Koszulki?

Gdańsk, 19 czerwca 2013 r., PGE Arena

Moderator: Mod's Team

ODPOWIEDZ
usunięty użytkownik 4858

Post autor: usunięty użytkownik 4858 »

99-in-the-shade pisze:Ten biało-czerwony dagger (całkiem pierwsza propozycja w sensie) przecudny, są jakiekolwiek szanse, żeby to przeszło?
missiorek pisze: Tomker, 2gi i 3ci wzór bardzo fajny ;)
gdyby je połączyć - w sensie na ramieniu 3go dodać to co jest w 2gim były by 2 świetne projekty na białą i czarną koszulkę ;)
evelyn pisze: Zgadzam się, a może jeszcze pod spodem dodać rok 2013?
Thalion pisze: Tomker, bardzo fajne te projekty. Jakby się dało przełożyć to, co jest na ramionach 2 na projekt czarnej koszulki (najlepiej 3), to byłoby świetne :)
Mrsadler1997 pisze: Tomker,świetne projekty, bardzo podoba mi się 3. :) .
Agata BJ pisze:Projekty godne uwagi, ale szczerze uważam, że należy dalej próbować i szukać ;)
Bardzo dziękuję za pozytywne (i pozostałe) komentarze. Moje projekty były robione dosłownie w parę minut, więc można je przerabiać i dorabiać "do bólu";)

Nie aspiruję do stworzenia "jedynie poprawnej koszulki" naszego forum, ale chciałem zrobić coś fajnego co ma związek z BJ i może pokazać w jakim kierunku można iść.
Pozdrawiam! ...and keep the faith until Jun 19. :)
Awatar użytkownika
Thalion
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Thalion »

Trzeba na tych koszulkach tylko zaznaczyć, że to jest koszulka funclubu - nazwa, adres strony, coś takiego... Można to też dać np. na plecach. Chodzi o to, żeby nie aspirowały do bycia koszulkami zespołu, tylko żeby były po prostu koszulkami funclubu, jako znak rozpoznawczy dla nas i dla innych, żeby wiedzieli, że w ogóle jest takie coś i że jest tam troszkę ludzi :))
11 VI 2008, Southampton
19 VI 2013, Gdańsk
If there is no future, there must be no past...
Awatar użytkownika
Mkwiatek93
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Mkwiatek93 »

To główna idea tych koszulek :)
Hey I’m walkin’ wounded but I still believe
Learning how to fly with a broken wing...
Sophia
I Believe
I Believe
Kontakt:

Post autor: Sophia »

Koszulki to świetny pomysł! Będzie można się łatwo znaleźć, będzie widać, że jesteśmy jakoś zorganizowani no i jaka super pamiątka potem :)

Co do koloru do ja osobiście preferuję chyba czarny, ale generalnie jakbym miała jakiś inny założyć to też świat by się nie zawalił. A zresztą jak już pisaliście można zrobić 2 wersje kolorystyczne i wtedy zdecydowana większość powinna być usatysfakcjonowana. Pozostaną tylko ci, którzy lubią bardziej zdecydowane kolory, choć może dla dobra ogółu można się poświęcić :D
Awatar użytkownika
Thalion
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Projekty się pokazują, któryś w końcu wybierzemy - prezentujący funclub, bez łamania praw autorskich, w odpowiednim kolorze* itd.

Zastanawia mnie zupełnie co innego... Można to zrobić tak, żeby członkowie funclubu zamówili gdzieś większą ilość koszulek i wtedy pewnie można uprosić niższe koszty wykonania (robiłam kiedyś nadruki na masową skalę na przedmiotach promujących zupełnie innego typu event i wiem, że na duże zamówienia takie firmy dają zniżki) tylko, że to wymaga zrobienia zrzutki. Ktoś musiałby to ogarnąć poświęcając swój czas itd. Wątpię, żeby znalazł się chętny ;)
Można też po prostu udostępnić ten jeden najlepszy projekt i wtedy każdy sobie sam zamawia na jakim kolorze czy kształcie chce. Ważne tylko, żeby projekt był jeden dla wszystkich, bo chodzi w końcu o to, żebyśmy mieli generalnie to samo na sobie.

Jest to o tyle zastanawiające, że wiąże się z pytaniem, czy koszulki są dla wszystkich z forum czy dla ludzi zarejestrowanych w bazie funclubu na tej stronie. Ja na przykład już kilka razy na przestrzeni ostatnich 2 lat wypełniałam formularz rejestracji do funclubu i jakoś nadal nie widzę się na liście członków :whoeva: Dlatego zastanawia mnie czy miałaby to być jakaś funclubowa akcja czy akcja forumowa. W podobnej sytuacji do mnie - z kontem na forum i bez konta funclubowego - pewnie jest sporo ludzi...

* Jak czytam te rozmowy o kolorze przypomina mi się, jak Ford powiedział o pierwszym modelu swojego samochodu przeznaczonego na sprzedaż komercyjną "można go kupić w każdym kolorze, o ile będzie to kolor czarny" :)
11 VI 2008, Southampton
19 VI 2013, Gdańsk
Awatar użytkownika
Agata BJ
Administrator
Administrator
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: These Days
Kontakt:

Post autor: Agata BJ »

Thalion pisze:Jest to o tyle zastanawiające, że wiąże się z pytaniem, czy koszulki są dla wszystkich z forum czy dla ludzi zarejestrowanych w bazie funclubu na tej stronie. Ja na przykład już kilka razy na przestrzeni ostatnich 2 lat wypełniałam formularz rejestracji do funclubu i jakoś nadal nie widzę się na liście członków :whoeva: Dlatego zastanawia mnie czy miałaby to być jakaś funclubowa akcja czy akcja forumowa. W podobnej sytuacji do mnie - z kontem na forum i bez konta funclubowego - pewnie jest sporo ludzi...
Ja osobiście uważam, że koszulki należą się wszystkim z forum, jak również wszystkim tym, którzy po prostu chcą je mieć. Ja np. wybieram się na koncert z mężem, który fanem BJ raczej nie jest, ale powiedział, że bardzo chciałby też mieć na sobie naszą koszulkę fanklubową. Nie widzę do tego przeciwwskazań i uważam, że właśnie nasze osoby towarzyszące też powinny nas reprezentować ;)
19.06.2013 - Gdańsk
12.07.2019 - Warszawa

Kontakt: agata@bonjovi.pl
agu
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
It's My Life
It's My Life

Post autor: agu »

Agata, ja tez za jestem... Ja dla całej rodziny zrobię, i ile bedą mieć w rozmiarze 104, na trzylatka ;)
trojanowsky
I Believe
I Believe

Post autor: trojanowsky »

Też tak sądzę ;) Najważniejsze jest to, żeby po prostu wszystkie osoby, które chcą je mieć je miały, żeby zespół zobaczył, że są dla nas bardzo ważni ;) Chyba i ja pokuszę się o wstawienie mojego projektu, miernego, ale projektu ;)
Awatar użytkownika
Thalion
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

agu pisze:Agata, ja tez za jestem... Ja dla całej rodziny zrobię, i ile bedą mieć w rozmiarze 104, na trzylatka ;)
No i bardzo fajnie. O to mi chodziło, żeby było nas po prostu dużo! :D
11 VI 2008, Southampton
19 VI 2013, Gdańsk
agu
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
It's My Life
It's My Life

Post autor: agu »

Ja mam sprawdzoną firmę, która zajmuje się robieniem takich koszulek, z tego co widzę na ich stronie złożenie dużego zamówienia nie będzie problemem a i na rabaty można liczyć... Robią naprawdę dobrej jakości t-shirty, a nadruki nawet po 4 latach dość intensywnego używania są świetne ;) Jak już będzie wiadomo co i jak mogę się tym zająć :)
Sophia
I Believe
I Believe
Kontakt:

Post autor: Sophia »

Ja niestety nie jestem członkiem fanclubu, ale koszulkę pamiątkową bardzo chciałabym mieć, więc mam nadzieję, że opcja ta będzie dostępna dla każdego kto wyrazi chęć posiadania takiej koszulki i założenia jej podczas koncertu :)
Awatar użytkownika
maDZia_14323
Keep The Faith
Keep The Faith

Post autor: maDZia_14323 »

Ja siebie też nie znajduje w bazie danych fanclubu, co nie zmienia faktu że koszulkę, a nawet dwie i z ogromną chęcią zamówię a w razie potrzeby bedę się wręcz o nie bić ;P;P A co do projektów to spodobał mi się projekt missiorek. Bon Jovi na tle konturów Polski ... można by np zrobić Polskę biało czerwoną, żeby był akcent Polskiej flagi ... a na plecach wrzucić logo fanclubu ; AUTORYZOWANY FANCLUB BON JOVI ALWAYS i adres internetowy.
- Bon Jovi? Myślałam że to Ci już przeszło.
- To nigdy nie przechodzi
trojanowsky
I Believe
I Believe

Post autor: trojanowsky »

a oto i mój projekcik :) grafikiem to ja nie jestem, ale chciałam tylko oddać mój zamysł ;)
Załączniki

[Rozszerzenie jpg zostało wyłączone i nie będzie dłużej wyświetlane.]

Awatar użytkownika
M.J.
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: These Days

Post autor: M.J. »

maDZia_14323 pisze:Bon Jovi na tle konturów Polski ... można by np zrobić Polskę biało czerwoną, żeby był akcent Polskiej flagi ... a na plecach wrzucić logo fanclubu ; AUTORYZOWANY FANCLUB BON JOVI ALWAYS i adres internetowy.
hej, czytasz mi w myślach! :D
Moim pomysłem było właśnie biało-czerwone logo Destination Poland, z napisem BON JOVI na górze i GDAŃSK, 19.06.2013 na dole, a z drugiej strony logo fanklubu. Proste i wymowne.
His momma said he was crazy - he said 'Momma, I've got to try'.
Awatar użytkownika
black
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
I Believe
I Believe

Post autor: black »

trojanowsky pisze:a oto i mój projekcik :) grafikiem to ja nie jestem, ale chciałam tylko oddać mój zamysł ;)
szczególnie podoba mi się ten tył :D
"And on the 8th day God created rock n' roll!..."
last.fm
ODPOWIEDZ

Wróć do „Dyskusja ogólna”