Tyle na gorąco, no i jeszcze fotka z polską flagą, widze,że ekipa spisała sie na medal, czyje rączki uchwyciłem ? xD

Moderator: Mod's Team
Zajebiste jako pojedyncze zdarzenie, ale ochrona powinna czuwaćhttp://www.youtube.com/watch?v=iq3vDnm5mVA (jest na głównej)
Scrooge pisze:To może parę słów ode mnie, później napiszę coś więcej... koncert masakryczny, genialny, wokal Sambory na żywo brzmi fantastycznie, jak dla mnie mógłby wystąpić teraz z BJ i nagrywać, a przede wszystkim! koncertować już tylko solo, trochę to smutne, ale ten facet się przy Jonie marnuje. Obecnie, jestem w stanie zaryzykować stwierdzeniem, że gdy tych 2 facetów wyjdzie razem na scene to Jon będzie zbędnym elementem psującym show. Rok temu byłem bardzo zadowolony z koncertu w Dreźnie, ale to co było wczoraj to zupełnie inny poziom. Świetny klimat, dużo jammowania, solówki, prawdziwa muzyka bez zbędnych dodatków. Wielkie brawa dla pozostałych muzyków - klasa światowa, szczególnie Kurt Schneider i Aaron Sterling - od wczoraj mój nowy ulubiony perkusistaNiech walą głowami w ściany wszyscy, którzy mieli możliwość, aby tam być, a tego nie zrobili. Mam nadzieję, że ta trasa da do myślenia Samborze i na kolejną płytę i trasę nie będziemy czekali kolejnych 14 lat... bo wolałbym jeszcze jeden taki koncert niż 20 kolejnych BJ.
Na koniec dodam, że znowu uśmiechnęło się do mnie szczęście i byłem pod samiutką sceną, 4-5 rząd
Dzięki za tą flage.Adrian pisze:Co do Berlina to setlista mnie nie powala, bo jest najgorsza z wszystkich do tej pory, a the Answer akurat nie lubie i nie słucham.
Brawa za flagę.
Scrooge pisze:Na koniec dodam, że znowu uśmiechnęło się do mnie szczęście i byłem pod samiutką sceną, 4-5 rząd
A wiesz co, że masz racjęWytłuszczyłem te, które pojawiały się na poprzednich koncertach.
Pytanie moje brzmi jak może ta setlista być gorsza od poprzednich, skoro zawiera w sobie poprzednie ?
Za długo grał? Przynudzał już? Nie rozumiem Twojego toku rozumowania, ale z chęcią spróbuje go badać dalej.
Pozdrawiam
Niestey myślę podobnie.Scrooge pisze:jak dla mnie mógłby wystąpić teraz z BJ i nagrywać, a przede wszystkim! koncertować już tylko solo.
Tu też się zgodzę.Scrooge pisze:wolałbym jeszcze jeden taki koncert niż 20 kolejnych BJ.