Promocja koncertu!
Moderator: Mod's Team
- Kama97
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Mieszkam w Gdańsku, bywam dość często w Sopocie, i Gdyni, i przed koncertem J.Lo nie widziałam chociaż jednego plakatu z informacją o jej koncercie. Może raz w radiu coś tam powiedzieli, czy w programie telewizyjnym, chyba DDTVN też coś tam nadmienili. Ani w gazetach nic, ani żadnych plakatów, reklamówek, informacji. Cisza. Mam nadzieje, ze w związku z koncertem tak ogromnej gwiazdy jaką są BJ, zostanie poprowadzona solidna promocja, ze będą ludzie o tym mówili, że koncert będzie bardzo reklamowany, bo jak nie, to jak inni ludzie ( nie-fani, tylko np. osoby lubiące tego typu imprezy ) mają się o tym dowiedzieć. Gdy w zeszłym roku byłam na koncercie BJ w Barcelonie, to miasto żyło tym koncertem ! Wszystkie autobusy i tramwaje poobklejane były plakatami, na każdym słupie wisiał plakat, poprostu wszędziePrestigeMJM pisze:SpokojnieGloria pisze:Dajcie im trochę czasuBędzie promocja nie gorsza niż na Jennifer Lopez

- Mkwiatek93
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Thalion
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
W czasie "residency at O2 arena" w Londynie całe miasto było obklejone plakatami... Jak w 2008 grali w Southampton to też wszędzie były reklamy, a lokalna gazeta pisała o koncercie raz na tydzień relacjonując sprzedaż biletów i przypominając wcześniejszy koncert. Robili też jakieś konkursy, w których można było wygrać bilety i gadżety.
W dzień koncertu stadion Southampton Saits był obwieszony flagami Bon Jovi, banerami itp.
W weekend rozmawiałam z ludźmi, którzy może by pojechali, jakby wiedzieli, że jest koncert
Byli bardzo zdziwieni, bo nic nie słyszeli, nie czytali, nie widzieli... Może się zdecydują, ale decyzję jeszcze mają podjąć.
Czasu jest jeszcze sporo, więc pewnie to się pozmienia, ale na razie z reklamami jest kiepsko...
W dzień koncertu stadion Southampton Saits był obwieszony flagami Bon Jovi, banerami itp.
W weekend rozmawiałam z ludźmi, którzy może by pojechali, jakby wiedzieli, że jest koncert
Czasu jest jeszcze sporo, więc pewnie to się pozmienia, ale na razie z reklamami jest kiepsko...
11 VI 2008, Southampton
19 VI 2013, Gdańsk
If there is no future, there must be no past...
19 VI 2013, Gdańsk
If there is no future, there must be no past...
- Mkwiatek93
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
U Nas promocja może być np w kwietniu i wtedy będą bilety do wygrania w radiu czy coś. Jak w Poznaniu był Adams i jechaliśmy taksówką na koncert to w radiu (chyba RMF) właśnie dziewczyna wygrywała bilet - to było dosłownie 2 godziny przed rozpoczęciem. Do tej pory nie wiem czy zdążyła bo ze Śląska była czy coś 
Hey I’m walkin’ wounded but I still believe
Learning how to fly with a broken wing...
Learning how to fly with a broken wing...
- Mkwiatek93
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- AlanPolonia
- I Believe