Jestem Marta mam 18 lat. Od kilku lat już przeglądam Wasze posty, ale dziś postanowiłam się zarejestrować. Moja przygoda z Bon Jovi zaczęła się, kiedy jakieś 10 lat temu, po raz pierwszy usłyszałam w radiu piosenkę Always. Od tamtej pory zaczęłam się interesować historią i twórczością grupy. I cóż, zakochałam się w muzyce chłopaków z New Jersey. W miarę możliwości staram się kupować oryginalne płyty BJ. Na ścianie w moim pokoju wiszą ich 2 winyle i plakat. Bardziej lubię starsze piosenki. Moje klimaty to płyta Cross Road. A ostatnio mam fazę na I'll sleep when I'm dead. Kocham tą piosenkę nad życie
Witam!
Moderator: Mod's Team
- Martaaa
- Gdańsk Supporter
-
Keep The Faith
Witam!
Cześć!
Jestem Marta mam 18 lat. Od kilku lat już przeglądam Wasze posty, ale dziś postanowiłam się zarejestrować. Moja przygoda z Bon Jovi zaczęła się, kiedy jakieś 10 lat temu, po raz pierwszy usłyszałam w radiu piosenkę Always. Od tamtej pory zaczęłam się interesować historią i twórczością grupy. I cóż, zakochałam się w muzyce chłopaków z New Jersey. W miarę możliwości staram się kupować oryginalne płyty BJ. Na ścianie w moim pokoju wiszą ich 2 winyle i plakat. Bardziej lubię starsze piosenki. Moje klimaty to płyta Cross Road. A ostatnio mam fazę na I'll sleep when I'm dead. Kocham tą piosenkę nad życie
. Tyle o mnie.. Jeszcze raz witam i pozdrawiam wszystkich!
Dzień dobry. Tu przedstawiciel Błazen Team - EVENo. Mam okazję przywitać Cię do naszego grona jako pierwszy. Czuj się zaszczycona. Mam nadzieję, że nie poprzestaniesz na trzech postach.
[ Dodano: 2011-01-10, 18:18 ]
Nie wiedziałem, że dziś jest 30 grudnia... Jutro pijemy 
[ Dodano: 2011-01-10, 18:18 ]
Jesteś nowa, a już teraz kontynuujesz pewną forumową tradycjęMartaaa pisze:Dołączyła: 30 Gru 2010
Od kilku lat już przeglądam Wasze posty, ale dziś postanowiłam się zarejestrować.
-
- Little Bit Of Soul