludzką, ale żeby naprawdę coś spaprać- na to potrzeba komputera.
EVENo

Mam zaszczyt napisać pierwszego posta w 2011 roku :D

Z tego co widziałem to Vh1 jednak zmieniło plany i zrezygnowali z seriali komediowych, ale o 16:30 jeszcze leciały, a około 19:00 już nie.

Mi trochę ciężko stukać w klawiaturę, ale daje rade, przerwa się kończy, wracam do gości.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”