No właśnie. Nie kumam usunięcia streamu.Damned pisze:
Z pewnością jest to najrozsądniejsze wyjście z sytuacji. Mam nadzieję, że stream odbędzie się zgodnie z planem, bo nie wiem jak Wy, ale ja specjalnie dziś zarezerwowałem sobie noc na to wydarzenie. I takich jak ja pewnie było sporo, więc skoro grają, to niech to pokażą...
Uncasville 09.02.2013
Moderator: Mod's Team
- Adrian
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
ROZUMIEM O CZYM PISZESZ.
To Ty chyba nie rozumiesz o czym ja pisze.
Więc...
Ja również mam nadzieje na stream. A jeśli nie będzie to PEWNIE DLATEGO, że:
Jon chciał na 1 koncert, na otwarcie, z pompą itd. Puścić w świat świetny występ z premierowego koncertu dla pełnej sali/hali.
I nie mówie, że ja bym nie zrobił streamu, tylko myśle, że Jon może wyjść z takiego założenia.
Ale co ja mówie, to przecież Ty Go lepiej znasz
Więc...
Jon chciał na 1 koncert, na otwarcie, z pompą itd. Puścić w świat świetny występ z premierowego koncertu dla pełnej sali/hali.
I nie mówie, że ja bym nie zrobił streamu, tylko myśle, że Jon może wyjść z takiego założenia.
- Adrian
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Co mnie obchodzi co on myśłiKondZik pisze:ROZUMIEM O CZYM PISZESZ.
Więc...
Był obiecany stream? Był. Koncert się odbędzie? Odbędzie. więc niech włączą kamerę i niech to będzie specjalne show. Przecież mogą sobie zrobić darmową promocję. A jutro normalne otwarcie.
Nie kumam usunięcia streamu.
- Mkwiatek93
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
A o jakim bezpieczeństwie mówisz ?[/quote]Mkwiatek93 pisze:Ja mimo wszytsko licze na wystep, skrócony co prawda, ale takie symboliczne otwarcie trasy powinno byćchoc wiadomo, bezpieczeństwo ważniejsze niż czyjeś ambicje
Osób, które potencjalnie miały przyjechać na koncert.
Ja również zarezerwowałam dzisiejszą noc, mimo że ostatki itp. Why the hell nie będzie streamu???

-
- Gdańsk Supporter
-
It's My Life
No i zespół zachował się najlepiej jak mógł, czego nie można powiedzieć o wielu, wielu fanach na Facebooku, którzy nie znając jeszcze żadnej decyzji, narzekali jaki to Jon chciwy, jak to nie ma dla nich żadnego szacunku i w ogóle gdyby mogli, to wywaliliby go z tego zespołu. A teraz pewnie znowu go kochają i znowu są wielkimi fanami. Ja wszystko rozumiem, że emocje, że pieniądze, że plany… Ale skoro i tak się nie wybierali (bo nie mogli), to po co było od razu jechać tak po zespole, który tak samo jak oni nie był niczemu winny? Nie wiem. Często krytykuję poczynania Jona, ale tym razem go szkoda, bo zupełnie nie zasłużył. A ostatecznie pokazał wielką klasę. Brawo.
- Mona Tozzi
- Keep The Faith
No tak, trzeba wziąć pod uwagę, że to może nie być koniec kłopotów... Na pewno teraz trwa w Uncasville burza mózgów i obmyślanie planu B również na najbliższe dni...yanni pisze:Ja bym nie był pewny tego że jutro koncert się odbędzie.Mona Tozzi pisze:Liczę na oficjalne otwarcie trasy i stream jutro
W Waszyngtonie też jest chyba nie ciekawie, i pozostają jeszcze kwestie logistyczne - lotnistka są zamknięte. No i co będzie z Kanadą?
"Don't waste your time away thinkin' 'bout yesterday's blues"
Dorota pisze:No i zespół zachował się najlepiej jak mógł, czego nie można powiedzieć o wielu, wielu fanach na Facebooku, którzy nie znając jeszcze żadnej decyzji, narzekali jaki to Jon chciwy, jak to nie ma dla nich żadnego szacunku i w ogóle gdyby mogli, to wywaliliby go z tego zespołu. A teraz pewnie znowu go kochają i znowu są wielkimi fanami. Ja wszystko rozumiem, że emocje, że pieniądze, że plany… Ale skoro i tak się nie wybierali (bo nie mogli), to po co było od razu jechać tak po zespole, który tak samo jak oni nie był niczemu winny? Nie wiem. Często krytykuję poczynania Jona, ale tym razem go szkoda, bo zupełnie nie zasłużył. A ostatecznie pokazał wielką klasę. Brawo.

[ Dodano: 2013-02-09, 22:37 ]
Z czysto muzycznego względu to lepiej dla tej małej grupki ludzi zagrać taki "bliższy" koncert.
Może dlatego zdjeli stream

- Mkwiatek93
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day